Jelentkezz be Regisztrálj
Gumitopik
Írta 2007. április 25. - 13:42
Írta 2007. április 25. - 13:26
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Írta 2007. április 21. - 10:29
2,1-esem nem volt....a 2,25-ös nagyon jó....Szevasztok.
Gumivásárlás ellõtt állok és kellene valami vélemény.
A gumi az elsõ kerékre lenne.
Fontos a defekt állósága és az irányíthatóság. Mindenkép valami terep gumira gondolok.
De azért gyakran megyek vele beton is.
A választásom egy Nobby Nic 2,1 re eset. Bár kicsit drága de a kritériumoknak talán meg felel.
Ha van valami véleményetek ne tartsátok vissza.
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2007. április 21. - 08:10
Gumivásárlás ellõtt állok és kellene valami vélemény.
A gumi az elsõ kerékre lenne.
Fontos a defekt állósága és az irányíthatóság. Mindenkép valami terep gumira gondolok.
De azért gyakran megyek vele beton is.
A választásom egy Nobby Nic 2,1 re eset. Bár kicsit drága de a kritériumoknak talán meg felel.
Ha van valami véleményetek ne tartsátok vissza.
Írta 2007. április 20. - 16:34
jó gumi van meg rossz gumi, és a kettõ közt ingadozók...
Írta 2007. április 20. - 16:31
Egyedül a ragadós sarat nem szereti, de azt is kidobálja magából, csak kell a fordulat. De hát ilyen árban tökéletes gumi nincs, de ez legalább már közelít.
Durung forever!
Írta 2007. április 20. - 15:26
Írta 2007. április 19. - 20:50
szürke all mountainem volt ami ugyanez a mintázat.....alapból szarul tapad, oldaltarása nincs, egész kis sárban is halott, vizes köveken felejtsd el,nagyon kopik, szakadnak le róla a minták,de legalább rohadt könnyû vele defektet kapni..........cserébe kicsi a gördülési ellnállása ,,,,,Ez talán kicsit keményebb nem kopik annyira, viszont attól jó eséllyel még gyengébben tapad.....más bajom nem volt vele...
hm...hát ha a Dart-Smoke párosnál jobb akkor már meg vagyok elégedve...
az biztos,hogy könnyebb.szombaton lesz a teszt nap.vagy vasárnap...ha rosszabb mint a fent említett páros akkor veszek ey új Smoke-t hátra és végigzúzom megint a szezont ezzel a classic-duóval--hehe
amúgy köszi a véleményeket!
Írta 2007. április 19. - 19:15
szürke all mountainem volt ami ugyanez a mintázat.....alapból szarul tapad, oldaltarása nincs, egész kis sárban is halott, vizes köveken felejtsd el,nagyon kopik, szakadnak le róla a minták,de legalább rohadt könnyû vele defektet kapni..........cserébe kicsi a gördülési ellnállása ,,,,,Ez talán kicsit keményebb nem kopik annyira, viszont attól jó eséllyel még gyengébben tapad.....más bajom nem volt vele...
én ilyet használok mint Richie fog
defekt szerintem a területtõl függ: 13*60 km Pilis és Visegrád alatt szúrásos defektet nem kaptam vele, ellenben fóti Somlyó füves gazos ösvényein volt h 3at egyszerre
sárban még a tavalyi DM-en is csak lefele volt gond vele
kopás tényleg gyors és a kis négyzet minták pikkpakk leszakadnak középrõl
Írta 2007. április 19. - 19:09
szürke all mountainem volt ami ugyanez a mintázat.....alapból szarul tapad, oldaltarása nincs, egész kis sárban is halott, vizes köveken felejtsd el,nagyon kopik, szakadnak le róla a minták,de legalább rohadt könnyû vele defektet kapni..........cserébe kicsi a gördülési ellnállása ,,,,,Ez talán kicsit keményebb nem kopik annyira, viszont attól jó eséllyel még gyengébben tapad.....más bajom nem volt vele...azért annyira nem lehet szörnyû?!?
