Lenne egy kerdesem:
elöre milyen gumit ajanlatok technikas/gyökeres terepre. A 2.1-es Nobby(uj) a hataron van. Jovolna, ha könyü is lenne.
Kösz
2.1-es Mythos XC Front vagy Notos XC (~600gr, de tényleg akkorák, mint amekkorának jelölik õket
Lenne egy kerdesem:
elöre milyen gumit ajanlatok technikas/gyökeres terepre. A 2.1-es Nobby(uj) a hataron van. Jovolna, ha könyü is lenne.
Kösz
most bepróbálok az uj gépen egy pár 2.25 racing ralph-ot. triple compound meg amit akarok... kicsit alacsony a mintája, de ugy tûnik csak igy tudnak súlyt csökkenteni.
A sebesség mindent megold.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
száraz idõben hátsó guminak a legjobb.....elõre én nem szeretem annyira....most bepróbálok az uj gépen egy pár 2.25 racing ralph-ot. triple compound meg amit akarok... kicsit alacsony a mintája, de ugy tûnik csak igy tudnak súlyt csökkenteni.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
nrm tom nekem az adrenalin/resolutin nem jött be ...azon kivûl hogy rohadt nagy a gördülési ellenállása, semmi extra, abszolút közepes cucc, sárban meg kifejezetten kaki...VV, az enduro nem nevezhetõ könnyûnek, 700g fölött van.
Szerintem Specialized Resolution.
Ebben igazad van de nagyon jó AM/Enduro gumi - 732gr (mért adat)VV, az enduro nem nevezhetõ könnyûnek, 700g fölött van.
Szerintem Specialized Resolution.
mondjuk nobbyból a 2,25 vagy 2,4 es, irc trailbar 2,25 nokian nbx 2,3, sváble king jim ha kapsz még,....ezeket próbáltam...Lenne egy kerdesem:
Kösz
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960
Sport Line, Kevlar®Guard
Nekem azt mondták a Michelin-re, a tip-topal ragasztható, csak kicsit több idõ a száradás.latex belsõ foltozása ugyanúgy megy, mint a sima belsõé?
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_