Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Gumitopik

* * * * * 4 votes

• Please log in to reply
15857 replies to this topic

Eerie

Eerie

törzsvendég

• fórumtag
  • 514 posts

városba és egy kis terepre melyiket tartjátok a legjobbnak:

- 54-559 CONTINENTAL ( 26X2,1 ) SPEED KING
- 50-559 CONTINENTAL ( 26X1,9 ) DOUBLE
- 54-559 CONTINENTAL ( 26X2,1 ) EXPLORER
- 54-559 CONTINENTAL ( 26X2,1 ) LEADER HAJTOGATHATÓ

Nem tudom mit értesz kis terepen, de ha egyszerûbb döngölt földutakat, akkor a Double Fighter teljesen jó. Az Explorer felesleges túlzás városba.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
en akkor majd abbol a zold mislenbol kerek. az biztos pisztacia izu :)
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,977 posts

csak ne vidd túlzásba mert aztán így jársz :)

Feltöltött kép

Hy tigger.

Keleteuropai utazasom utan egy nekedvalo üzleti ötleten vona.

Szerbiaban traktorhatsobol (egy szamomra ismeretes kocsmaban es enis ittam belöle) csinalt palinkat arulnak. Az ize olyan mintha egy Maxxist fektisztitoval es egy kis fekolajal felhigitasz es egy palinkas poharba nyomsz.
az elhalalozasi statisztika nem EU standart, de mindenki boldog.
Szoval nagyban gumit a palinkafözdebe lehet eladni.::))

Srry

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
A maxxis jól néz ki, de nem túl nehéz?

A sebesség mindent megold.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts

nem csak kiváncsi vagyok.......meg mióta nem kurvázok, valamire kell el kell költeni a pénzt :)
még 2 darab 2,4-es RR le is maradt, 2 specko adrenalint meg most ajándékoztam el.....
és még érkezik 2,4-es nibby nic, 2,35-ös z max, 2,4 es maxxis advantage, 2,3-as mislen mountain dry, és IRC mibro 2,25-ös

v@zz következõre ha rendelek: www.tigrincsbike.hu

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,269 posts

Tigger ez mehet akár az érdekes képekbe is:D:D brutál:D

nagykert nyitottál???

nem csak kiváncsi vagyok.......meg mióta nem kurvázok, valamire kell el kell költeni a pénzt :)
még 2 darab 2,4-es RR le is maradt, 2 specko adrenalint meg most ajándékoztam el.....
és még érkezik 2,4-es nibby nic, 2,35-ös z max, 2,4 es maxxis advantage, 2,3-as mislen mountain dry, és IRC mibro 2,25-ös
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
Tigger ez mehet akár az érdekes képekbe is:D:D brutál:D

nagykert nyitottál???

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts
Hmmm... ez engem is érdekel, mert belsõre annyifélét írtaok hogy csak anynit mondtam binyiglisnek hogy hétfõn hozzon vmi normálisat; de nem pontosítottam.

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,977 posts
Hellosztok.

Informacio kellenen a latex belsökröl.
Nem a szürasban az elönye erdekelne wagy a napi pumpalas hanem a karaktera. Olyanokat olvastam, hogy jobban mozog terepen, gyökeres-köves traileken min a sima belsö.

Amit vettem az a Michelin C4 aircomp (125gr)

agneovo

agneovo

vendég

• fórumtag
  • 173 posts

érdekes, hogy engem a double fighter II és a leader fogott meg. de a leadert marathon gumira írja, ami szerintem nem annyira ellenálló aszfalton, míg a double kifejezetten "urban" köppenynek titulálják.

A leadert én nem ajánlom. Mindenre jó de igazán semmire. Aszfalton jól gurul de azért picit hangos, könnyen fel lehet ütni padkán, aszfalton egy két fékezés után a pici gumókat a gumin könnyen el lehet pusztítani. Egy ideig jól birtam defekt nélkül de aztán kaptam 3 nap alatt 3-mat ámbár ez szerencsétlenség is lehet. Terepen a furcsa mintához képest nem annyira rossz, de nem is jó. A sarat nem szedi fel és könnyû ez jó tulajdonsága. Inkább Schwable SmartSam.

newbiker

newbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 520 posts

Gravity,Twister? Fentiek közül a Leader...

érdekes, hogy engem a double fighter II és a leader fogott meg. de a leadert marathon gumira írja, ami szerintem nem annyira ellenálló aszfalton, míg a double kifejezetten "urban" köppenynek titulálják.

newbiker

newbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 520 posts

Feltöltött kép

Tigger:

ez komoly! :) ezzel csak az a baj, hogy cserélgetni kell õket. az lenne az igazán szép, ha mindegyikhez lenne kerékszetted.... ;)

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts

sziasztok,

elõre is köszi,

newbiker

Gravity,Twister? Fentiek közül a Leader...

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,269 posts

én is nehezen tanultam meg: sok agyalás sose vezet jóra. ez csak egy olyan jótanács, ami mint fórumozót is szimpatikusként fog feltüntetni.
a gumi nem olyan tétel, hogy földhözb*sz ha nem jót vettél.
használod még egy hónapig, majd feldobod a padlásra és veszel egy pár másikat.
.

Feltöltött kép
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Nekem 2,2es adrenaline kellene, de sajnos csak gyári gépen láttam.

A sebesség mindent megold.

newbiker

newbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 520 posts
sziasztok,

elõre is köszi,

newbiker

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
én is nehezen tanultam meg: sok agyalás sose vezet jóra. ez csak egy olyan jótanács, ami mint fórumozót is szimpatikusként fog feltüntetni.
a gumi nem olyan tétel, hogy földhözb*sz ha nem jót vettél.
használod még egy hónapig, majd feldobod a padlásra és veszel egy pár másikat.
ami nekem bejön, az másnak nem. ez nem olyan mint egy x1950pro, hogy leméred 3dmark-ban meg farcry-ban....

specializedbõl van készleten adrenaline/resolution, a 2.0" elég ballonos. sõt, van 2.2" enduro is.

én korában 2.4" ritchey motovadert használtam, most meg 2.1" IRC van fenn. megszokja az ember hamar.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

... Speci Houffalize Pro 1.8 420 g :D
Iszonyat jó nekem mindenhol bejött, csak azért nem ajánlottam azt mivel itt 2.1.nél nagyobbakról volt szó...

alternatívaként eztet: Maxxis Larsen TT
lehet veszek egyet délután, aztán egerszegen berepülöm :)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts
1, eredetileg infós vagyok, és más mûszaki cuccokkal is foglalkkozok, így a Balkán állítást tartom továbbra is. Lassan, jóval kevesebb és többször a rosszabb minõségû cucc kerül hazánkba. Hogy 2007es cccok nem értek ide az megint más tészta. De nem csak a firss cuccokról van szó, meg általában az itthoni nagykerek hozáállásról is...

2, tekerni tudok, ha figyelmesen is olvasnál néha akkor már láthattad volna hogy a Trekem megvan, mellette építem a Scottot, és az jövõ hónapban fog csak lábra állni...:) Már csak cipõ+nyeregbõl várom hogy melyiket tudja hozni a boltos, szal már csak rajta múlik meg a nagykereken...
+ melóban nem t'ok bringázni :)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts

Me' Balkán? :wtf:

nagy balkán az hogy a tavalyi széria több mint 1 év után elfogy... :wtf:

mondjuk ha vennél is gumit a folyamatos agyalás helyett, bringázhatnál is;)