A múltheti 8 defektem hatására úgy döntöttem, beruházok egy pár latex belsõre (131g, 137g). Holnap írok tapasztalatokat.
Hello!
8 defekt... az durva. Nekem eddig 5 a max.
Engem az idegesített, amikor a 2007. évi csesztvei verseny közben szerintem az 5. hely környékén voltam, kaptam egy defektet a 6 körbõl természetesen az utolsóban, és így lecsúsztam a 9. helyre... Eléggé kiakasztott. Vettem latex belsõket, jól bírja, de idõnként fújni kell bele, mert ereszt, nem csak az én belsõm... még a leírásban is írják. Azért írom itt már egyesszámba, mert már csak egy van belõlük...
A KOX után hazafelé jöttem egy kicsit aszfaltúton, gondoltam egy kis dimbes-dombos terület nem árt levezetésnek... végülis... na mindegy, hazaértem (Dabas(Alföld)) minden jó... berakom a Bringát a bringatárolóba.
Megyek holnap ki... benézek a bringatartóba... végignézek a Bringán... a hátsó full-lapos... kicsit ezen is ki voltam akadva, de visszagondoltam, hogy, ha már verseny közben kaptam volna, még ennél is jobban ki voltam volna akadva... nem szerettem volna, ha megfosztanak a 3. helyezésemtõl...
Egyébként szerintem jó, viszonylag könnyû belsõ... Én már a Pilis Kupától kezdve ezt használom... Az elsõ kerekemben még mindig ilyen van... Semmi bajom nincs vele, azon kívül, hogy néha-néha fújni kell bele...
Egyébként szerintem ebbe a defekt-kapás/nem kapás dologba beleszól a SZERENCSE és a KÜLSÕ is.
Volt egy pár drótperemes Rubena külsõm... végigmentem az erdõn, már szedegethettem is ki a tüskéket a külsõkbõl és ragasztgathattam meg a belsõket. Vettem egy pár sárga kevláros Continental Explorer Pro- t azóta nem kaptam defektet, csak azon a két eseten, amit a leírtakban elmeséltem...
Sok szerencsét a belsõhöz!
Üdv, János