Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Gumitopik

* * * * * 4 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
15857 hozzászólás a témában

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.270 hozzászólás

nem szeretek defektet szerelni :P
Errõl a defektgátló lötyirõl még nem is hallottam, azt hiszem kicsit áttúrom a totyikot.

http://www.schwalbe....ubPoint=Zubehör
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Bögre

Bögre

vendég

• fórumtag
  • 208 hozzászólás
nem szeretek defektet szerelni :P
Errõl a defektgátló lötyirõl még nem is hallottam, azt hiszem kicsit áttúrom a totyikot.

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
jahogy a defektgátlás is szempont. :)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.270 hozzászólás

természetesen egy darabra van ~7e Ft. Amiket említettél azok egyébként tényleg jól bírják a tüskéket?

arra azért nem kötnék fogadást.....

sztem inkább vmi ocsóbb pl smart sam, meg ilyen defektgátló lötty,,,,az 2 rugó a 2 gumira való..meg latex belsõ - bár abba meg nem enléxem hogy jó e a lötty-
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Bögre

Bögre

vendég

• fórumtag
  • 208 hozzászólás
természetesen egy darabra van ~7e Ft. Amiket említettél azok egyébként tényleg jól bírják a tüskéket?

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
az a 100 m aszfalt nem sok, nem azon fog elkopni a gumi, ahogy olvasom. ha az a ~7000 forint az egy darabra értendõ, akkor egyértelmûen Schwalbe Nobby Nic, és az még könnyû is. esetleg racing ralphhal kombinálva, az okosok meg majd megmondják, melyik kell elõre és melyik hátra...

Bögre

Bögre

vendég

• fórumtag
  • 208 hozzászólás
Sziasztok!

Szeretnék egy kis segítséget kérni.
2 hete hajtom az új bringámat amit gyárilag Fast Fred (2,25) külsõvel szereltek. Tegnapi tekergésem alatt sikerült is defektet szereznem. :S
Mivel nem szeretnék ~100km -ként defektet javítani, arra gondoltam, hogy vennék két új külsõt, ezeket pedig eltenném tartalékba.

Amire kell: erdõ, döngölt talaj, laza talaj, homok, kavics, sár mindez váltakozva és 100m aszfalt amíg kiérek a településrõl :P
Napi szinten használom. Fontos lenne, hogy szembeszálljon az akác tüskékkel.
Árban max 7 000Ft ra gondoltam súlya nem lényeges (azért ne legyen 2kg :D)

Segítsetek légyszi:help:

csuszi

csuszi

vendég

• fórumtag
  • 31 hozzászólás

Keress rá, elég sokszor ki lett már tárgyalva... Miért lenne kevés egy 1,3as gumi (ami igazából keskenyebb, 29mm) ha országúton nagydarab állatok 20-23mm-es gumikkal is elvannak?

igazad van a rákeresés dologban. a másikban nem :) mások mondták a testbike.hu-n hogy az 1.3 bizonyos súly felett lehet nem elég,ezért kérdeztem. azok az állatok meg annyira nem állatok, egyik sincs szerintem 80kg nál több, max 85, de az már tuti kilóg a sorból
. de ha ok, akko ok, veszek 1.3-at, oszt suhanjon a szekér ;)

emptytrash

emptytrash

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.789 hozzászólás

sziasztok. valaki ismeri a sport contact-ot a
continentáltól? városi bicózásra keresnék gumit, minél kisebb gördülési ellenállással, de azért nem schwalbe kojak ;) és ha valaki ismeri, akkor az
1.3-as gumi gáz egy 80 kilós emberke alá?

Használtam ilyet ameddig nem lett meg az országúti!:)
Nekem nagyon bejött! Felületi sérülések vannak rajta
a sok üvegtöl, de a belsöig soha nem vágta át semmi!
80 kiló meg magam is megvagyok!

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás

sziasztok. valaki ismeri a sport contact-ot a continentáltól? városi bicózásra keresnék gumit, minél kisebb gördülési ellenállással, de azért nem schwalbe kojak ;) és ha valaki ismeri, akkor az 1.3-as gumi gáz egy 80 kilós emberke alá?

Nem gáz. Én 85 kiló vagyok és 1.3 Sportcontactot használok. Nagyon jó gumi. Kicsi az ellenállása és még defektvédelem is van benne.

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás

sziasztok. valaki ismeri a sport contact-ot a continentáltól? városi bicózásra keresnék gumit, minél kisebb gördülési ellenállással, de azért nem schwalbe kojak ;) és ha valaki ismeri, akkor az 1.3-as gumi gáz egy 80 kilós emberke alá?

Keress rá, elég sokszor ki lett már tárgyalva... Miért lenne kevés egy 1,3as gumi (ami igazából keskenyebb, 29mm) ha országúton nagydarab állatok 20-23mm-es gumikkal is elvannak?

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

Üdv.
Érdeklödnék nem tudja valaki esetleg hol kaphato Schwalbe Country Cruiser köpeny? Mert ilyennel gurulok de viseletes már, és szeretném ismét ezt a tipust , felénk viszont nincsen. Köszönet.

már nem gyártják
ezek vannak helyette

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

csuszi

csuszi

vendég

• fórumtag
  • 31 hozzászólás

Sandor

Sandor

vendég

• fórumtag
  • 30 hozzászólás
Üdv.
Érdeklödnék nem tudja valaki esetleg hol kaphato Schwalbe Country Cruiser köpeny? Mert ilyennel gurulok de viseletes már, és szeretném ismét ezt a tipust , felénk viszont nincsen. Köszönet.
Minden forog....

levi.powa

levi.powa

vendég

• fórumtag
  • 64 hozzászólás
hy!Én azt akarom kérdezni hogy milyen tapaszatalaitok van a Duro Buffalo BlackHawk gumiról?Én dirt/street-re használnám arra jó?És milyen méretekben lehet kapni?

A türelem tornaterem.

Oldalkám

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.236 hozzászólás
Nekem sehogy sem akart jó lenni. Vagyis ha órákig szenvedtem vele
( leereszt-felfúj-igazit ) akkor jobb lett, de nem volt tökéletes.
Na én ezt untam meg.

Phõnök

Phõnök

vendég

• fórumtag
  • 58 hozzászólás

Phõnök: Nekem is volt alex xt16-os felnim, és én 4 fajta gumival is szivtam vele. Nekem is tojások voltak a gimikban. Az a probléma, hogy a felni átmérõje nagyobb mint más gyártóké és a gumi pereme nem tud szépen beilleszkedni a felnibe.Igy az alex cserélõdött xc717-re.

megpróbáltad maxig tolatni? mert ha kiugrik akor már ok

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.036 hozzászólás
nyamvadtnak nyamvadt ha már szétjön de ki*ba... drága is:(

"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"

hegyi kecske ; zõdcség ; városi vadász

a bringaszállító

aurel

aurel

vendég

• fórumtag
  • 69 hozzászólás
a képbõl olyan sok nem derül ki, de azért elég durva. én félnék attól, hogy egy lefelé menetnél nagyobb sebességgel egyszer csak leválik a külsõ fele a felnirõl (ez azér nem csak egy "eldurranás" mint pl egy felütéses defektnél - tegnap volt :D ). minimum hátra raknám ezt a gumit, ha most az elsõ keréken van. nemtom hogy vagy vele, de nekem többet érnek a csontjaim mint egy nyamvadt gumi.

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
Amg el nem durran, használd, ragasztgatni nem tudod tartósan semmivel...
Amúgy lehet hogy nem is lesz vele gond, ha csak a gumiréteg foszlott meg kicsit és a szövet nem sérült...
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala