Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Gumitopik

* * * * * 4 votes

• Please log in to reply
15857 replies to this topic

Mike76

Mike76

vendég

• fórumtag
  • 18 posts
bvr: Én nemrég tettem fel hasonló célra 1,75-ös Conti Contact külsõket. Elõzõleg 1,95-ös Schwalbe Land Cruisereket használtam túrázni, ahhoz képest érezhetõen jobban gördül, és majdnem ugyanolyan komfortos. Az elmúlt két hétben igyekeztem a Bükk legrosszabb minõségû, alig-aszfaltos útjain tesztelni, mentem vele murván, földúton, sõt enyhe terepre is bemerészkedtem - eddig jól vizsgázott. Ma pedig szakadó esõben, vizen-sáron keresztül biztonságosan hazahozott a Bükk-fennsíkról :)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
nekem most kenda kwik-ek vannak fent, es egesz jok. De ha elkopnak akkor 1.5" Schwalbe city jet-ek kerulnek fel. Vagy lehet elborul az agyam, es 1" Conti gatorskinek :)

Feltöltött kép Feltöltött kép
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

bonobo2

bonobo2

újonc

• fórumtag
  • 4 posts
bvr: én a Schwalbe Big Apple 2.0-át tudom ajánlani. Aszfalton nekem eddig nagy tempónál egyszer csúszott meg, de lehet, hogy akkor túldöntöttem a bringát (mákom volt és sikerült összeszedni :)). Vizes úton nem vagyok ennyire bátor :) meg sárvédõm sincs, de sztem ott is jó.

Zoltikov

Zoltikov

vendég

• fórumtag
  • 100 posts
Köszi, ezt már olvastam, gondoltam hátha valaki innen is használta már...

Tom_i

Tom_i

vendég

• fórumtag
  • 40 posts
http://www.mtbr.com/...ct_126550.shtml

Zoltikov

Zoltikov

vendég

• fórumtag
  • 100 posts
Continental Edge-rõl mi a véleményetek, mint "sárgumiról" vagy egyéb felhasználásáról?

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,269 posts

Köszönöm a tippet!

Közben látom, hogy a 4253as hozzászólás is hasonló témájú, abban is van jópár típus, a 4254es válaszban pedig a Rubena a tipp.

Szívesen veszek további javaslatokat is, de akkor most már különösen érdekelne néhány jó, általatok ajánlott budapesti bolt, ahová érdemes lenne mennem.

off

2 kerületben, probike a szilágyi e fasor valamennyi, moszkva tér után nem sokkal a nemzetb. hivatal mellett

on
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

bvr

bvr

vendég

• fórumtag
  • 19 posts

hali! nekem Conti Country ride van. Betonon nem vészes a gördülési ellenállása, földutakon elég gyors és nálam esõben is bizonyított.

Köszönöm a tippet!

Közben látom, hogy a 4253as hozzászólás is hasonló témájú, abban is van jópár típus, a 4254es válaszban pedig a Rubena a tipp.

Szívesen veszek további javaslatokat is, de akkor most már különösen érdekelne néhány jó, általatok ajánlott budapesti bolt, ahová érdemes lenne mennem.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
hali! nekem Conti Country ride van. Betonon nem vészes a gördülési ellenállása, földutakon elég gyors és nálam esõben is bizonyított.

bvr

bvr

vendég

• fórumtag
  • 19 posts
Sziasztok!
A montimra szeretnék új gumikat. Elsõsorban (mondjuk kb. 99%ban) nem terepen használnám, hanem városban, országúton, jó minõségû földutakon. És persze azért pl. esõben nem szeretnék elcsúszni az aszfalton... :)
Mit tudnátok ajánlani, ami jó minõség/ár arányt képvisel? (tehát jó minõségû cuccot szeretnék, de nincs szükség versenyzõi csúcsminõségre)
Pl. régebben láttam Schwalbe City Marathon-t, szerintem valami hasonló kell nekem (ez a típus még kapható? Kb. milyen áron van?)
Illetve akkor rögtön kérdeznék boltot is Bp-en (ha II. kerület vagy környéke, az lenne a legjobb, de ha érdemes, persze messzebbre is megyek), ahol korrekt a kiszolgálás és korrekt árak és van szervíz is, lévén még pár dolgot fel kéne újítanom/megcsináltatnom a bringán, de ezek felsorolásával nem húzom itt az idõt, igazából a külsõket illetõen van leginkább szükségem tanácsra.
Köszi:
V.

