Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Gumitopik

* * * * * 4 votes

• Please log in to reply
15857 replies to this topic

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
vannak viszont felnik amikre nem illik tul nagy gumit tenni. Mert pl lefordulhat rola.

a crossmax sl/slr is csak 2.1 gumimeretig van ajanlva. szoval csak esszel ;)
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,078 posts

hátra rr elõre nn

én mondjuk 2,25-öst használok, de elég sok csúcs alu/karbon cc gépet szerelnek gyárilag ugyanezzel a fritzek.....szal lehet nem kell megijedni attól a pár mili + ballonosságtól.

Én is karbonra szeretném ;) !
" A Cube el van vetve! "

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Ti mivel szoktátok megragasztani a kisebb szakadásokat a külsõn? Mert én egy ideig sima foltal ragasztottam meg, de a latex belsõ leszedi õket, azóta vastag belsõbõl vágok ki foltot és pillanatragasztóval ragasztom a külsõre. Eddig bevállt.

A sebesség mindent megold.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Fõleg, hogy azok a 2,25ös gumik akkorák, mint a 2,1es z-max-ok.

A sebesség mindent megold.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,270 posts

Bikertigger!

Az elõzõ oldalak v.melyikén a RR-ot, és az NN-t ajánlottad v.kinek. Az mindegy, hogy melyik hová kerül fel? (tudom jobb esetben a felnire :) )

hátra rr elõre nn

én mondjuk 2,25-öst használok, de elég sok csúcs alu/karbon cc gépet szerelnek gyárilag ugyanezzel a fritzek.....szal lehet nem kell megijedni attól a pár mili + ballonosságtól.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,078 posts
Bikertigger!

Az elõzõ oldalak v.melyikén a RR-ot, és az NN-t ajánlottad v.kinek. Az mindegy, hogy melyik hová kerül fel? (tudom jobb esetben a felnire :) )
" A Cube el van vetve! "

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,270 posts

ha már szóbakerült...
Bikertigger: tolnál egy fotót egy már szétkopott RR-ról? Nekem most van benne ~1200-1300km, kiváncsi vagyok kinek hogy szokott kinézni ennyi idõ után. Jórészt versenyen, meg terepes edzésen használtam, de még éppenhogy látszanak a középsõ mintában lévõ mélyedések. Mennyi van még hátra ilyenkor az életébõl? Túl nagy különbséget nem vettem észre a hátsó keréken, bár lehet ez akkor fog majd inkább feltûnni, ha felteszek megint egy újat. :)

ha nem sokat aszfaltolsz akkor kb úgy néz ki, és akkor még van élete szte, kb annyi

nem tok fotozni, kölcsön van adva z összes használt, a 2,4-esek meg újak...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
Tigger alatt lehet hogy jobban kopik mert õ ilyen mackós :D

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,739 posts
ha már szóbakerült...
Bikertigger: tolnál egy fotót egy már szétkopott RR-ról? Nekem most van benne ~1200-1300km, kiváncsi vagyok kinek hogy szokott kinézni ennyi idõ után. Jórészt versenyen, meg terepes edzésen használtam, de még éppenhogy látszanak a középsõ mintában lévõ mélyedések. Mennyi van még hátra ilyenkor az életébõl? Túl nagy különbséget nem vettem észre a hátsó keréken, bár lehet ez akkor fog majd inkább feltûnni, ha felteszek megint egy újat. :)

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,078 posts
Á látom köszi! :)
" A Cube el van vetve! "

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts

Sziasztok!

Van valakinek tapasztalata a Schwalbe Racing Ralph 2.1 gummáról?
Most Maxxis Ignitor 1.95-öst használok, de nekem a köveseken, és lefelén picit bizonytalannak tûnik.
Jó választás lehet a Schwalbe?

olvass vissza néhány oldalt..

de tömören a'lá Biker:
-2,25 iszonyat jó ge.
-szinte mindenhol megfelelõ tapadás
-sarat nem szereti
-hátul kb. 1500 ,2000 km azt kuka

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
Biker szereti, ha jól emlékszem.

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,078 posts
Sziasztok!

Van valakinek tapasztalata a Schwalbe Racing Ralph 2.1 gummáról?
Most Maxxis Ignitor 1.95-öst használok, de nekem a köveseken, és lefelén picit bizonytalannak tûnik.
Jó választás lehet a Schwalbe?
" A Cube el van vetve! "

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Kérdezzétek csak meg Richey-t az Explorerrõl. ;)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

epinefrin

epinefrin

vendég

• fórumtag
  • 224 posts
Köszi mindenkinek a hozzászólásokat :prosze:

Igen, egy Continental Sportcontact-rõl van szó (1.6-os). Hát remélem idén még kibírja alattam, utána majd valami tartósabb slick után nézek... hüpp, pedig eddig Conti-hívõ voltam, a traktorgummám is az és a virsligumim is tõlük van :( Remélem csak slicket nem tudnak gyártani :icon_roll

"Embernek lenni nagy betegség. És gyógyíthatatlan is" (Rejtõ Jenõ)

- - -> LOVAK <- - -

ZolkoW

ZolkoW

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,702 posts
lehet hogy Conti betegség, nekem is van ennél jóval kisebb, de gyakori repedés a mintázat mentén.:chin:

hoy

hoy

vendég

• fórumtag
  • 71 posts

Valaki gumitudós meg tudná mondani, hogy ez hogy keletkezhetett? Anyagfáradás lenne :confused: mert nem nagyon farolgattam vele és az útpatkákat se fejeltem le...

Hali!

Én is így jártam vele... de rájöttem hogy a hirtelen fékezés hatására és a durva beton hatására jött létre... gondolom ez egy Continental slick...

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
odab***tad valami éleshez, vagy padkáztál

epinefrin

epinefrin

vendég

• fórumtag
  • 224 posts

nem lehetséges hogy elöregedett?

Ja, ezért kérdeztem, hogy anyagfáradás-e... csak ezzel meg az a gond, hogy nincs három hónapos és kötve hiszem, hogy az 53 kilóm alatt megrepedt volna :chin:

"Embernek lenni nagy betegség. És gyógyíthatatlan is" (Rejtõ Jenõ)

- - -> LOVAK <- - -

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5,592 posts
nem lehetséges hogy elöregedett?

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960