Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Gumitopik

* * * * * 4 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
15857 hozzászólás a témában

irány a bükk

irány a bükk

újonc

• fórumtag
  • 8 hozzászólás
Nekem is 2.1 Ralph van hátul ami jó az aszfalton meg kemény talajon de kavicsos helyen már csúszik fékezéskor laza talajon megáll és a Garda maratonon szinte el is kopott

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.739 hozzászólás
2.1-es Racing Ralph-ot használok kicsit több, mint 1 hónapja, és eddig tetszik.
valóban nem túl széles, az 1.95ös IRC-m 45mm volt, ez meg 2.1-es méretben 47mm. A nagyobb, laza kavicsos talaj volt eddig az egyetlen, amit nem szeretett.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás
nekem merevfarún nagyon bejött a hátul 2,25ös RR elõl NN kombó.......igaz a RR 1500 km után kuka, de azt eddig is tudtam..
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.977 hozzászólás

most bepróbálok az uj gépen egy pár 2.25 racing ralph-ot. triple compound meg amit akarok... kicsit alacsony a mintája, de ugy tûnik csak igy tudnak súlyt csökkenteni.

Terepen nem nagyon jo csak jo kopik

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Nekem bejött az adrenalin, (nagyon jól tapad a kanyarokban, igazi "kanyarkirály", sárban elég gyenge,de arra van másik gumim), de a következõ elsõ gumim az enduro (még jobb tapadás) lesz, a hátsó meg talán nobby nic.

A sebesség mindent megold.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
párban vannak, occsóé' szóval kihasználom a lehetõséget.
kiderül mit bír.
elég soványkának tûnik, mondjuk a volt 2,1" irc serrac xc-m után is. ráadásul az irc-n volt emberi méretû minta. ez a schwalbe ugy tûnik mintha eleve félig el lenne használva.
de tudom, hogy a conti speed king és a maxxis könnyû gumik is igy spórolnak a súlyon :)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás

most bepróbálok az uj gépen egy pár 2.25 racing ralph-ot. triple compound meg amit akarok... kicsit alacsony a mintája, de ugy tûnik csak igy tudnak súlyt csökkenteni.

száraz idõben hátsó guminak a legjobb.....elõre én nem szeretem annyira....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás

VV, az enduro nem nevezhetõ könnyûnek, 700g fölött van.
Szerintem Specialized Resolution.

nrm tom nekem az adrenalin/resolutin nem jött be ...azon kivûl hogy rohadt nagy a gördülési ellenállása, semmi extra, abszolút közepes cucc, sárban meg kifejezetten kaki...

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Ebben igazad van de nagyon jó AM/Enduro gumi - 732gr (mért adat)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Speci Enduro Pro D2 - 2,2

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás

Lenne egy kerdesem:

elöre milyen gumit ajanlatok technikas/gyökeres terepre. A 2.1-es Nobby(uj) a hataron van. Jovolna, ha könyü is lenne.

Kösz

mondjuk nobbyból a 2,25 vagy 2,4 es, irc trailbar 2,25 nokian nbx 2,3, sváble king jim ha kapsz még,....ezeket próbáltam...

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.977 hozzászólás
Lenne egy kerdesem:

elöre milyen gumit ajanlatok technikas/gyökeres terepre. A 2.1-es Nobby(uj) a hataron van. Jovolna, ha könyü is lenne.

Kösz

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
srácok nagyon nagyon köszönöm a segítséget hogy mindenki lebeszélt mindenfajta gumiról és "rávezettetek" az explorer-re mert egyszerûen tökéletes gumi!alattam alig van hangja lehet vele borigatni is, már nem félek kanyarba, a köves kanyarba is borítottam, és a sóderbe se csuklik ki alólam.és nem is kopik szinte!mégegyszer köszönöm!!!!:)

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

uzi

uzi

vendég

• fórumtag
  • 126 hozzászólás
Sziasztok,
Smart Sam
26 x 2.10
Feltöltött képSport Line, Kevlar®Guard

szeretnék felpakolni elõre-hátra, nekem is megszaporodtak a defektek a hátsóm meg már kopik rendesen. Fele aszflat-fele terep használat lenne.
Lehet valahol kapni a kevlar guard-os verziót itthon?

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
A ranchero jobban gurul, mint a big jim, viszont gyengébben kanyarodik és rosszabbul fékezhetõ. A ranchero egy túra gumi, a big jim meg egy agresszív gumi.

jakus79

jakus79

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 hozzászólás
Hali!

Érdeklõdnék, hogy RANCHERO-ról van-e valakinek tapasztalata? Most Schwalbe Big Jim-et használok(nagyrészt terepen), és kérdés hogy váltsak-e, vagy inkább szerezzek Big Jim-et megint.
FELAHEGYRE! :scared:

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás

latex belsõ foltozása ugyanúgy megy, mint a sima belsõé?

Nekem azt mondták a Michelin-re, a tip-topal ragasztható, csak kicsit több idõ a száradás.

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

gsuveg

gsuveg

vendég

• fórumtag
  • 244 hozzászólás
sárba / nem totál száraz útra (erdõbe, nem aszfalt) milyen gumit ajánlotok ?