off: T. Adri osztálytársa voltam

teljesen felesleges a belsõvel szarozni...középsõ horonyba beigazgat mindkét peremet, felfúj jó nagy nyomásra visszaereszt üzemire és kész...ha fuul biztosra alar menni az ember akkor egy kis joe bácsi-s szmötyit bele oszt annyi.tubeless gumis barátom úgy csinálja a felrakást, hogy az egyik oldalt beigazgatja abba a kis résbe a gumi peemét és benyomkodja, majd berak egy belsõt, azt felfújja kompresszorral nagy nyomásra, ekkor szépen bepattan a helyére a gumi egyik fele (félre nem érthetõ hang), majd leengedi a belsõt, kiveszi, belerakja a szmötyit, bekeni a másik felét mosogatószerrel, beigazgajta kézzel, majd felfújja addig, amíg ismét ki nem pattog a gumi a perembe, aztán utána állítja be a nyomást.
foltozni meg szerintem ugyanúgy lehet, mint a sima belsõket, mert elvileg az UST-s gumik belsejébe körbe egy butyl-csík van futtatva...vagy ez így a gyakorlatban nem mûködik?
De akkor ha bemegy alá nem lesz gond
Köszi, próbálkozni fogok
off: üdv Trek, én is tizenhétkeri vagyok
üdv!
nagy kérdés:
Maxxis freeride 26x2.2.-2.5 belsõt ha fel akarok tenni Schwalbe big apple 2.0 alá nagy állatságot csinálok? Mi fog várhatóan történni?
köszi
üdv!
nagy kérdés:
Maxxis freeride 26x2.2.-2.5 belsõt ha fel akarok tenni Schwalbe big apple 2.0 alá nagy állatságot csinálok? Mi fog várhatóan történni?
köszi
tubeless gumi beuzemeleserol, hasznalatarol kene valami info.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Ne felejtsd! "Csak a táv és a lendület változik, az élmény marad."
miért? van aki szidja is ?
akkor neked hoztukmennyi a zára?
amúgy ez a "nálunk" a probike? bazz a múlthéten hívtam fel a boltot, hogy elérhetõ-e és menniyért. válasz: majd megkérdezzük a nagykert. másnap megint telefonálok: "nemtudjuk" magamban: ha nekik nem fontos, akkor máshol is megvehetem.egyik-másik eladó elég nagy p@raszt abban "az üzlet"-ben.
specialized airlock.Olyan belsõt ajánlottak amiben gyárilag valami sûrü folyadék van és az eltömít minden keletkezõ lyukat.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.