Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Gumitopik

* * * * * 4 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
15857 hozzászólás a témában

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
a gumi szélessége.
23 v 25 mm

postás

postás

vendég

• fórumtag
  • 35 hozzászólás
Halihó! Egy elég alap kérdésem lenne. Országúti gumiknál mi a különbség a 700*23 és a 700*25 között? Abszolút kezdõ vagyok, most építgetem bringám...

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
És miért csak versenyre, nem szeretsz pumpálni? :)
Azért írtam, hogy országútisok használják, mert eddig csak õk írtak tapasztalatokat róla.

A sebesség mindent megold.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

Itt a fórumon latexet csak országútisok használnak.

:lol1: Meg kábé minden komolyabb maratonozó...

Értelemszerûen csak versenyre. Az,hogy mi éri meg, s mi nem, erõsen szubjektív, de ha már defekteltél ki dobogóról, letojod azt a plusszpénzt, amennyivel többe kerül, ha ezzel csökkented a defekt esélyét. Nyilván nem 100 %, de mondjuk negyedeli a tüskedefektek számát.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
na akkor schwalbe hurricanerõl vélemény/tapasztalat?

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
Gratulálok Pite, jó gummát választottál :)
Latex belsõrõl azt tudom mondani hogy nem érdemes annyival többet rákölteni, azzal is lehet defektet kapni... Egy 3 centis akáctüskét nem álltja meg az hogy más anyagból van a belsõd... (tapasztalat)
Ha semmiképpen nem szeretnél defektet kapni, rendelj Angliából notube szalagot meg lötyit... Könnyebb mint flyweight belsõvel és SoHaSeM fogsz vele defektet kapni, 6 ezer a szalag pro stück + lötyi + szelep.. Szerintem megéri beruházni...
Defektállóságáról annyit hogy a tesztvideón a csávó belevágott 3* ugyanabba a lyukba egy 60-as szeget és nem engedett le a gumi...
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Itt a fórumon latexet csak országútisok használnak.

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Attól hogy valakinek van keresete attól még nem feltételen akar pazarolni... Pl én nem.
féloff:Meghozták a gumit, Excavader Pro volt 3K-ért, mondom faca. Mivel nem volt 2 db úgy hozta el binyiglis a nagykerbõl hogy a WCS-t odaadják neki Pro árban... hát nem sikerült, 9K a WCS. Remélem sikerül megreklamálnia :(

Latexes belsõkrõl ennyire semmi? :(

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
figyeljetek már:megint az a hülye gumikérdés:mivel én úgyis sokat járok aszfalton meg döngölt földúton néha becsiccsent egy kis terep akkor miért nem jó a schwalbe hurricane sport?a worm drive az má durva lenne azzal taknyolnék az nemkell...ennek van az oldalán bütyök, nekem más nem kell:D errõl mi a vélemény?valaki használt már ilyet?

ui.:mielõtt megkérdezné valaki megint hogy miért tökölök ennyit a gumin azért tökölök ennyit mert 14 éves vagyok és nincsen ÁLLANDÓ (:D) keresetem

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
MJani01: van már belõle (HighRoller) 2.1-es is, ha esetleg...

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Köszönöm.

sysspo

sysspo

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás

A 2,35ös high roller adatait(szélesség, magasság) tudja valaki?

M: 51,2mm SZ: 53,8mm

Van valakinek tapasztalata a high rollerrõl vagy a minionról? Fõleg a kanyarodás érdekel, zúzós guminak kellene endurora.

High Roller.
Személyes tapasztalatom nincs de a német M. Bike az Általad tervezett felhasználásra az egyik legjobb guminak tartja.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Van valakinek tapasztalata a high rollerrõl vagy a minionról? Fõleg a kanyarodás érdekel, zúzós guminak kellene endurora.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Ok, köszi.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

bikkmakk gumitesztben volt.
ha addig nem, akkor holnap elõkeresem neked.
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás

Hellosztok.

Informacio kellenen a latex belsökröl.
Nem a szürasban az elönye erdekelne wagy a napi pumpalas hanem a karaktera. Olyanokat olvastam, hogy jobban mozog terepen, gyökeres-köves traileken min a sima belsö.

Amit vettem az a Michelin C4 aircomp (125gr)

"A latex könnyebb, rugalmasabb a butylnál, kissé porózus, ezáltal gyakrabban kell pumpálni, de sokkal nehezebb vele mind szúrásos, mind felütéses defektet kapni, ezáltal ideális társ XC, maraton versenyekre."

Érdemes 4K-val többet kiadni rá? Ugye volt már róla szó hogy gyûlölöm a defektet...

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Csuporka

Csuporka

törzsvendég

• fórumtag
  • 608 hozzászólás
Huh mit láttam multkor a fogason...

Valami Rockmachine Quake bicon volt hátul 2,7es (!!!!!!!!!) high roller.
Sárféröhely 0, szerintem ha picit 8as rak a kerekébe már nem tud gurlni vele...
Nagyon röhelyes volt, gondoltam megkérdem a srácot amikor jön a bringájáért hogy miért is jo ez neki, de mikor megláttam, lettettem rola mert aszem a válasz ugyis az lett volna hogy "me ez igy királyabb höö"

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Ez a bajom a maxxis-szal, képes 2,1es gumit csinálni 500g körül, de 2,35öst csak 800g fölött és úgy, hogy még kissebb, mint a megadott méret.
Én most egy minionon vagy high rolleren gondolkozom lejtõzéshez (2,35).

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás

A maxxis jól néz ki, de nem túl nehéz?

de az....nehezebb mint a leendõ elsõ kerekem....sõt a hátsóval van egy súlyban :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való