Tiszteletem Uraim:)
Tudja nekem valaki véleményezni a Continental Traffic-ot? Ilyet készülök venni, nézelõdtem már körbe rendesen, de gondoltam megkérdezlek titeket. 2.1 nekem az ideális (lehet buta vok, de ami alatta van az nekem véknya,mind1) csak kicsit zavar az a 800 (asszem) gramm. Monnyuk cserébe nehezebben kapok defektete (ez így van?).
Ha nem ezt akkor mifélét lessek allterrain (aszfalt inkább, néha földesút, erdõbe van másik:P) céljából?
Elõre is köszönöm.
Amen
Üdv.
Nekem elöl-hátul ilyen gumma van, (igaz már nem sokáig, mert Smart Sam-et teszek fel helyette), és valóban kõnehéz, cserébe szerintem nincs olyan helyzet, ahol az általad említett felhasználás mellett defektet kaphatnál. Üvegszilánkok, éles kövek keresztezték utamat, eddig semmi (4-5 ezer km). 70-80%-ban aszfalton használom, és nagyon nem akar kopni. Terepen, de fõleg murvás úton nagy sebességnél eléggé sodródik kanyarban, aszfalton a gördülõ "csík" miatt viszont haladós és hangtalan(!). Annyira csendes, hogy ha beszorul egy apró 2-3mm-es kavics a bütykök közé, meg kell álljak kipöckölni azt, mert idegesít a kopogás

. Olcsó. Esõben eddig nem mentem vele.