Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Gumitopik

* * * * * 4 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
15905 hozzászólás a témában

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.448 hozzászólás

sziasztok
streetre keresek valami brutális külsõt , és nem tudom , hogy a maxxis gumik mennyire jók , és milyen a kopásuk:Smegbízható , nem túl hamar kopó külsõt szeretnék.Segítségeteket elõre is köszi

DMR Moto RT

beton nem nagyon ette, viszont elflejtheted offroad hasznalatra, probaltam sarban szar volt, feluteses defektem nem volt vele (lehet nem is hasznaltam annyira durvan:D), de jol fekezheto jo tapadasu
Sei, soku Si.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
A belsõbe önthetõ lötyik mennyire müködnek jól? Gondolom felütéses defektkor ezek sem érnek semmit. (ma megint összeszedtem egy tüskét)

A sebesség mindent megold.

Balage_

Balage_

törzsvendég

• fórumtag
  • 290 hozzászólás
hello
1 naiv kérdés: sárgumiból megfér a bringán az 1,55 és 1,8 együtt?
Itthoni forrásokból nem igazán sikerül beszereznem még egyet az 1,8-as medusa-m mellé. Csak 1,55-öt kapnék. Elmegy együtt a kettõ...? Vagy tud valaki beszerzõhelyet 1,8-ra?
Köszi, B

pepe16

pepe16

vendég

• fórumtag
  • 58 hozzászólás
sziasztok
streetre keresek valami brutális külsõt , és nem tudom , hogy a maxxis gumik mennyire jók , és milyen a kopásuk:Smegbízható , nem túl hamar kopó külsõt szeretnék.Segítségeteket elõre is köszi

morelua

morelua

újonc

• fórumtag
  • 3 hozzászólás
Sziasztok!

Öléggé idegesít, hogy idõrõl-idõre deffekttel kell küszködnöm. Van olyan megoldás, amit érdemes használni? Kevlárbetét, deffektgátló folyadék?
Canga: Magellán Serpens, megyek vele mindenhol (hegy-völgy, patakmeder, országút, járdázás - gyakran éjszaka).

Köszönöm a segítséget!

mykonzerv

mykonzerv

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 hozzászólás
hutchinson gumikról mi a vélemény?
most vettem egy pár equinoxot az outira. csak így utólag érdekelne, hogy mire számítsak.
köszi

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.608 hozzászólás
Schwalbe Extralight 26×1.0-es belsõre valami alternatíva?

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás

Lenne egy kerdesem:

elöre milyen gumit ajanlatok technikas/gyökeres terepre. A 2.1-es Nobby(uj) a hataron van. Jovolna, ha könyü is lenne.

Kösz

2.1-es Mythos XC Front vagy Notos XC (~600gr, de tényleg akkorák, mint amekkorának jelölik õket :D ) , esetleg Nokian Factory XC (?) 2.1 (nem tudom, mennyi )

irány a bükk

irány a bükk

újonc

• fórumtag
  • 8 hozzászólás
Nekem is 2.1 Ralph van hátul ami jó az aszfalton meg kemény talajon de kavicsos helyen már csúszik fékezéskor laza talajon megáll és a Garda maratonon szinte el is kopott

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.739 hozzászólás
2.1-es Racing Ralph-ot használok kicsit több, mint 1 hónapja, és eddig tetszik.
valóban nem túl széles, az 1.95ös IRC-m 45mm volt, ez meg 2.1-es méretben 47mm. A nagyobb, laza kavicsos talaj volt eddig az egyetlen, amit nem szeretett.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.278 hozzászólás
nekem merevfarún nagyon bejött a hátul 2,25ös RR elõl NN kombó.......igaz a RR 1500 km után kuka, de azt eddig is tudtam..
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.977 hozzászólás

most bepróbálok az uj gépen egy pár 2.25 racing ralph-ot. triple compound meg amit akarok... kicsit alacsony a mintája, de ugy tûnik csak igy tudnak súlyt csökkenteni.

Terepen nem nagyon jo csak jo kopik

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Nekem bejött az adrenalin, (nagyon jól tapad a kanyarokban, igazi "kanyarkirály", sárban elég gyenge,de arra van másik gumim), de a következõ elsõ gumim az enduro (még jobb tapadás) lesz, a hátsó meg talán nobby nic.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
párban vannak, occsóé' szóval kihasználom a lehetõséget.
kiderül mit bír.
elég soványkának tûnik, mondjuk a volt 2,1" irc serrac xc-m után is. ráadásul az irc-n volt emberi méretû minta. ez a schwalbe ugy tûnik mintha eleve félig el lenne használva.
de tudom, hogy a conti speed king és a maxxis könnyû gumik is igy spórolnak a súlyon :)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.278 hozzászólás

most bepróbálok az uj gépen egy pár 2.25 racing ralph-ot. triple compound meg amit akarok... kicsit alacsony a mintája, de ugy tûnik csak igy tudnak súlyt csökkenteni.

száraz idõben hátsó guminak a legjobb.....elõre én nem szeretem annyira....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.278 hozzászólás

VV, az enduro nem nevezhetõ könnyûnek, 700g fölött van.
Szerintem Specialized Resolution.

nrm tom nekem az adrenalin/resolutin nem jött be ...azon kivûl hogy rohadt nagy a gördülési ellenállása, semmi extra, abszolút közepes cucc, sárban meg kifejezetten kaki...

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Ebben igazad van de nagyon jó AM/Enduro gumi - 732gr (mért adat)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Speci Enduro Pro D2 - 2,2