Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Gumitopik

* * * * * 4 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
15857 hozzászólás a témában

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

Nem, spéci folt kell rája, azzal nemtom mit kell csinálni, de tuti van benne User Manual :D
Hát ha lenne olyan speci gumi, akkor már vettem volna :D Nagykerbe tuti nincs és nem is lesz, esetleg elfekvõ készlet 1-2 helyen. Nekem is kéne 1 pár, ha erõs benned az elhatározás rendelhetnénk esetleg külföldrõl...

az elhatározás erõs, de a pénztárca lapos...
de majd ha esedékes lesz sikítok. valahol láttam is, darabját 30 Euroért... drága :(

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás

latex belsõ foltozása ugyanúgy megy, mint a sima belsõé?
valamint a 420 gramm körüli Speckó Houffalize külsõt lehet kapni valahol az országban?

Nem, spéci folt kell rája, azzal nemtom mit kell csinálni, de tuti van benne User Manual :D
Hát ha lenne olyan speci gumi, akkor már vettem volna :D Nagykerbe tuti nincs és nem is lesz, esetleg elfekvõ készlet 1-2 helyen. Nekem is kéne 1 pár, ha erõs benned az elhatározás rendelhetnénk esetleg külföldrõl...
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
latex belsõ foltozása ugyanúgy megy, mint a sima belsõé?

valamint a 420 gramm körüli Speckó Houffalize külsõt lehet kapni valahol az országban?

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás

és amikor menet közben robban fel akkor az tök vicces.

Ja, nekem ilyen volt az Örsvezértõl a Hungáriára vezetõ úton egy kamion mögött ötvennel. Annyira nem röhögtem :D kb 5 másodperc alatt történt a kipúposodás, elõször elkezdett ütni a kerék, majd jött a nagy bumm...
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Majd mire visszafordulsz nincs ott a bringa....:D
na akkor lenne csak szitkozódás..:D

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
pedig élvezetes...
gurulsz sima aszfalton, egyszer csak robbanás, meg elmászó elsõkerék..
megállsz, megnézed mi történt.
a gumi oldalát nézve, látsz egy lyukat rajta. neem, nem egy szakadást, egy konkrét lyukat.
a bringát letámasztva elkezdessz visszasétálni, erõsen szítkozódva, megnézni mi történt.. sétálsz, és jópár méterrel arrébb, egy árok szélén megtalálod a kirepült külsõ-darabot...

majd tolod haza az egészet :)

juby

juby

törzsvendég

• fórumtag
  • 540 hozzászólás
köszi srácok akkor kuka nem akarok robbantani nehogy teroristának nézenek:D
:D ...Nem,nem tündérke a kívánság,az kívánság. Térdelj csak le szépen!:D

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
és amikor menet közben robban fel akkor az tök vicces. szálszakadás, alap a kuka.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
ragassz a külsõ belsõ falába a puklinál egy belsõdarabot, utánna még használható, ha már felrobbant akkor kuka...:D

juby

juby

törzsvendég

• fórumtag
  • 540 hozzászólás
sziasztok a következö kérdéssel bátorkodom elöálni:) kipuklisodott a gummim mindkét oldala kb 10cm eltolodással ez már kuka vagy merjem még használni esetleg v.mi trükk létezik ily gondra? elöre is kösz a válaszokat ja alacsonyabb légnyomás nem játszik mert már igy is csak 3.5-4bar van benne és ez a minimum az én súlyomhoz szóval kb 1-1.5 bart már kiengedtem de a dudoklik maradtak:(
:D ...Nem,nem tündérke a kívánság,az kívánság. Térdelj csak le szépen!:D

Rabbit

Rabbit

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.018 hozzászólás
  • LocationKelenföld

ja 1,5 centi az annyira nem tul nagy, nagyobb folttal ragaszd meg föleg belülröl jol. én is csináltam anno ilyet. a külsö belsejét is picit megreszeltem aztán azt hiszem egy régi belsöböl vágtam ki foltot és tip top-al ráküldtem, és jo is lett. habár nekem nem 1.5 cm volt a folt de proba cseresznye...

Van kékszegélyû folt a nagyobb gumijavítókészletekben, az a külsõ javítására való.
Ha hagyományos belsõhöz való foltot tesz a külsõre, az a szálsérülés miatt elõbb utóbb "átgyûrõdik", mert rugalmas.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Nekem még nem volt ilyennel dolgom, de ismerõsnek a Maxxis Larsen mûvelt ilyet..:D

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.383 hozzászólás
háát énis ezt mondom.. mondjuk erõsen köves talajon dhztam vele de akkorse kéne

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás

szerintetek az normális h kezdenek letöredezni a conti verticalról a minták?

Há mondjuk nagyon nem kéne nekik szvsz...:)

Locna

Locna

vendég

• fórumtag
  • 11 hozzászólás
Elõre pedig Continental Vapor vagy Traffic-ra gondoltam.

-Bocs, hogy ilyen szétszórtan yrok csak nagy a kapkodás itthon, megyek melózni.-

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.383 hozzászólás
szerintetek az normális h kezdenek letöredezni a conti verticalról a minták?

Locna

Locna

vendég

• fórumtag
  • 11 hozzászólás
Egyébként még annyit, hogy, ha az elsõt fennthagyom 1,95-ös méretben az nagyhülyeség lenne?

Locna

Locna

vendég

• fórumtag
  • 11 hozzászólás
Ja és persze elég vegyesen használom én is, 60% országút, 40% terep

Locna

Locna

vendég

• fórumtag
  • 11 hozzászólás
Annyi csak a gond, hogy most egy 1,95-ös vanfennt, a gyári, és ma már merészkedtem a 4bar-val is de így is olyan hangja van országúton mint a darálónak és "rezegteti" a nyerget rendessen :-)

prof8

prof8

vendég

• fórumtag
  • 181 hozzászólás
Van abból 2.3 is, de ha tényleg felfújod, akkor a 2.1 is jó.
Continental Flow. Lehet, én a közetest választanám, és akkor ballonos is, és nem is olyan nehéz.

http://www.conti-onl...ow/flow_en.html