Egy helymeghatározást(nem nem koórdinátákra gondoltam
)címet kérhetnék?
Jöhet priviben is elõre is köszi.
Szfvár Bringa Bt. , de szerintem nem éri meg néhány foltért eljönni Fehérvárra
Egy helymeghatározást(nem nem koórdinátákra gondoltam
)címet kérhetnék?
A sebesség mindent megold.
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960
Az ország 3200 kerékpárboltjában. Még életedben nem vettél foltot? :wtf:Egy helymeghatározást(nem nem koórdinátákra gondoltam
)címet kérhetnék?
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Nálunk van külön ragasztó és folt is.
auchanban/tescoban/decathlonban 500 forint a nagyobbik doboz tip-top, ebben 15 folt biztosan van, meg egy tubus ragasztó...de auchanban van 180 forintért igazi kínai foltozó is, ragasztó+8 folt - ugyanolyan jó a tapasztalataim alapján, mint a tip-top.
de nem értem, hogy minek csak a folt? nekem kb egyszerre fogy el a ragasztó meg a foltadat, gondolom ez az ajánlott felhasználási mennyisége a ragasztónak...
Nekem sem jön át az NN elõl.
Kemény döngölt talajon hajlamos megcsúszni, elmászni, kanyarodáskor.
Viszont a 2,25 hosszú távon nagyon kényelmes. Szinte pihentetõ.
Lehet nem a gumi kevés
.
Egy 2,1es gumiszett sosem árt.
imi72: én is ragasztottam már meg külsöt belülröl belsöböl vágott folttal.
simán jó hosszu távra is..
az meg hogy 5 centis tüske ment a gumidba az szerinted a külsö baja? :mybad:
más külsöt is ugyanugy kiszúrt volna...
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."
Hát köszke a infót mindenesetre. Kipróbálni jó lesz, mert az "szokásos" 1.9-est kevésnek érzem oda, ahová készülök.
Elöl a 120-s eXCeption, hátul a 60-s változatot. Eltérõ súlyúaknak kéne lenniük, de mindkettõ 500-510 között mozog (több darab alapján). Viszont puhaságuk okán ezek is gyorsan kopnak. Ellenben nagyon jól kontrollálhatok kopott állapotban is, mert kiszámíthatóan viselkednek/csúsznak.
Ahogy írtam, nekem nem jött be. Nem szídtam, csupán hangot adtam a véleményemnek. Azzal viszont egyetértek, hogy skill-es gumi, bár közel se annyira, mint a szintén említett Michelin gummák.
Elöl a 120-s eXCeption, hátul a 60-s változatot. Eltérõ súlyúaknak kéne lenniük, de mindkettõ 500-510 között mozog (több darab alapján). Viszont puhaságuk okán ezek is gyorsan kopnak. Ellenben nagyon jól kontrollálhatok kopott állapotban is, mert kiszámíthatóan viselkednek/csúsznak.
Elöl a 120-s eXCeption, hátul a 60-s változatot. Eltérõ súlyúaknak kéne lenniük, de mindkettõ 500-510 között mozog (több darab alapján). Viszont puhaságuk okán ezek is gyorsan kopnak. Ellenben nagyon jól kontrollálhatok kopott állapotban is, mert kiszámíthatóan viselkednek/csúsznak.Milyen nehéz? A puha alapanyagú (talán 62a) 120tpi-st használod?
Ne tessék szidni a NN-t nagyon is jó gumma, igaz egy kicsit szkilles, de meg lehet vele barátkozni. A tökéletes gumi kialakításához még kell egy pár év.
(Azért a súly teljesítmény aránya szerintem elég nagyon jó)
Egyetértek, szerintem se jó annyira az NN, mint ahogy hirdetik. Se elöl, se hátul. De embere válogatja. Sokaknak bejön, ahogy a Michelin XC v. XCR gumik, amik nekem szintén nem váltak be. Ellenben amit már több mint egy éve használok, szintén az extrém ágazatból jött át (Maxxis High Roller XC), és nagyon meg vagyok vele elégedve.
Milyen nehéz? A puha alapanyagú (talán 62a) 120tpi-st használod?Ellenben amit már több mint egy éve használok, szintén az extrém ágazatból jött át (Maxxis High Roller XC), és nagyon meg vagyok vele elégedve.
Ne tessék szidni a NN-t nagyon is jó gumma, igaz egy kicsit szkilles, de meg lehet vele barátkozni. A tökéletes gumi kialakításához még kell egy pár év.
(Azért a súly teljesítmény aránya szerintem elég nagyon jó)