wody21

wody21

törzsvendég

• fórumtag
  • 390 posts

de a gyorsíthatóság vagy mi a csoda, tudod?:S engem azért érdekelne!de amúgy melyik lenne a jobb?

Én a wormdirivet ismerem: viszonylag könnyü (súlyban is és a felnire is felrakni;) ) jól megy, halk, 1 honap alatt nem kopogatott (nagyrészt aszfalton) terepen se gagyi, szal jó!

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Nagyon egyforma a kettõ, ránézésre a wormdrive jobban megy terepen a hurricane meg aszfalton.

A sebesség mindent megold.

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5,592 posts

A súlya miatt szerintem felesleges lecserélni, felétek úgy sincsenek nagy hegyek, ahol kijönne a súly különbség.

de a gyorsíthatóság vagy mi a csoda, tudod?:S engem azért érdekelne!de amúgy melyik lenne a jobb?

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 posts

Ma vettem egy rubena flash 1,5-t, 610 g és tényleg 1,5-ös, elég viccesen néz ki a rhyno lite felnimen.

nekem a városi gépen van rhyno lite felnim és azon conti-sportcontact 1.6---érdekes,de szeretem:)
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

vicsorka

vicsorka

vendég

• fórumtag
  • 92 posts

Sziasztok! Nem túl drága (max. 3e Ft/db) slick/semi-slick gumikat szeretnék vásárolni fõleg túra/városi használatra, aszfaltos útra. A kisebb "padkaszökkenések" (szökellések?) miatt úgy gondoltam, talán jobb lesz nekem az 1,75" mint az 1.5-ös méretek

traktorgumikról nemrégiben váltottam Continental Touring 1000-es külsõkre, 1,5"-ös gumival a maximális 5 bar nyomáson az én majd 80 kilómmal semmi gondom nem volt a padkázásokkal

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
A súlya miatt szerintem felesleges lecserélni, felétek úgy sincsenek nagy hegyek, ahol kijönne a súly különbség.

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5,592 posts
szerintetek maxxis wormdrive vagy schwalbe hurricane sport?az ár nem lényeg csak az hogy jóó sokáig bírja az aszfaltozást;) le szeretném cserélni a silento-t mert nehéz nagyon:S

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Ma vettem egy rubena flash 1,5-t, 610 g és tényleg 1,5-ös, elég viccesen néz ki a rhyno lite felnimen.

semmiho

semmiho

törzsvendég

• fórumtag
  • 637 posts
.OFF. Most tûnt csak fel, hogy évek óta (jó 3-4 éve biztos) semi-slick Rubenát használok a munkába járós montimon :) Szóval errõl a márkáról még tapasztalatom is van, csak úgy látszik, nem mindig látja az ember a fától az erdõt :) .ON.
Közben megrendeltem a két Maxxis OverDrive MaxxProtect 26x1,75"-öst; de ez most mellékes.
Ami mindenképp fontos lehet mindazoknak, akik Maxxist rendeltek: várhatóan a jövõ héten érkezik az országba új szállítmány.

ViktoRider

ViktoRider

törzsvendég

• fórumtag
  • 993 posts
Maxxis Larsen TT-t használ valaki?
Nehéz a K-RAD, meg lassan úgyis elkopik, valami majd kellene helyette.
Valami könnyû külsõ kéne, dirtre/streetre, és ez megtetszett, nem is drága, és egész jó súlyban van..
Gondolom felütni könnyebb mint a k-rad-ot pl, az érdekelne inkább, hogy aszfalton mennyire kopik?