Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Gumitopik

* * * * * 4 votes

• Please log in to reply
15880 replies to this topic

assasinbug

assasinbug

törzsvendég

• fórumtag
  • 893 posts

Az elsõ Magyarországon (Csillebércen) rendezett MTB világkupa futamon a férfi gyõztes biciklijén egy apró és sûrûn barázdált mintázatú gumi volt. Éjszaka a verseny elõtt esett és nagy volt a sár. Õ nem cserélte le a gumit és nyert :-).

lehetne kicsit konkrétabban? akkoriban nem követtem az ilyen eseményeket...

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
http://ebike.hu/term...-22-ig-mtb/4952
próbálta vki?

Barnabás_CC

Barnabás_CC

vendég

• fórumtag
  • 211 posts
Az elsõ Magyarországon (Csillebércen) rendezett MTB világkupa futamon a férfi gyõztes biciklijén egy apró és sûrûn barázdált mintázatú gumi volt. Éjszaka a verseny elõtt esett és nagy volt a sár. Õ nem cserélte le a gumit és nyert :-).
Üdv. Barnabás

Colors Budapest Hostel

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,247 posts
érdekesszég:)
http://www.e-mtb.com...axxis_lust2.gif

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,932 posts

folyós sárra jó a legjobb a traktorgumi de kicsit tapadós sárnál nagyon megfogja magát. ott szerintem jobb a kisebb mintázat

Egyébként nagyon furcsa volt tapasztalni, hogy ezek a gumik egy eléggé magas építésû trekking kerón voltak rajta, és terepen nagyon nagyon csúsztak. Most viszont áttettem ugyenezeket a kerekeket egy sokkal alacsonyabb felépítésû hibrid keróba, sportosab kormány beállításokkal. És mintha nem ugyanaz a gumi lenne, mert sokkal de sokkal jobban tapad mindenféle burkolaton, de fõleg murván, laza talajon jön elõ a különbség..

Nem tudom mennyire hasznos, de mindenesetre érdekes tapasztalat.

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,247 posts

Én 2 hete a conti contact majdnem tükörsima gumimmal a hármahatárhegyen pontosan ugyanott akadtam el hegynek felfelé, mint a mögöttem jövõ srác a traktorgumájával. Kicsit meglepõ és egyben vicces is volt :)

folyós sárra jó a legjobb a traktorgumi de kicsit tapadós sárnál nagyon megfogja magát. ott szerintem jobb a kisebb mintázat

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,932 posts

én a fast freden döbbentem le sárban - sikerült életben maradnom :)

Én 2 hete a conti contact majdnem tükörsima gumimmal a hármahatárhegyen pontosan ugyanott akadtam el hegynek felfelé, mint a mögöttem jövõ srác a traktorgumájával. Kicsit meglepõ és egyben vicces is volt :)

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5,125 posts

Szerv!

Csak egy vélemény megosztás:
Ma sikerült tesztelnem a schwalbe silento II-t HÓBAN! Igen, hóban, én is féltem de nem kell. OK csúszkálások vannak, de az oldalsó bütykök hihetetlen jól tartanak! Nem gondoltam, h egy aszfalt gumó ennyire jól mûködik szélsõséges idõjárásban is:)
Minden elismerésem!
Amen

én a fast freden döbbentem le sárban - sikerült életben maradnom :)

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5,125 posts
egy ismerõsöm tescoban vásárolt külsõje 3 bárnál felrobbant

Amen

Amen

vendég

• fórumtag
  • 61 posts
Szerv!

Csak egy vélemény megosztás:
Ma sikerült tesztelnem a schwalbe silento II-t HÓBAN! Igen, hóban, én is féltem de nem kell. OK csúszkálások vannak, de az oldalsó bütykök hihetetlen jól tartanak! Nem gondoltam, h egy aszfalt gumó ennyire jól mûködik szélsõséges idõjárásban is:)
Minden elismerésem!
Amen

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,247 posts

Vajon az 1,5-1,75"-ig jó alap Conti belsõ elbírja-e ha 2,1"-es gumiba teszem vagy eldurran?:chin:

van egy másik conti az 1.75-2.35-ig jó, de próba ceresznye:D:D

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,247 posts

vettem ma egy Panaracer külsõgumit (26x1.8) újj de sokat állt raktáron igy kicsit megrepedt (de igy olcsó volt:D)
nagyon szépen fog (féknél egy állat) piros a belseje. kiváncsi vagyok hogy meddig bírja igy "félhasználtan" de tetszik ez a márka/minta lehet mjad veszek zsír újjat is a jövõben

a jobboldali van nekem (kicsit más a festés, és szines a logo)
Panaracer Fire XC Pro 26x1.8 - 580gr -127 tpi
Posted Image

más:
ma voltam a tescoban és mint mindig most is nézegettem a bringás felhozatalukat...
van tesco gazdaságos belsõgumi 600-ért (nembaj hogy ezért már conti van:D)
amin megleõdtem szintén valués kevlárperemes külsõ humedli 2 mátyásért. a minta a szokásos (oldalak nyilazottak középen macskatápos minta) állagra elég puhékony kiváncsi lennék milyen.....

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,275 posts

Mi igaz abból, hogy a sima, nem UST-s Conti Explorer löttyel és UST-s felnivel használva nem ereszti el a levegõt?

ha jól rakod össze, és szerencséd van akkor nem ereszti , ismerek kollégákat akík így használják -hogy konkrétan explorert vagy más nem ust külsõt az most meg nem mondom de a system ugynaz.

de attól az még nem lesz UST.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,854 posts
Mi igaz abból, hogy a sima, nem UST-s Conti Explorer löttyel és UST-s felnivel használva nem ereszti el a levegõt?

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Simán bírja.

A sebesség mindent megold.

BBerki

BBerki

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,724 posts

Vajon az 1,5-1,75"-ig jó alap Conti belsõ elbírja-e ha 2,1"-es gumiba teszem vagy eldurran?:chin:

nekem azok vannak... 2.3-ba is. és nincs vele gond. de azért, ha tetheted normálisat vegyél hozzá.
"Minden hülyeség" by Tomidny

Xabi

Xabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 posts

Vegyél egy 2.1es belsõt, ilyen hülyeségen ne kockáztass, bármikor eldurranhat.

X.

Merida Speeder__________________________Magellan Serpens --> Merida XC-Mission
Járt utat járdáért el ne hagyj!

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,854 posts

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
bontrager felnire a conti UST explorer a masodik leszedes utan kezzel, konnyeden semmifele erolkodes nelkul ment fel. nyulnia kell kicsit
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Barnabás_CC

Barnabás_CC

vendég

• fórumtag
  • 211 posts

ha ugyuanúgy rakod fel mint az ust-t /belsõbe semmi luftot, és szépen beigazgatni a peremet a középsõ vájatba/, akkor elvileg telejesen jól és könnyen felmegy minden külsõ -bár contim nem volt és nem is lesz az tény-

Egy kis babakrém és a megfelelõ szerelési eljárás után sem megy fel normálisan a Conti Explorer az UST felnire. Nem próbálkozom tovább, inkább elveszem az öcsém Maxxis-át, az tuti felmegy.
Üdv. Barnabás

Colors Budapest Hostel