Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Gumitopik

* * * * * 4 votes

• Please log in to reply
15905 replies to this topic

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5,592 posts
silento II.
az ujabbik keskenyebb.hihetetlen milyen jo gumi!

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
haligali

városi suhanós gépre keresek valami aszfaltfogót...
1,95ös õsöreg gumik vannak momentán, hát hogy is mondjam.. tapadás ügyileg nem állnak fényesen.
Nameg esetleg beprobálnék egy keskenyebbet, hogy mégjobban haladós legyen.

kérdés: jön az õsz/tél.. akkor mennyire ciki egy keskeny slick vagy efféle?
/2.35ösnél kisebb /említésre méltó) gumim nem volt még efféle körülmények között.. :)/
ja és persze minél olcsóbban, de várnék konkrét ajánlatokat is típusra vonatkozólag.
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Rabbit

Rabbit

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,050 posts
  • LocationKelenföld

De igen :) , errõl jutott eszembe, láttam már néhányat csúnyán szétszakadni.

:rofl: Egy kivételével nekem sikerült még megszabadulnom tõlük, mielõtt ragasztáson kellett volna törnöm a fejem. Az itt maradt, intõ példának, 200km-el.
Nem hülyeség az a "ProTection", akarom mondani "SnakeSkin", kár hogy csak 2,25-höz van.
(Lehet, hogy voltak gondok "kiélezett" :) maratonkörülmények között a német kollégáknak is?)

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5,592 posts
istenem, hogy ez a svábli silentó 2 milyen marha jó egy gumi!!egyszerûen nagyon jó!!nem kopik, tapad a kanyarba(persze beton)nem kapok má ezzel olyan sok defektet,a ferde terepen is megfogott, pedig csak féloldalasan mentem:) (fostan is hogy elnyalok) az idei kiadás kicsit virslibb mint a régebbi, az nekem jobban tetszik.aki slicket akar venni az vegye ezt!!és még olcsó is..

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
De igen :) , errõl jutott eszembe, láttam már néhányat csúnyán szétszakadni.

A sebesség mindent megold.

Rabbit

Rabbit

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,050 posts
  • LocationKelenföld

Ti mivel szoktátok megragasztani a kisebb szakadásokat a külsõn? Mert én egy ideig sima foltal ragasztottam meg, de a latex belsõ leszedi õket, azóta vastag belsõbõl vágok ki foltot és pillanatragasztóval ragasztom a külsõre. Eddig bevállt.

Van külsõhöz folt, Tip Top, kék szegélyes.
Gonoszkodás: Tán csak nem a RR / NN méltatásról jutott eszedbe a szakadt külsõket emlegetni? ;)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
persze lehet. mindent lehet.

en csak azt mondtam hogy mi a gyari ajanlas.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Ismerõs xc versenyzõ 2,2es és 2,25ös gumikat használ az slr-en.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
vannak viszont felnik amikre nem illik tul nagy gumit tenni. Mert pl lefordulhat rola.

a crossmax sl/slr is csak 2.1 gumimeretig van ajanlva. szoval csak esszel ;)
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,078 posts

hátra rr elõre nn

én mondjuk 2,25-öst használok, de elég sok csúcs alu/karbon cc gépet szerelnek gyárilag ugyanezzel a fritzek.....szal lehet nem kell megijedni attól a pár mili + ballonosságtól.

Én is karbonra szeretném ;) !
" A Cube el van vetve! "

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Ti mivel szoktátok megragasztani a kisebb szakadásokat a külsõn? Mert én egy ideig sima foltal ragasztottam meg, de a latex belsõ leszedi õket, azóta vastag belsõbõl vágok ki foltot és pillanatragasztóval ragasztom a külsõre. Eddig bevállt.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Fõleg, hogy azok a 2,25ös gumik akkorák, mint a 2,1es z-max-ok.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,278 posts

Bikertigger!

Az elõzõ oldalak v.melyikén a RR-ot, és az NN-t ajánlottad v.kinek. Az mindegy, hogy melyik hová kerül fel? (tudom jobb esetben a felnire :) )

hátra rr elõre nn

én mondjuk 2,25-öst használok, de elég sok csúcs alu/karbon cc gépet szerelnek gyárilag ugyanezzel a fritzek.....szal lehet nem kell megijedni attól a pár mili + ballonosságtól.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,078 posts
Bikertigger!

Az elõzõ oldalak v.melyikén a RR-ot, és az NN-t ajánlottad v.kinek. Az mindegy, hogy melyik hová kerül fel? (tudom jobb esetben a felnire :) )
" A Cube el van vetve! "

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,278 posts

ha már szóbakerült...
Bikertigger: tolnál egy fotót egy már szétkopott RR-ról? Nekem most van benne ~1200-1300km, kiváncsi vagyok kinek hogy szokott kinézni ennyi idõ után. Jórészt versenyen, meg terepes edzésen használtam, de még éppenhogy látszanak a középsõ mintában lévõ mélyedések. Mennyi van még hátra ilyenkor az életébõl? Túl nagy különbséget nem vettem észre a hátsó keréken, bár lehet ez akkor fog majd inkább feltûnni, ha felteszek megint egy újat. :)

ha nem sokat aszfaltolsz akkor kb úgy néz ki, és akkor még van élete szte, kb annyi

nem tok fotozni, kölcsön van adva z összes használt, a 2,4-esek meg újak...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
Tigger alatt lehet hogy jobban kopik mert õ ilyen mackós :D

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,739 posts
ha már szóbakerült...
Bikertigger: tolnál egy fotót egy már szétkopott RR-ról? Nekem most van benne ~1200-1300km, kiváncsi vagyok kinek hogy szokott kinézni ennyi idõ után. Jórészt versenyen, meg terepes edzésen használtam, de még éppenhogy látszanak a középsõ mintában lévõ mélyedések. Mennyi van még hátra ilyenkor az életébõl? Túl nagy különbséget nem vettem észre a hátsó keréken, bár lehet ez akkor fog majd inkább feltûnni, ha felteszek megint egy újat. :)

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,078 posts
Á látom köszi! :)
" A Cube el van vetve! "

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts

Sziasztok!

Van valakinek tapasztalata a Schwalbe Racing Ralph 2.1 gummáról?
Most Maxxis Ignitor 1.95-öst használok, de nekem a köveseken, és lefelén picit bizonytalannak tûnik.
Jó választás lehet a Schwalbe?

olvass vissza néhány oldalt..

de tömören a'lá Biker:
-2,25 iszonyat jó ge.
-szinte mindenhol megfelelõ tapadás
-sarat nem szereti
-hátul kb. 1500 ,2000 km azt kuka

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
Biker szereti, ha jól emlékszem.

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."