decathlonban 5 db 12 grammos Barbieri patron 2100, 3 db 16 grammos 1600 forint.
Akkor öt annyi ... bocs ...
decathlonban 5 db 12 grammos Barbieri patron 2100, 3 db 16 grammos 1600 forint.
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Kb. 2hét!! aztán lassan elpárolog az anyag.
!!!patron 1 kerékbe elég es kb 3.0 bar-ra fújja fel!!!
!!!Ha már használod akkor csak keztyûben tedd vagy tegyél valamit a patronra, mert különben lefagy a kezed:)!!!
Menetes 16g-s patront kapsz a Dechatlonba 1600.- Huf-ért 3db-t vagy 4db 12g-t kb ugyanennyiért.
És az illesztésre tényleg figyelj ...
Basszus az elsõ hibát ezekszerint rögtön elkövettem... mivelhogy kipróbáltam(tanulópénz)..
![]()
De ha már így alakúlt akkor meddig lehet így tárolni?
Vagy mostmár használjam ki belõle teljesen pld fujjak fel 2 gumit?
A válasz 2,pontjára én is gondoltam azért is vettem hozzá tartalékot a 3. pontra meg megpróbálok odafigyelni.
azért az elég jól gördül kicsit túlzás
kb a legdurvább gördülési ellenállása van az általam eddig próbált gumik közül.
1,ne kiszúrva tárold a patront a pumpában - nem vagy versenyzõ kibirod azt a plusz 2 percet-
2, legyen nálad tartalék patron
3, qrvára figyelj hogy jól illeszd rá a szelepre
1,ne kiszúrva tárold a patront a pumpában - nem vagy versenyzõ kibirod azt a plusz 2 percet-Nem vagyok benne biztos hogy ez a cucc ebbe a topikba illik-e de gondoltam mivel valamilyen kapcsolatban van a gumival ide írom.Ha ide nem jó akkor utólag is bocsi.:wtf:
Amióta kitalálták ezt a Co2-es technikát én azóta szemeztem vele de ma rászántam magam és beválaltam egy Zéfal Airflash 403 névre halgató Co2-s pumpát 2700Ft-ért és rögtön vettem hozzá 2db-os 16gr-os patront is 3250Ft-ért.![]()
Ha valakinek van otthon biker.hu 4.0 katalógusa abban is benne van meg a Google-n a Zéfal Co2 AirFlehs néven is rá lehet találni.
Valakinek esetleg van/volt valamilyen tapasztalata ezzel a mûszerrel kapcsolatban?:chin:
A válaszokat elõre is köszönöm.
cserébe brutál mód tapad terepenazért az elég jól gördül kicsit túlzás
kb a legdurvább gördülési ellenállása van az általam eddig próbált gumik közül.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Speed King után nekem úgy tûnt.azért az elég jól gördül kicsit túlzás
azért az elég jól gördül kicsit túlzásHa már ballonos gumi akkor nézd meg a Speci Resolution-t is. Aszfalton is elég jól gördül, az ára is jó. Csak kicsit talán nehéz, ha a drótosat veszed.
Üdv...valami alternatívát keresek, ami mûködik aszfalton(máv:rocketman, pályafelújítás....), és hegyen egyaránt, tudomtudom, ilyen nincs....olvastam már sokfelé és sokat...most tioga factory dh van hátul, ehelyett kellene valami, hasonlóan ballonos, continental speed king, survival, splash vagy vapor...explorert és ritchey Z maxot használtam eddig.....nem tudok dönteni, feleslegesen pedig nem szeretnék beleugrani....:confused: