Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Gumitopik

* * * * * 4 votes

• Please log in to reply
15857 replies to this topic

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,269 posts
nekem még szimpi a maxxis xenith 1,5-ös.../már amennyire egy szlik gumi szimpatikus lehet....:)/ setleg nézd meg
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

juby

juby

törzsvendég

• fórumtag
  • 540 posts
ó köszönöm köszönöm:D

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,708 posts

néz van benne valami hogy mindenre jó mégis semmire de szerintem nincs tökéletes gumi mint ahogy rossz gumi sincs csak kevésbé technikás ember:D tény hogy verseny szinten nem biztos hogy expot tennék fel de én szeretem mert aszfalton nem kopik nagyon és nagyábol minden terepen meg meg állja a hejét hobbi szintü felhasználásra nem tok sok jobb gumit.

látod ez pl objektív hozzáállás... :ok: :D

juby

juby

törzsvendég

• fórumtag
  • 540 posts
néz van benne valami hogy mindenre jó mégis semmire de szerintem nincs tökéletes gumi mint ahogy rossz gumi sincs csak kevésbé technikás ember:D tény hogy verseny szinten nem biztos hogy expot tennék fel de én szeretem mert aszfalton nem kopik nagyon és nagyábol minden terepen meg meg állja a hejét hobbi szintü felhasználásra nem tok sok jobb gumit.

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,708 posts

kezdek úgy vigyorogni mint pistike ajándék bontáskos:D mondjuk a fö okok közé tartozik amiért kedvelem a contit hogy jó minöség és aránylag alacsony ár e kettö együt jás vele.van pl egy explorerem ami már jó ég tudja hány éves de még mindig elmegy vésztartaléknak most is az van fönt mert elszált a wtb:(

Az explorert sokan fikázzák, hogy mivel jó mindenre, semmire sem jó...
De ez az én tapasztalataim szerint azért nem igy van. Csak sokakban nincs elég objektivitás...

juby

juby

törzsvendég

• fórumtag
  • 540 posts
kezdek úgy vigyorogni mint pistike ajándék bontáskos:D mondjuk a fö okok közé tartozik amiért kedvelem a contit hogy jó minöség és aránylag alacsony ár e kettö együt jás vele.van pl egy explorerem ami már jó ég tudja hány éves de még mindig elmegy vésztartaléknak most is az van fönt mert elszált a wtb:(

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,708 posts

az irc-én már nekem is feltünt hogy nem pontos a méretezés a 2.0 is egy irc metro:( a continak viszont örülök mert valamiért kedvelem ezt a márkát pedig sokan szidják a contikat de hát izlések és pofonok ugye...

ahol dolgozgatok mikor idõm engedi forgalmazunk Contit, és nem volt még gondunk vele, talán egyetlen darabot kellett visszavinnünk...
ez amugy jó találat continak, nem egy drága darab, két-háromszáz Ft-al drágább csak az IRC-nél ráadásul...

juby

juby

törzsvendég

• fórumtag
  • 540 posts
az irc-én már nekem is feltünt hogy nem pontos a méretezés a 2.0 is egy irc metro:( a continak viszont örülök mert valamiért kedvelem ezt a márkát pedig sokan szidják a contikat de hát izlések és pofonok ugye...

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,708 posts

köszi 1.5 lessz 2.0-ás van de az nem fér a sárvédö alá. pedig tök kényelmes és csemdes de ezzel ki is merültek a jotulajdonságok.esetleg tudvalaki ajálani egy jó 1.5-ös slicket?minnél könyebb annál jobb.a cél gyors legyek mint a szél:D

1,6os conti sportcontact van, de az tényleg 1,6os! -mert az irc meg ilyenekbõl az 1,5ös az van 1,7 minimum... :)

juby

juby

törzsvendég

• fórumtag
  • 540 posts
köszi 1.5 lessz 2.0-ás van de az nem fér a sárvédö alá. pedig tök kényelmes és csemdes de ezzel ki is merültek a jotulajdonságok.esetleg tudvalaki ajálani egy jó 1.5-ös slicket?minnél könyebb annál jobb.a cél gyors legyek mint a szél:D

