ha ugyuanúgy rakod fel mint az ust-t /belsõbe semmi luftot, és szépen beigazgatni a peremet a középsõ vájatba/, akkor elvileg telejesen jól és könnyen felmegy minden külsõ -bár contim nem volt és nem is lesz az tény-
én az elõbb sz*rakodtam majdnem két órán keresztül egy drótperemes continental vertical-al. mintha túl kicsi lenne a drótkeret átmérõje a felnihez képest: csak nagyon hosszas rábeszélés (valamint szappan és 4,5-5bar levegõ) hatására hajlandó normálisan ráülni a felnire.
németországban használtam a múlt héten a verticalt, és nagyon meg voltam vele elégedve. nedves és dagonyás erdei talajon (az a majdnem fekete típusú) gyönyörûen megy, kész élvezet. aszfalton is egész korrekt. a jános-hegy budakeszi/makkosmária felöli oldalán (konkrétan virágvölgy) az útra szórt murva besüppedt néhol a talajba: na itt felfelé majdnem meghaltam, úgy ragadt bele a gumi. felételezem, hogy más gumi is ragadni ilyen körülmények között és hogy ez nem a conti hibája (esetleg valaki megerõsíthetné/cáfolhatná ezt).
aurel