Írta 2007. április 19. - 19:03
nekm ilyenem van 1.8-asban,a sarat könnyen ledobálja,az elég ritka bütykök miatt,kanyartartása jó,a mostani Conti explorer pro-nál jobban tartott úgy érzemBeszélgethetünk a Dartról, de abból már a sokadikat koptatom, úgyhogy inkább a Fire XC PRO-ra lennék kiváncsi...
X.
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Írta 2007. április 19. - 17:51
Írta 2007. április 19. - 17:35
köszi!ha errõl van szó sztem elég egyértelmû, elõre kb így ahogy a képen van hátra meg elvileg fordítva, ....az all mountainen legalábbis így volt, meg igy is tûnik logikusnak (de szvszs a legjoban akkor jársz ha gyorsan visszaviszed és elcseréled valami jó külsõre )
valami ilyesmire gyanakodtam én is.
az,hogy milyen lesz még nemtudom.remélem nem fogok túl nagyot csalódni.mindenesetre egy próbát megér.csak defektem ne legyen...
Írta 2007. április 19. - 09:07
Úgy raktam ahogy mondtátok...
eddig tetszik, igaz csak a faluban rodeóztam vele egyet a vizes aszfalton, de stebilnak tûnik így elsõre, ha holnap nem esik akkor megyek vele egy kis kavicsra meg murvára, ha valakit érdekel akkor majd megírom hogy mik a tapasztalatok...
Érdekel. Én is próbáltam, de a véleményedre kiváncsi vagyok.
Írta 2007. április 19. - 09:05
más:vettem a szezonra egy michelin xc a.t.-t. alényegy,hogy nincs rajta a gumin a forgásirány.megnéztem a mintáját és nem szimmetrikus ebbõl a szempontból,úgyhogy nem mindegy.
szerintetek,hogy rakjam fel?
ha errõl van szó sztem elég egyértelmû, elõre kb így ahogy a képen van hátra meg elvileg fordítva, ....az all mountainen legalábbis így volt, meg igy is tûnik logikusnak (de szvszs a legjoban akkor jársz ha gyorsan visszaviszed és elcseréled valami jó külsõre )
Írta 2007. április 19. - 08:32
X.
Merida Speeder__________________________Magellan Serpens --> Merida XC-Mission
Járt utat járdáért el ne hagyj!
Írta 2007. április 19. - 08:13
Kár hogy a Dart emlékeim szerint elõre való...
havernak dart van elõl, már a második hátsó gumit éli túl....semmit extrát nem nyújt "tartjamagát ennyi" /Bödõcs Tibor:D/
viszont jó sokáig bírja és olcsó
off:
jaaaj:)
összekeverni vmit...huh.most biztos áhhhh
szerintem mikor a dart-ról vagy a smoke-ról beszélünk mindenki tudja,hogy mirõl van szó!
kedves magellanboy elnézésedet kérem!ezt már sosem magyarázom ki;)
on:
Írta 2007. április 19. - 07:57
havernak dart van elõl, már a második hátsó gumit éli túl....semmit extrát nem nyújt "tartjamagát ennyi" /Bödõcs Tibor:D/
viszont jó sokáig bírja és olcsó
Írta 2007. április 18. - 23:53
Panaracer Fire XC PRO 2,1-el van valakinek tapasztalata? Hátulra menne, elölre meg egy Panaracer Dart lenne a párja...
X.
dart van fönt hátul és nekem bevált.egyszer sem csúszott ki idáig.skinny jimmy volt elötte és azt kell mondjam jobb a kanyartartása is.
más:vettem a szezonra egy michelin xc a.t.-t. alényegy,hogy nincs rajta a gumin a forgásirány.megnéztem a mintáját és nem szimmetrikus ebbõl a szempontból,úgyhogy nem mindegy.
szerintetek,hogy rakjam fel?
Írta 2007. április 18. - 22:43
X.
Merida Speeder__________________________Magellan Serpens --> Merida XC-Mission
Járt utat járdáért el ne hagyj!