Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Gumitopik

* * * * * 4 votes

• Please log in to reply
15858 replies to this topic

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

megnezned? 2.0 - 2.2 kozott jo lehet, es nem bannam ha 700g alatt lenne a sulya. minel kozelebb a 600-hoz annal jobb.

thommey megnézte, és nincsen.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

itx

itx

törzsvendég

• fórumtag
  • 583 posts
maxxis holy roller mit csinal, ha terepre mesz vele? defektallosagrol valami tapasztalat? mostanaban sokkal tobbet tekerek aszfalton.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
UST felni. ez ilyen. en is csak ugy tudom altalaban feltenni a gumit, hogy bekenem a gumi peremet Bonty SuperJuice-szal, vagy mosogatoszerrel, vagy barmivel amitol csuszos lesz kicsit. Aztan elkezdem pumpalni. Olyan 4-5 bar kell bele, mire kipattan szepen a peremhez, es egyenesen all. Aztan leengedsz a nyomasbol. Minel tobbet szeded le - teszed vissza a gumit annal konnyebb lesz [kicsit nyulik]

csak vigyazz a tulpumpalasnal, nekem a multkor lelotte magarol a CrossLand UST kerek az UST nobby nic-et. szep hangja volt...
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Barnabás_CC

Barnabás_CC

vendég

• fórumtag
  • 211 posts
A nemrég vásárolt ust-sfelnimre sehogyan sem tudom normálisan feltenni a belsõs Conti Explorer külsõmet (a Maxxis-t sikerült). A gond, hogy nem pattan a helyére a felni pereménél akár hogy is erõltetem. Így igen nagy ynolcas illetve tojás van a külsõben felfújás után. Én vagyok a béna, vagy ne is próbálkozzak nem fog sikerülni???
Üdv. Barnabás

Colors Budapest Hostel

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
megnezned? 2.0 - 2.2 kozott jo lehet, es nem bannam ha 700g alatt lenne a sulya. minel kozelebb a 600-hoz annal jobb.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

kerdesem:

specialized UST kulso van/lesz?

2,3" resolution biztos van, illetve valamilyen enduro is. (2,4" talán)
kisebbek nem biztos, meg kell nézni.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
26 * 1.3/8 tutibiztos hogy nem lesz jo. imperial meret. nem monti. itt regi raleigh meg pashley bringakra teszem oket. a montis 26" atemro nagyobb ha jol tevedek.

kerdesem:

specialized UST kulso van/lesz?

RAUH-Welt
B E G R I F F

wody21

wody21

törzsvendég

• fórumtag
  • 390 posts
Hi Bikmag Forum!
lenne egy kérdésem:ugye a 26*1 3/8-as külsõ nem lenne jó az én 26 colos MTB bike+felnimre? Tudom, érdekesen hangzik, de vettem egy ilyen (méretû) (holland?) nöi bicajra való (IRC:scared: ) gumit és nagy rá.. (Nem tudtam, hogy az iylen méretû gumik vagy 58cm a belsõ átmérõjük, ami legalább 1-2 cm több a 26 col nál:S )

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8,093 posts

52 széles/47 magas, lemértem.
csak a minta szélességét mértem.
kb 2,1-esnek felel meg, rossz hir, hogy elfogyott tõlünk :)
már csak 2,0 van ugyanilyen.

köszi!

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

rob (vagy bárki), meg tudnád mondani hogy ennek mm-ben mekkora a mért magassága/szélessége? (a mintát beleszámítva és a nélkül is ha lehet)
köszi.

52 széles/47 magas, lemértem.
csak a minta szélességét mértem.
kb 2,1-esnek felel meg, rossz hir, hogy elfogyott tõlünk :)
már csak 2,0 van ugyanilyen.

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts
Köszi :D

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,108 posts

Köszi Höri az Excavaderes infót, jön a gumma :prosze:

Nincsmit :) Tegnap még én vettem le a horogról Neked ;) :D
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts
Év vége miatt van most kevés; és húgom nem koptatja el túl gyorsan, én meg Pro/WCS változatot használom, de majd vmi másra is rálesek vszínû. De neki pont faca lesz, Explorernél jobban gördül, legalább úgy irányítható, és kb úgy fékezhetõ.

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,272 posts

de ha annyira szereted akkor sztem jobb ha az összeset +veszed, :) gondolom ha a honlapon vagy 2 éve nincs fent akkr túl nagy készletek nincsenek már belõle.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8,093 posts

Feltöltött kép
rob (vagy bárki), meg tudnád mondani hogy ennek mm-ben mekkora a mért magassága/szélessége? (a mintát beleszámítva és a nélkül is ha lehet)
köszi.

felnire szerelve? az sok meló nekem :)
ha lesz idõm talán, addig reménykedj hátha van másnak tapasztalata :)
de a képen látható módon le tudom mérni.

szerk: igy fekve a minta 58 széles és 48 magas

felnire szerelve? az sok meló nekem :)
ha lesz idõm talán, addig reménykedj hátha van másnak tapasztalata :)
de a képen látható módon le tudom mérni.

szerk: igy fekve a minta 58 széles és 48 magas

igen, felnire szerelve gondoltam, ha lehet.
addig is köszi a "fekve mért" infót.

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

itx

itx

törzsvendég

• fórumtag
  • 583 posts

Nagyon köszi! :prosze:

Igen, ez lesz az! A cipõtalpas kép nagyon durva :D Én egyszer olyan szinten futottam ilyenbe, hogy elöl-hátul több mint ötvenet kaptam fel a kerekeimmel. Eh, parlagfû elõtt inkább ezt kéne kiírtani...

sajnos nem szivesen ;)
van egy salakos focipalya tele ilyennel, ramesz, es a sportcipod neked is nez ki... a merleg eddig -3db amfoci labda, dupla defekt a havernal, 3 defekt nalam ugyanavval a kulsovel, ket ora bogaraszas utan harom nagy, es negy kisebb tusket szedtem ki, azota nem volt defektem (ettol, mert tegnapelott odavertem a hatsot egy padkahoz :D).

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,932 posts

Igen, ez lesz az! A cipõtalpas kép nagyon durva :D Én egyszer olyan szinten futottam ilyenbe, hogy elöl-hátul több mint ötvenet kaptam fel a kerekeimmel. Eh, parlagfû elõtt inkább ezt kéne kiírtani...

Ettõl a tüskés szartól mostanában 2 defektet kaptam és sunyi módon mindkettõ a gumi oldalfalába állt (mert ugye mindenfele állnak a tüskéi), így a gyári defektvédelem sem ért lókakit sem.

epinefrin

epinefrin

vendég

• fórumtag
  • 224 posts

azt hiszem kiralydinnye. nekem is az elmult 7 defektembol 6 ilyen volt (1 felutes).
http://www.terra.hu/...orientalis.html
http://www.ktg.gau.h...yl/trib_ter.htm

"Embernek lenni nagy betegség. És gyógyíthatatlan is" (Rejtõ Jenõ)

- - -> LOVAK <- - -

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Gesztenyehéj, fûben megbújik, mivel a szél szanaszét sodorja. Gyakorlatilag én is ezektõl defektelek, kerékpárúton, vasútállomáson, járdán, szóval tök átlag helyeken. Nem tudod így õsszel ezt kikerülni, szóval latex a tutti. A városimon sajna nem az van, úgyhogy 3-4 naponta én is szerelek.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)