OFF
MJani: az avatarodban lévõ kép szerepelt egyszer a MBA olvasói levelek/fotók rovatában? vagy tévedek?
ON
Nem tudom, de nem hiszem. Én vagyok a képen, éppen beérek a célba a 2006os szilvásvárad maratonon.
OFF
MJani: az avatarodban lévõ kép szerepelt egyszer a MBA olvasói levelek/fotók rovatában? vagy tévedek?
ON
A sebesség mindent megold.
... és ezért nem értem, minek kell mindenkinek 1.8"-as schwalbe, mikor az kb tyúkbél.
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
2.25" RR van fenn nekem a 19 mm-eres ritchey wcs felniken. szerinted?mert a 2,25 elég nagynak tûnik, a 317-es meg viszonylag keskeny, cc-s felni.
:tuptup: amúgy még mindig ua.a kérdés ami foglalkoztat :jogging: :
NN 2,25 vagy conti MK 2,2 (protection) ? :chin:
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
még a 2,4-es simán használható rajta..NN 2,25 jó lehet mavic 317 felnin? nem lesz túl nagy (lefordulásveszélyes?) ?
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."
Tartós használatra, 3e km-t mentem ilyen gumival. Arra érdemes figyelni, hogy ne legyenek éles részek a folton, ragasztó csak a folt és a gumi között legyen, a többit nem árt lecsiszolni.
Danténak is van valamilyen megoldása erre a problémára, egyszer már beírta ide.
Lehet kapni kifejezetten külsõre foltot, de egyesek szerint nagyon nyúlik (én még ezt nem próbáltam).
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
Tartós használatra is, vagy csak átmenetileg (mondjuk, amíg nem sikerül újat venni)?
Én egy belsõdarabot szoktam pillanatragasztóval ráragasztani belülrõl, eddig bevált.
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."