nálunk akcióban jelenleg 60 pénz... de amúgy is tárgytalan...Hi ....
![]()
Ez egy £280 kerek szett . De szerintem nem szamit mert en Skociaban elek.
Ha cserelnek is akkor 2 par Mavic Crossride-ra csak C. Lock.
Jelentkezz be Regisztrálj

Gumitopik
Posted 2007. October 14. - 21:08

Posted 2007. October 14. - 21:01

minden további nélkül tudod használni belsõvel, szelep rögzitõ anyát lecsavarod, szelepet szimán ki tudod tolni, onnan bele lehet tenni a belsõt /persze csak vékonyszelepest/Elso ilyen cajgam . Egy Kinesis XC PRO2-es vaz XT cuccal , REBA SL. Amikor vettem a szettet kaptam hozza egy par MAVIC Crossmax Enduro kereket parban ajandekba.
Szoval fogalmam sincs mi ez az UST dolog de abba biztos vagyok hogy fel van tuntetve a felnin , hogy csak UST-s gumival ..... szoval ezert gondoltam az eladasra .
ilyen 1,5/1,6 körüli slick nem is hiszem hogy lesz ust, mertr pl crossmax st használatijában tömlõ nélkül max 4 bar-t ír, ezeket a virsligumikat meg szokás 6 -8 barra fújni asszem.
Sysspo, kopasz gumit keres a kolléga
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2007. October 14. - 21:00

Ez egy £280 kerek szett . De szerintem nem szamit mert en Skociaban elek.
Ha cserelnek is akkor 2 par Mavic Crossride-ra csak C. Lock.
Posted 2007. October 14. - 20:55

Szoval fogalmam sincs mi ez az UST dolog de abba biztos vagyok hogy fel van tuntetve a felnin , hogy csak UST-s gumival ..... szoval ezert gondoltam az eladasra .
Posted 2007. October 14. - 20:54

Koszonom ..... Az eleg baj mert tudom kihasznalni ezt a kereket . Szivfajdalommal el kell adnom.
Koszonom a valaszt .
1.7-es Speci gumi van nedves gyökerekre, kövekre és ott van még az 1.8-as Noby Nic, mint UST verzió.
Posted 2007. October 14. - 20:51

Posted 2007. October 14. - 20:50

mért kéne ?Koszonom ..... Az eleg baj mert tudom kihasznalni ezt a kereket . Szivfajdalommal el kell adnom.
Koszonom a valaszt .
tudod használni belsõvel.....nekem mind a 2 bringámon UST - s mavic kerék van /xl és st/ és egy pár hónapot kivéve alapból belsõvel használtam mind 2-t.
Posted 2007. October 14. - 20:48

Koszonom a valaszt .
Posted 2007. October 14. - 20:47

de van egy olyan sejtésem, hogy USTs gummát 1.9-2.0 alatti méretben nem fogsz kapni, mert egyszerûen értelmetlen - hiszen az USTs kerekek általában nem ilyen aszfaltbringákra vannak kifejlesztve, és egy rendes CCs is legalább 1.9es, de manapság inkább 2.0-2.2es gumival nyomja (kivéve a vékony sárgumikat), nem is beszélve a all mountainosokról vagy a hardcore maratonistákról...
meg különben is, az USTnek pont az a lényege, hogy használhatod kis nyomáson is a gumit, és így jobban fog tapadni - de a kis nyomásnak mi értelme van egy aszfaltguminál, ahol a nagyon nagy tapadás csak felesleges lassító tényezõ? én az 1.6os sportcontactomat 3.5-3.8 baron használom és még így is van annyira puha, hogy nem csap oda egy kátyúnál.
szóval szerintem vegyél egy könnyû belsõt, meg egy normális slickgumit...
Posted 2007. October 14. - 20:43

ust-s szvsz ki van zárva hogy lenne ilyen méretUST-s Mavic kerekhez Gumit keresek .... 26x1.6
Sehol nem talalok , egyaltalan letezik ilyen meretben ???
Ha valakinek lenne otlete megkoszonnem . Mindegy milyen gyarto , csak on road-os kellene , sart dagasztani van masik kerekem.
elore is koszonom
Posted 2007. October 14. - 20:35

Sehol nem talalok , egyaltalan letezik ilyen meretben ???
Ha valakinek lenne otlete megkoszonnem . Mindegy milyen gyarto , csak on road-os kellene , sart dagasztani van masik kerekem.
elore is koszonom
Posted 2007. October 14. - 20:20

tegyél, mert a felnin a küllõanyák kidörzsölik a belsõtvan nekem egy 1.6os sportcontactom, amit görgõzésre szeretnék befogni. van hozzá kerék is (egy olcsó shimano agyas alexrims felnis), ellenben felniszalag nincs - de kell ez görgõre, vagy csak terepen ér valamit a becsípõdéses deefkt ellen?

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Posted 2007. October 14. - 19:39

illetve amíg van nagyobb foltod, mint a keletkezett lyuk, szakadás.
ha hosszú. akkor illik lekerekíteni a szakadás végét, de ezzel nem sok ember foglalkozik...
láttam már vicces belsõket is.. az tuti, hogy a súlya az eredeti duplája volt

Posted 2007. October 14. - 19:36

mikortól lesz már szarabb a helyzet, amikor már nem igazán érdemes használni?
egyszer vittem felütés miatt szervizbe a gumit (mivel nem volt nálam semmi defektjavító, jó szokásomhoz híven:S) de ott kidobták azonnal a defektes belsõt.. de lehet csak a profitnövelés miatt:D
jah és még 1 kb hány barra toljam fel a gumi nyomást h biztos ne legyen felütéses defektem? külsõ gumi most factory dh tehát nem felütésvédelmes
Posted 2007. October 14. - 19:32

Posted 2007. October 14. - 19:13

Amúgy persze, olyan mintha uj lenne, nem lesz semmi baja.
Posted 2007. October 14. - 18:13

felütéses defektet kaptam tegnap ( alacsony guminyomással lépcsõbeugráltam:D:D)
lett rajta 2 kisebb lyuk amit foltoztam ma, elvileg felfújtam és minden ok vele
lehet ugyanúgy zúzni ilyne állapotban, vagy most még kevésbé bírja a zúzást?
most 3 baron van h még véletlenül se üssem fel ah legközelebb ilyen baromságokat csinálnék..
Posted 2007. October 14. - 14:35

csak a vastagabbaknál jön ki az elõny, mivel kisebb nyomáson tudod használni terepen.
én sima belsõ-külsõvel használnám.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Posted 2007. October 14. - 13:27

Olyan problemam lenne , hogy van egy Mavic CrossMax Enduro kerekszettem ami UST-s .
Ehez keresnek Gumit ...... 26x1.5 v. 26x1.6
Sehol nem talalok.
Ha valakinem lenne otlete megkoszonnem . Mindegy milyen gyarto , csak on road-os kellene , sart dagasztani van masik kerekem.
elore is koszonom
Posted 2007. October 14. - 09:35

Városban eddig 21 mm-es tufo szingoval nyomultam, kb. 9-10 baron. Annyira nem szerette a sok rohadt üveget, ezért lecseréltem a kerekeket peremesre és tettem fel két michelin speedium 2-õt, 23 mm-est, kevlárosat. 2500-ért vettem drabját, 290 gr körül van, szerintem rohadt jól tapad és a michelin is a túra kategóriába sorolja. Városba szerintem rohadt jó és nem is tûnik lassabnak a szingonál, bár ezt csak 8 baron használom.