Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Gumitopik

* * * * * 4 votes

• Please log in to reply
15858 replies to this topic

TREKs Atesz

TREKs Atesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 posts

Érdeklõdni szeretnék van-e vkinek tapasztalata Conti Mountain King kevláros változatáról?Maratonokon versenyzek rövid,közép távon arra néztem ki,mert jó áron van most 3300.Esetleg ha ebben az árkategóriában van vkinek ajánlata azt is szívesen várom lényeg a fékezhetõség a kanyarsebeség és a defekt nálam.

Én a múlt héten raktam fel elõre hátra a 2.2-es kevláros Conti Mountain King-et amihez 3000Ft/db-ért jutottam hozzá a BigBike-nál.Eredetileg 3500Ft lett volna de mivel 2db-ot vettem 6000Ft-ért elhozhattam.(lehet hogy csak azért mert már régen ismerem az eladót meg már valahól törzsvásárlójuk is vagyok? :chin: )Még sajna nem mentem vele sokat(40-50km) de én megvagyok vele elégedve mondhatni pont erre illetve ilyen mindenes gumira számítottam.
Kanyarban nagyon stabil,elõnyös mintázata jóvoltából nem marad benne a sár,igaz hogy van egy kis hangja de ez útburkolat fajtától is füg(mégis csak egy terepgumi),szerintem nagyon jól fékezhetõ,s bár még nem sokat használtam eddig még nem vólt defektem sem pedig mentem vele erdõs bokros helyen is.
TREK bike-on szebb az élet!!:cool2:

densie

densie

vendég

• fórumtag
  • 55 posts
Érdeklõdni szeretnék van-e vkinek tapasztalata Conti Mountain King kevláros változatáról?Maratonokon versenyzek rövid,közép távon arra néztem ki,mert jó áron van most 3300.Esetleg ha ebben az árkategóriában van vkinek ajánlata azt is szívesen várom lényeg a fékezhetõség a kanyarsebeség és a defekt nálam.

szammer

szammer

törzsvendég

• fórumtag
  • 878 posts
szerintetek az új Racing Ralph 2,1-es 2009 elött megérkezik hazánkba...mer' elég neccesnek tûnik :-))

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,272 posts

Honnan van néked 2,25 UST, csak nem hoztak Robék?
Vagy más csatorna?

NN 2,25 UST kéne már vagy 4 hónapja:(

van, hivatalos
még vagy 2-3 darab van is belõle a boltban
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

FRIZ 22

FRIZ 22

törzsvendég

• fórumtag
  • 264 posts

felraktam a új RR-t (2,25)

qrva állat jó. most átcserélem az ust vátozatra, az ballonosabb is kicsit.

Honnan van néked 2,25 UST, csak nem hoztak Robék?
Vagy más csatorna?

NN 2,25 UST kéne már vagy 4 hónapja:(

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,272 posts
felraktam a új RR-t (2,25)

qrva állat jó. most átcserélem az ust vátozatra, az ballonosabb is kicsit.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts

BC az melyik gumi? Black panther?

jaja-

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

holnap tesztride a Vredesteinekkel, de dura a méretbeli különbség köztük... A BC jóval ballonosabb!!!!

BC az melyik gumi? Black panther?

A sebesség mindent megold.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
holnap tesztride a Vredesteinekkel, de durva a méretbeli különbség köztük... A BC jóval ballonosabb!!!!

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,977 posts

Sziasztok!

Vettem Schwalbe Racing Ralph-ot EVO változatban. Aszfalton gyors,mint az állat,terepen is elég meggyõzõ. Vettem DOC BLUE-t. Hasznos dolog? Használtok ilyet? Milyen a tapasztalat?

Blue Doc nálam bejött. Csak: három havonta utánna kell tölteni ( Schwalbe szerint), meg ha csereled a külsöt ne nyanyázz mert összeragad az üres belsöd.
Horvártországban olyan tüskékbe mentem bele mint a rózsa bokorból ismert. Azon kivül, hogy 0,5bár hiányzott a tüskék után semi prob. nem volt vele.

Egy év után kidoptam a belsöt, mert nem volt kedven utánna tölteni a lötyböl , meg összeragatt a csere közben ( pumpálás után szétragad). A sulya meg: Light xxl 95 gr + a lötty.......... ezért Latex belsö lett belöle. ( 120gr. kisseb tüskék nem akadájok)

Ha löttyözni akarsz akkor tub.

