Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Gumitopik

* * * * * 4 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
15857 hozzászólás a témában

maniocha25

maniocha25

vendég

• fórumtag
  • 21 hozzászólás
és fontos az, hogy erõsített oldalfalú legyen?
mert kb 2x annyiba fáj, mint a szimplafalú változat

UMF Spyke

UMF Spyke

vendég

• fórumtag
  • 49 hozzászólás
Cs!
goldstein ha DH-zni kezdessz tökéletes külsö a kona stab supremen is az van...ami egy WC(world cup:D)bico ugyebár...a 2,35 pont jó kezdönek ha keményebb vagy akkor 2,7 de az elején az azér szar mer nehéz...

maniocha25

maniocha25

vendég

• fórumtag
  • 21 hozzászólás
Üdv!
János hegyre kéne elõre egy gumi. Nem megyek durva helyeken, most kezdem igazából a bicózást...
Maxxis Minion DH front jó elõre? Milyen méret célszerû? 2,35? vagy nagyobb / kisebb?

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Szóval, ha Racing Ralphot veszek nyerek ? :)

Versenyen készült kép megfelel ?
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

értelmes méretû, kisebb sárban (pl. Szilvásvárad idén) nekem a Racing Ralph-al sem volt gondom

A hosszútáv gyõztese is RR-rel ment szilváson.

A sebesség mindent megold.

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.739 hozzászólás

Tehát a Nobby Nic a kisebb sárban használható ? Bár nekem elég horribilis az ára.

értelmes méretû, kisebb sárban (pl. Szilvásvárad idén) nekem a Racing Ralph-al sem volt gondom

gsuveg

gsuveg

vendég

• fórumtag
  • 244 hozzászólás

Tehát a Nobby Nic a kisebb sárban használható ? Bár nekem elég horribilis az ára.

én is néztem, elég húzos az ára, bár a bj is 4E volt a Fricinél.

p.s. Gabe84: dobsz egy képet magadról ahol nics rajtad maszk?

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás

"értelmes méretû" sárban gond nélkül, szerintem ahol nem oda már sárgumi kell . lehet az 1,8-az még ott is, nekem csak 2,25-ösöm van...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás

sajtosp

sajtosp

vendég

• fórumtag
  • 200 hozzászólás
A Smart Sam sárban felejtõs.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás

maratonokra, minimális az aszfalt (ha tudom, hogy aszfalt, akkor felrakom a slicket). a swalbet azert szeretem, mert konnyu rarakni a felnire.

nobby nic
vagy nobby nic elõre, racing ralph hátra...de ha sár is van akkor ralph felejtõs...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

gsuveg

gsuveg

vendég

• fórumtag
  • 244 hozzászólás

Mire kell, mennyit bírjon?
Egyébként smart sam, ha black jack szerû gumi kell, majdnem úgy gurul, mint a bj és jobban kanyarodik.

maratonokra, minimális az aszfalt (ha tudom, hogy aszfalt, akkor felrakom a slicket). a swalbet azert szeretem, mert konnyu rarakni a felnire.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Mire kell, mennyit bírjon?
Egyébként smart sam, ha black jack szerû gumi kell, majdnem úgy gurul, mint a bj és jobban kanyarodik.

A sebesség mindent megold.

gsuveg

gsuveg

vendég

• fórumtag
  • 244 hozzászólás
black jack (light) gumival járok. Meg vagyok elégedve vele,viszonylag jól fog laza talajon is. Most kõszegen jött ki, hogy a kanyarban érezhetõn kúszik kifele... Sokan Racing Ralphal mentek.
Vennék egy másik széria gumit is. Mit javasoltok?

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
malna: megmondtam, vagy megmondtam? :rolleyes: :)

hasznaljad amig birja, aztan vegyel valami mast. Jo gumi, cserebe elettartam zero. Es draga. kisker aron sose vennek.

esetleg adj egy lehetoseget az UST verzionak. Bar az meg megdragabb mi? :P

Nekem van egy par 2.1-es UST NobbyNic-em, de a conti explorer annyira jol birja, hogy meg nem volt rajuk szukseg. Majd ha felteszem nyomok rola tapasztalatot. Havernak mondjk ezek vannak fent, es egynek mar kivagta az oldalfalat...

dh -zni maxxis kell oszt kalacs. Tudom hogy nem trendi, de mukodik... es olcso...
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Amen

Amen

vendég

• fórumtag
  • 61 hozzászólás
Tiszteletem Uraim:)
Tudja nekem valaki véleményezni a Continental Traffic-ot? Ilyet készülök venni, nézelõdtem már körbe rendesen, de gondoltam megkérdezlek titeket. 2.1 nekem az ideális (lehet buta vok, de ami alatta van az nekem véknya,mind1) csak kicsit zavar az a 800 (asszem) gramm. Monnyuk cserébe nehezebben kapok defektete (ez így van?).
Ha nem ezt akkor mifélét lessek allterrain (aszfalt inkább, néha földesút, erdõbe van másik:P) céljából?
Elõre is köszönöm.

Amen

Blasius78

Blasius78

vendég

• fórumtag
  • 46 hozzászólás
A nagyobb kövekkel borított úton már toltam, mert nem lett volna kedvem a senki földjén gumit foltozni:) De ezek szerint jól bírja a rendeltetési helyén, ez jó. Egy baj van vele, kicsit hülyén mutat vele a bringa, a gumi szinte beleolvad a felnibe, és kicsit túl nagy a hézag a gumi felsõ része, és a váznyak között. De kárpótol azzal, hogy végre 14 kiló alá került vele a bringám, és szuperül gyorsul:)

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
Stelvio: Jó gumma, sokáig bírja, ha aszfalton használod. Földesútra még bemerészkedhesz vele, de követ ne lásson. 1-2 hónapja egy köves lefelén mindkét külsõt szétvágták. Gondolom a kövek voltak, a mocskok :D
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

Blasius78

Blasius78

vendég

• fórumtag
  • 46 hozzászólás
Hali,

Vam itt valakinek tapasztalata az 1,0-ás 26-os Schwalbe Stelvioval? Nemrég vettem (újszerû állapotban használtan), és kíváncsi lennék, hogy kb. milyen élettartamára számíthatok, illetve nagyon defekt-veszélyeztetett-e. Eddig kb. 400 km-t mentem vele, ebbõl 120-at egy vidéki túrára, azt jól bírta, de azért a köves földúton kicsit féltem a defekttõl.

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.117 hozzászólás
írtam egy e mailt ebikenak, hogy szerintük ez mennyire vészes, meg hogy egyáltalán vonatkozik e bármiféle garancia gumikra...
mert használom én így is tovább, csak ha 2 hét múlva szétmállik, akkor ne legyen késõ reklamálni, hogy ihaj

hát meglátjuk, mindenesetre kicsit vicces
schwalbe-vel eddig csak jó tapasztalatom volt és ez is tetszene, ha nem enne bibis