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,708 posts

nna megint kérdezek szerintetek egy dual duty felnin(külsö szélesség kb 30mm) elmenne egy 1.3-as slick gumma vagy tul széles a ráf?legyem inkább 1.5 az kényelmesseb is talán

még ha jó is lenne rá, akkor is ugy állna rajta a gumi, hogy még az egyes belsõt sem tudnád bevarázsolni alá kicsípés nélkül...
1,5 az szimpatikusabb sokkal...

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Az 1,5 szerintem jobban állna rajta, ha egyáltalán jó rá, az 1,3 33mm széles.

A sebesség mindent megold.

juby

juby

törzsvendég

• fórumtag
  • 540 posts
nna megint kérdezek szerintetek egy dual duty felnin(külsö szélesség kb 30mm) elmenne egy 1.3-as slick gumma vagy tul széles a ráf?legyem inkább 1.5 az kényelmesseb is talán

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Akkor elnézte a haverom, az 56 tényleg elfogadható.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,269 posts

A 46mm széles és 46mm magas a tavaly júniusi gumitesztben volt. A haverom most vett egy 2,25öst és azt mondta 51mm széles szóval az sincs 2,1nél szélesebb, de ez a legtöbb gumigyártóra igaz (kivéve specialized), de fõleg a schwalbére.

a 2,25-ös 56mm, (most mértem meg) ami kb elfogadható......amiket én használtam sváblik azok általában korrektek méretben, egyedül a 2,35-ös king jim nincs annyi mint kéne....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
A 46mm széles és 46mm magas a tavaly júniusi gumitesztben volt. A haverom most vett egy 2,25öst és azt mondta 51mm széles szóval az sincs 2,1nél szélesebb, de ez a legtöbb gumigyártóra igaz (kivéve specialized), de fõleg a schwalbére.

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts

Hali,

Akinek van 1.8-as Nobby Nic-je (vagy látott már élõben), az mondja meg nekem, hogy VALÓBAN "csak" 1.8-as, vagy van olyan mint egy 1.9-es általában?

MOst azon gondolkodom, hogy elég e nekem az 1.8-as Nobby, vagy kell e a 2.1-es? EBben nem tudok dönteni. Lightos CC-re kell, de azért tapadjon rendesen kavicsos és homokos talajon is, elég erre az 1.8? Mert ha nagyon virsli az 1.8-as a valóságban, akkor inkább 2.1 kellene...

Nekem van 1.8-as, de azt csak vagy kõmentes terepre, vagy enyhény saras terepre érdemes használni...jó a gördülési ellenállása, viszont gyorsan kopik...egyébként 2.1-es méretet használok...

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,269 posts

A 2,1es olyan széles (46, 46), mint egy 1,9es.

nem kevered a r.ralph-al ? amit én láttam 2,1-es n.nicet az 2,1-esnek is látszott....a 2,25-ös meg kifejezetten ballonos

ettöl független VaNick sztem 2,1-est....

de ha nem nagyon sarazol és kevest mész aszfalton, hátra esetleg érdemes racing ralphot tenni, egyre több bringán /persze fõleg fritzeken/ van gyárilag ez a kombó.....

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts

esetleg tudtok vmi oldalt ajánlani , ahol a gumi méreteket lehet összehasonlítani! elsõsorban a milliméteres adatokra vagyok kiváncsi...

sun ditch witch felnim van. table top ét igen , de a fast trak pro méreteit az istenért sem találom..

55 mm van írva a gumira...:) ez maxxisnál 2.35nek felel meg.
érdekes számozási szabványok....

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
A 2,1es olyan széles (46, 46), mint egy 1,9es.