Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Gumitopik

* * * * * 4 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
15857 hozzászólás a témában

epinefrin

epinefrin

vendég

• fórumtag
  • 224 hozzászólás
Valaki gumitudós meg tudná mondani, hogy ez hogy keletkezhetett? Anyagfáradás lenne :confused: mert nem nagyon farolgattam vele és az útpatkákat se fejeltem le...

"Embernek lenni nagy betegség. És gyógyíthatatlan is" (Rejtõ Jenõ)

- - -> LOVAK <- - -

ZolkoW

ZolkoW

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.702 hozzászólás

Hali,ha nagyon kellenne az augusztusi kiadás akkor megpróbálok szerezni nálunk még kapható a bringa boltban.Holnap megnézem és ha még van akkor megveszem és elküldeném postán ha érdekel?

priv. ment, majd még körbenézek, mielõtt kihasználnálak! ;)

TREKs Atesz

TREKs Atesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 hozzászólás

mit mértek, mikor a gumi magasságáról beszéltek? csak hogy tudjam..

MÁS: a Schwalbe Marathon Supreme- rõl mit írnak a Bikemag-ban? ha jól tudom, az ehaviban tesztelték, ha lett volna ma nyitva újságos, benéztem volna megvenni, de lehet hogy már nincs is augusztusi...
elsõkézbõl vett tapasztalat ugyanannyira érdekel, ha valaki használta már!

50-622-es méretben gondolkozom rajta, mert nem látok mást, ami ~slick, és ilyen ballonos, nomeg nem is túl nehéz. (erre 690 g-ot írnak)
bár nem ócsó.
Big Apple nagyon bejövõs, de nehéz :(

Hali,ha nagyon kellenne az augusztusi kiadás akkor megpróbálok szerezni nálunk még kapható a bringa boltban.Holnap megnézem és ha még van akkor megveszem és elküldeném postán ha érdekel?
TREK bike-on szebb az élet!!:cool2:

ZolkoW

ZolkoW

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.702 hozzászólás
hmm... köszi, bár ez majdnem a honlapon is fennvan ;)
majd az is segít dönteni, ha megtudom, pontosan mennyiért is kapnám meg... :) nomeg itt már ellenõriznem kell, befér-e a trekking vázba :D

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.328 hozzászólás
Schwalbe Marathon Supreme.
Tiszta száraz aszfalton nagyon kis gördülési ellenállása miatt könnyedén gurul. Mivel nincs rajta mintázat, nedves úton és poros körülmények közt óvatosabban vegyük vele a kanyarokat. A Race Guard defektvédelemnek köszönhetõen az üvegcserepeket jól tolerálja, míg ballonossága a kátyúktól véd. Nagyon könnyen, szerszám nélkül is szerelhetõ. Középkategóriás montis külsõ, aszfaltos és városi használatra.
Kanyarodás: 10/7
Meghajtás: 10/7
Gördülési ellenállés: 10/10
Ár / teljesítmény: 10/8

Forrás: BikeMag

Ennyi van az újságban, ha nem sikerült megvenned ;)

ZolkoW

ZolkoW

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.702 hozzászólás
mit mértek, mikor a gumi magasságáról beszéltek? csak hogy tudjam..

MÁS: a Schwalbe Marathon Supreme- rõl mit írnak a Bikemag-ban? ha jól tudom, az ehaviban tesztelték, ha lett volna ma nyitva újságos, benéztem volna megvenni, de lehet hogy már nincs is augusztusi...
elsõkézbõl vett tapasztalat ugyanannyira érdekel, ha valaki használta már!

50-622-es méretben gondolkozom rajta, mert nem látok mást, ami ~slick, és ilyen ballonos, nomeg nem is túl nehéz. (erre 690 g-ot írnak)
bár nem ócsó.
Big Apple nagyon bejövõs, de nehéz :(

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Köszönöm Dagi.

A sebesség mindent megold.

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.078 hozzászólás
Köszönöm! Akkor már csak ki kell néznem mit vegyek! :)
" A Cube el van vetve! "

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Boca:
- de
- jobbat tapad, picit nehezebben gurul, de gumija válogatja
- nem
:)

Dagi

Dagi

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 hozzászólás

Milyen széles, milyen magas a 2,4es?

