köszi a tippeket, ennyi erõvel szappanos hallal is bekenhetem, na az tényleg csúszik
Kend be gumiolajal és feszegesd a helyére violinkulccsal, de gumikalapáccsal is a helyére verheted:lol1:
köszi a tippeket, ennyi erõvel szappanos hallal is bekenhetem, na az tényleg csúszik
RAUH-Welt
B E G R I F F
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne:
lehet, hogy én vagyok a béna, de miért van az hogy van egy aránylag nívós külsõm (Michelin Country Trail) és felszerelés után üt a gumi,8as van benne, felfújom, leeresztem, próbálom kézzel igazgatni, de nem nagyon jön ki belõle. 30-as tempónál meg eléggé ráz. Szerintetek hol bicskáztam el??
Hi!
Az a kérdésem, hogy milyen tapasztalataitok vannak a latex-belsõkkel? Tényleg nehezebb defektet kapni velük, vagy ez csak egy legenda? Konkrétan a Michelin Aircomp Latex belsõje érdekelne, mert most olcsón tudnék szerezni belõle...
Más: 1.6-os Continental SportContact-hoz normális méretû belsõ kéne, de nincs semmelyik kereskedésben. Az 1.75-ös már nem igazán jó bele - nagy.
Köszi a válaszokat!
<uzuz85>
maradj a Black Jack-nel
meg lehet talalni belole a boltokban (light is), vagy az utodja a Big Jim(?). Nekem is volt, meg voltam vele elegedve.
A sebesség mindent megold.
maradj a Black Jack-nelHello!
Gumiválasztás elõtt vagyok, eddig Schwalbe Black Jack gumikat használtam, defektet nem kaptam vele szinte soha, súlyát nem tudom. Nem tudok hu de sokat költeni rá, max 3-4ezret gumiként. Mit tudtok ajánlani? Nem baj ha nem kõnehéz, bár tudom hogy ebbe az árba nem kell számitanom csodára. A mostani gumim, 1-95-ös, de nem tudom, hogy pl. egy 2.0-2.1-es gumival is tudnék-e ugy haladni. Köszi
aza
takony = slime?
takony = slime?
RAUH-Welt
B E G R I F F
pedig a captain tökéletesen mûködik a takonnyal is...
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
pedig a captain tökéletesen mûködik a takonnyal is...1.8" vagy 2.0" specialized storm control. van is készleten, nem is drága. csak kell bele szmötyi mert anélkül nem ust
vagyis a perem az ust felnikre való, de az oldalfalat addig vékonyitották mig rendes külsõ nem lett belõle. ilyen mix. a gyári specialized lötyivel tökéletes, a zöld slime az nem jó bele. (mással még nem láttam próbálva, csak ezzel a kettõvel)
1.8" vagy 2.0" specialized storm control. van is készleten, nem is drága. csak kell bele szmötyi mert anélkül nem ustamúgy ha már sárgumi: UST-s sárgumikat mondjatok nekem!
egész du. nem találtam, egy csapattársamnak kellene...1.8as NN UST-ben gondolkozik, egyszerûen nincsen normális sárgumi méretben UST-s külsõ. medusából van 2.1 UST, külföldrõl, de hát azzal nem vagyunk elõrébb, mint egy sima NN-el...
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Hi!
Az a kérdésem, hogy milyen tapasztalataitok vannak a latex-belsõkkel? Tényleg nehezebb defektet kapni velük, vagy ez csak egy legenda? Konkrétan a Michelin Aircomp Latex belsõje érdekelne, mert most olcsón tudnék szerezni belõle...
Köszi a válaszokat!
<uzuz85>
A sebesség mindent megold.
Az a "Dzsonhee" nickel rendelkezõ fórum társunk.OFF
MJani: az avatarodban lévõ kép szerepelt egyszer a MBA olvasói levelek/fotók rovatában? vagy tévedek?
ON
RAUH-Welt
B E G R I F F