Az eddigi 2. legjobb gumi amit hazsnáltam
És mi az elsõ?
Nekem eddig a Excavader WCS a legjobb gumim.
Az eddigi 2. legjobb gumi amit hazsnáltam
Kérdés:
Mennyi különbség van a Ritchey Excavader Comp és WCS között? Értem itt azt, hogy csak abban különbözik, hogy a Compnak nagyobb a súlya? Iletve tudom, hgy a WCS kevlárperemes a Comp meg drot, de egyébként mintázatra ugyanaz, tehát ugyan olyannak kéne lennie nem?
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
ez van itthon8as a hátsóban? Nem lehet hogy nem elég egyeneltesen lett felrakva a hátsó?
Másik; utolsó gumi a képben:
http://www.maxxis.co...itor_xc~240.jpg
Maxxis Ignitor 2,1 510g 120tpi... ha nincs ez a jobbik akkor 705g miatt a sima kiesett. Jobbikból kapn itthon? (jobb gördülési ellenállás, középen sûrûbben vannak bütykök, azt szeressük...)
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
MC Pite, ha szar gumit akarsz akkor vegyél conti sebességkirályt... Nemtom mi bajod az explorerrel, nekem az eddigi legjobb mindenes gumim, ezt sem tudom hogy min sikerült elkaparnod vele, ha még az IRC-ddel is felmentél, tán állva nyomtad neki? Nem lehet h. a tekerési technikádon van mit csiszolni és nem csak a gumi a hibás?:chin:
Lenne egy kérdésem, nem vagyok a téme szakértõje, de mit mutat az a tpi? Gumikeverék vagy mi? A kisebb vagy a nagyobb érték a jobb?