58-at mértem szélességre és ~55-öt magasságra.
Már nem keresek 13-15 centi körül mozgó, könnyû, tekerhetõ össztelós vázat...íme;)

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.078 hozzászólás
Sziasztok! Múltkor vettem egy pár Maxxis Ignitor 1,95-ös külsõt. Földúton remekül viselkedik, de a köves részen és lefeléken picit irányíthatatlannak érzem. Kérdésem: a köves részekre nem lenne célszerûbb 2.1-es használnom?

Miért jobb,roszabb ha 2.1-es gumit használok? Gondolom a gördülési ellenállása nagyobb, de lefeléken, és a laza, köveseken viszont jobban tart.
Vagy rosszul gondolom?
" A Cube el van vetve! "

Amen

Amen

vendég

• fórumtag
  • 61 hozzászólás
Oksa, köszi szépen:)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

OFF: Dante, amúgy nõtincsi vagy?

Nem, csak ott racingoltam legutóbb. Jó kis sprintpálya volt az.

Szerintem vedd meg a Maxxist, a kopást ne nagyon nézd, ne gondold, hogy a Schwalbe nem fog kopni, mint állat.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

kimy

kimy

törzsvendég

• fórumtag
  • 600 hozzászólás
Akkor inkább 1.6-t veszek(32-es becsúszóhoz jobban nézki:-)...), amúgy is sok a kátyú...

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás
Az 1.3as sportcontact a 25mm-es felnin 29mm, az 1,6os 35mm széles...

kimy

kimy

törzsvendég

• fórumtag
  • 600 hozzászólás
Hi!
Mavic xm321 felnire szeretnék slick gumit.... conti sport contact-ra gondolotam, 1.3 vagy 1.6-t vegyek? Érezhetõ-e a különbség? 28mm széles a felni...

Amen

Amen

vendég

• fórumtag
  • 61 hozzászólás
Ja amúgy WTB gumikkal nagyon szimpatizálok, unokaöcsém már 3 éve nyúzza és alig kopott a felére:|
NanoRaptor? Jókiállásúnak tûnik...És nem is drága...Ilyen alacsony profilú gumira gondoltam.
Ritchey-t meg nem ismerem gumi téren, specializeddel ugyan így vok:P
Na jó, abbahagytam, nem zúzom az agyatokat tovább, írjátok le egy páran mit ajánlotok aztán csókolom:P
Amen

Amen

Amen

vendég

• fórumtag
  • 61 hozzászólás
Dante, te fogsz engem megvilágosítani:D Nagyon kösz a lebontást, így inkább azt hiszem megfogadom a tanácsod, és inkább kicsit többet költök gumira. Contival sajnos nem barátkozom, igaz még csak egy volt(egy pár), a Town&Country, ezt fõleg aszfaltra és max murvás útra használtam, de megfáradt alig egy hónap alatt:S Lehet a többi Conti nem ilyen, nemtom sajna. A Maxxis-ról sokfelõl hallottam, h kopik. Schwalbe...Eddig ár miatt volt kicsukva, de most akkor átnézzük alaposan mit is kínál a rendszer:)
Tényleg köszi a segítséget, sztem lesz még pár visításom a topicban:P

OFF: Dante, amúgy nõtincsi vagy?

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
Bükkön 35-40el küldtem lefele a hosszú murvás részeken, a kanyar olyan 28-30al ment át, mindezt egy hátul 40%os, elöl 65%os Explorerral. de van itt Budaörsön a Domb utca, az most ilyen 4-5 centi mély murvás port, a murvahordók (van itt egy bánya) kijárják, az ism egy 30al simán. de amikor még nem volt kijárva, és csak sima murva volt, akkor sem éreztem, hogy az Explorerem nem fogna.

valószínûleg egy NN/TT/WCS gumi érezhetõen jobb annak, akinek jó technikája van, és nem az a szûk keresztmetszet a kanyarban... de azok meg sok $...

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Tudom, és én notoriusan béna is vagyok, de Explorerrel még kis sebességgel sem tudtam rendesen kanyarodni.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)