Ma is jól szerepelt a MK King SS, annak ellenére, hogy esett az elö. ( csak úgy)

Bubuka

Bubuka

vendég

• fórumtag
  • 170 posts
Sziasztok!

Vettem Schwalbe Racing Ralph-ot EVO változatban. Aszfalton gyors,mint az állat,terepen is elég meggyõzõ. Vettem DOC BLUE-t. Hasznos dolog? Használtok ilyet? Milyen a tapasztalat?

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
TC vagy BC menjen hátra:? sürgõs!!!

epinefrin

epinefrin

vendég

• fórumtag
  • 224 posts
Continental Explorert lecseréltem WTB MutanoRaptorra (UST), köszönhetõen a hetek óta tartó szenvedésnek, hogy a Contit nem sikerült a helyére rakni a Mavic felnin és hát kopott is volt már rendesen...
Nos, a WTB egy álom a betonon az Explorerhez képest, viszont terepen eddig nem gyõzött meg. Oké, gyorsabb az apóbb és sûrûbb mintáinak köszönhetõen, viszont az apró kavicsokat egyszerûen felkapja. Csak úgy kopognak a vázon és a pofámba is kaptam párat :wtf: Kérdés: most én tekerek bénán, vagy mi? :D

"Embernek lenni nagy betegség. És gyógyíthatatlan is" (Rejtõ Jenõ)

- - -> LOVAK <- - -

vcsabesz

vcsabesz

vendég

• fórumtag
  • 39 posts
Sziasztok!

Cross bringára milyen külsõt ajánlotok 700x35C méretben?
95%-ban aszfalton használom a bringát.

Sakic

Sakic

vendég

• fórumtag
  • 203 posts
A Speci Eskar ugye az Enduro utódja? Van belõle 2,2-es? én nem láttam de ha nincs akkor mennyivel nagyobb?
Speed has never killed anyone.
Suddenly becoming stationery, now thats the killer.

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,247 posts
én kb 2.5 hetente cserélgetem a gumikat ugyan azon elven mint te, csak nálam olcsóbb gumik szerepelnek. már majdnem egy éve folyik ez, de károsodást nem vettem észre se a felniben, se a gumiban.

az igazi megoldás számomra egy félterep gumi lenne, mert én inkább száraz/nedves sár terepen megyek, tapasztalataim szerint oda az is elég.

ha a bm normálisan fel tudja venni most majd a rendelést (május 5.tõl) akkor benevezek vagy egy michelin száraz gumira, vagy egy vredestein tc-ra.
szerintem ezek majd megállják szárazabb terepen is, aszfalton is a helyüket, max egy pöppet gyorsabban kopnak majd

Kapo

Kapo

újonc

• fórumtag
  • 1 posts
Van két köppenyem, az egyiket inkább betonra, a másikat csak terepre használom. Mivel drágálottam a felni árát azt nem vettem, hanem a gumikat cserélem, amikor kell.
A kérdésem az lenne, hogy szerintetek a mai aránylag jó (MAxxis és a Schwable) gumik hány cserét bírnak ki? Szerintetek megsérülhet, vagy tönkre mehetnek a le-föl szereléstõl?
Köszönöm!

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
alacsony.

SINTESI´93

SINTESI´93

törzsvendég

• fórumtag
  • 349 posts

rendeltem egy Vredestein Black Panthert, ill. egy Tiger Clawt.. mindkettõ 2.0"

sok jót hallottam róluk, most bizonyíthatnak..

Melyik Tiger a magas v. az alacsonyabb mintázatú?
www.sintesibikes.com

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

ÁÁÁÁÁ, már bemelegítettünk a Nagy-Szoplák túrával.:)
Mikor leszel óvatosan bevethetõ állapotban? Mert az itthoni beteg is lábadozik, nemsokára (1-2hét) Neki is mehet a könyebb terep.

Hogy ON is legyen.
Holnap kipróbálom a "rossz" gumikat a Dombságban is, bár szerintem ott pont jól fog mûködni.
A múltheti sárban ugyanúgy csúszott mint mindenkié.

Nekem még csak az aszfalt indul. Terep jelenleg beláthatatlan messzeségben van.:(

OFF
Nem próbáltad azt a müanyak valamit ami spacer akar lenni leszedni a cipöröl?

Felraktam mindkettõt, de a jobb oldal akkor is problémás maradt.