a crossmax sl/slr is csak 2.1 gumimeretig van ajanlva. szoval csak esszel

RAUH-Welt
B E G R I F F
Én is karbonra szeretnémhátra rr elõre nn
én mondjuk 2,25-öst használok, de elég sok csúcs alu/karbon cc gépet szerelnek gyárilag ugyanezzel a fritzek.....szal lehet nem kell megijedni attól a pár mili + ballonosságtól.
A sebesség mindent megold.
A sebesség mindent megold.
hátra rr elõre nnBikertigger!
Az elõzõ oldalak v.melyikén a RR-ot, és az NN-t ajánlottad v.kinek. Az mindegy, hogy melyik hová kerül fel? (tudom jobb esetben a felnire)
ha nem sokat aszfaltolsz akkor kb úgy néz ki, és akkor még van élete szte, kb annyiha már szóbakerült...
Bikertigger: tolnál egy fotót egy már szétkopott RR-ról? Nekem most van benne ~1200-1300km, kiváncsi vagyok kinek hogy szokott kinézni ennyi idõ után. Jórészt versenyen, meg terepes edzésen használtam, de még éppenhogy látszanak a középsõ mintában lévõ mélyedések. Mennyi van még hátra ilyenkor az életébõl? Túl nagy különbséget nem vettem észre a hátsó keréken, bár lehet ez akkor fog majd inkább feltûnni, ha felteszek megint egy újat.
olvass vissza néhány oldalt..Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata a Schwalbe Racing Ralph 2.1 gummáról?
Most Maxxis Ignitor 1.95-öst használok, de nekem a köveseken, és lefelén picit bizonytalannak tûnik.
Jó választás lehet a Schwalbe?
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
"Embernek lenni nagy betegség. És gyógyíthatatlan is" (Rejtõ Jenõ)
Valaki gumitudós meg tudná mondani, hogy ez hogy keletkezhetett? Anyagfáradás lenne :confused: mert nem nagyon farolgattam vele és az útpatkákat se fejeltem le...
nem lehetséges hogy elöregedett?
"Embernek lenni nagy betegség. És gyógyíthatatlan is" (Rejtõ Jenõ)
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960