de ha annyira szereted akkor sztem jobb ha az összeset +veszed,Köszi Höri az Excavaderes infót, jön a gumma :prosze:
Jelentkezz be Regisztrálj
Gumitopik
Írta 2007. október 16. - 23:01
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2007. október 16. - 18:45
![]()
rob (vagy bárki), meg tudnád mondani hogy ennek mm-ben mekkora a mért magassága/szélessége? (a mintát beleszámítva és a nélkül is ha lehet)
köszi.
felnire szerelve? az sok meló nekem
ha lesz idõm talán, addig reménykedj hátha van másnak tapasztalata
de a képen látható módon le tudom mérni.
szerk: igy fekve a minta 58 széles és 48 magas
felnire szerelve? az sok meló nekem
igen, felnire szerelve gondoltam, ha lehet.
addig is köszi a "fekve mért" infót.
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
Írta 2007. október 16. - 17:51
Nagyon köszi! :prosze:
Igen, ez lesz az! A cipõtalpas kép nagyon durvaÉn egyszer olyan szinten futottam ilyenbe, hogy elöl-hátul több mint ötvenet kaptam fel a kerekeimmel. Eh, parlagfû elõtt inkább ezt kéne kiírtani...
sajnos nem szivesen
van egy salakos focipalya tele ilyennel, ramesz, es a sportcipod neked is nez ki... a merleg eddig -3db amfoci labda, dupla defekt a havernal, 3 defekt nalam ugyanavval a kulsovel, ket ora bogaraszas utan harom nagy, es negy kisebb tusket szedtem ki, azota nem volt defektem (ettol, mert tegnapelott odavertem a hatsot egy padkahoz
Írta 2007. október 16. - 15:40
Igen, ez lesz az! A cipõtalpas kép nagyon durvaÉn egyszer olyan szinten futottam ilyenbe, hogy elöl-hátul több mint ötvenet kaptam fel a kerekeimmel. Eh, parlagfû elõtt inkább ezt kéne kiírtani...
Ettõl a tüskés szartól mostanában 2 defektet kaptam és sunyi módon mindkettõ a gumi oldalfalába állt (mert ugye mindenfele állnak a tüskéi), így a gyári defektvédelem sem ért lókakit sem.
Írta 2007. október 16. - 13:23
azt hiszem kiralydinnye. nekem is az elmult 7 defektembol 6 ilyen volt (1 felutes).
http://www.terra.hu/...orientalis.html
http://www.ktg.gau.h...yl/trib_ter.htm
Igen, ez lesz az! A cipõtalpas kép nagyon durva
"Embernek lenni nagy betegség. És gyógyíthatatlan is" (Rejtõ Jenõ)
Írta 2007. október 16. - 13:20
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Írta 2007. október 16. - 12:11
Lehet, hogy egy kicsit off:
Meg tudná mondani valamelyik botanikus szakértõ, hogy a képen látható tüske milyen fajta fáról/bokorról származik? Gumószerû, szerte ágazó tüskéje van, már volt "szerencsém" 1 cm hosszú példányhoz is.
A defektjeim 90%-át ezek okozzák :mad: Ha tudnám, hogy mit kéne messzirõl elkerülnöm, akkor tán nem gyarapodna a tüskegyûjteményem, mert lassan egy sünit gyurmázhatok belõlük...
azt hiszem kiralydinnye. nekem is az elmult 7 defektembol 6 ilyen volt (1 felutes).
http://www.terra.hu/...orientalis.html
http://www.ktg.gau.h...yl/trib_ter.htm
Írta 2007. október 16. - 10:42
felnire szerelve? az sok meló nekemrob (vagy bárki), meg tudnád mondani hogy ennek mm-ben mekkora a mért magassága/szélessége? (a mintát beleszámítva és a nélkül is ha lehet)
köszi.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2007. október 16. - 10:32
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Írta 2007. október 16. - 08:24
Meg tudná mondani valamelyik botanikus szakértõ, hogy a képen látható tüske milyen fajta fáról/bokorról származik? Gumószerû, szerte ágazó tüskéje van, már volt "szerencsém" 1 cm hosszú példányhoz is.
A defektjeim 90%-át ezek okozzák :mad: Ha tudnám, hogy mit kéne messzirõl elkerülnöm, akkor tán nem gyarapodna a tüskegyûjteményem, mert lassan egy sünit gyurmázhatok belõlük...
"Embernek lenni nagy betegség. És gyógyíthatatlan is" (Rejtõ Jenõ)
Írta 2007. október 16. - 07:18
méregettem
Fast Trak 2,2 kevlar
lehet kezdeni dobálózni a számokkal
rob (vagy bárki), meg tudnád mondani hogy ennek mm-ben mekkora a mért magassága/szélessége? (a mintát beleszámítva és a nélkül is ha lehet)
köszi.
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
Írta 2007. október 15. - 22:34
Írta 2007. október 15. - 21:11
Lehet, hogy én vagyok a tudatlan, de milyen a "skill-es" gumi?
Bár thez teljesen jól megfogalmazta, a lényeg annyi, hogy a megcsúszási határt csak a tapasztaltabb kerékpárosok érzik. Értsd ezalatt, hogy az élmezõny egy mintamentes Flyweight-tel is végigküld egy saras Dunamarcit, de a többségnek ez azért öngyilkosság lenne.
Írta 2007. október 15. - 21:07
Írta 2007. október 15. - 21:06
Néztem hogy a Speed King ugyan tuti jobban tisztul, de elképzelhetõ hogy az is benen van a speedségben, hogy fékezhetõsége nem túl jó (ami jelen esetben fontos).
Rémhörcsög, az alábbi mondatból nem sokat értettem:
Amúgy Zegen van drótos 2.1-es Excavader. Ha a pesti Greenzone-ban kéred, sztem felviszik.
De olyasmit vélek kihámozni hogy valahol van Excavader, és azt lehozatnám csüt. húgommal. Zeg az Zalaegerszeg, és fel lehet a Camponába kérni a gumit? :chin:
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Írta 2007. október 15. - 20:26
Írta 2007. október 15. - 20:23
Írta 2007. október 15. - 20:06
a falon meg Explorer 2,1 és Speedking 2,1 lóg a boltban ami szóba jöhet húgomnak XC-re.
Sztetek?
Szerintem mindkettõ rossz választás. Még a Conti pártiak is elismerik, hogy azért ezek elég "skill-es" gumik, nem jók kezdõknek, fõleg nem XC-re. Fõleg nem csajoknak, akik nem szeretnek esni. Valami bütykös széles traktort alá, oszt jóccakát, gördülési ellenállás nem számít, úgysem fogja ereszteni.
Írta 2007. október 15. - 19:33
Drótos is jó. Jól tapad, csak aszfalton csúszkál össze-vissza.Speedkinggel lett mátrán 5. csapattársam. Szerinte nagyon jó. /Mondjuk õ a Black Chili változattal nyomja, ami nem fele, hanem 3X annyi mint explorer
/

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére