gyors és jól le lehet borítani, jól jelzi, hol a határ.
vízen nem próbáltam, olyankor otthon ülök.
Silento II. Meleg szívvel.
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960
én most Kendát fogok venni a montira is, a kisbringán eddig slickben nagyon bevált ez márka. nem egy súlybajnok, de kifejezetten tartós (meglepõdtem, 3000km alatt szinte semmit nem kopott)montira olcsó jó slick gumit tudtok ajánlani?
felhasználásnak megfelelõen méretezett cuccot kell venni
nyilván nem egy crossmax slr-el kel déházni
de azt nehezen hiszem hogy egy crosmaxx st-t szétgyilkolsz (vagy egy kb annak megfelelõ 819-est). tudom drága dehát .......
A sebesség mindent megold.
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
nálam sokkal jobb bringások -kb egy tucat- használják, és minegyikük azt mondja hogy nem jelentõs a gördülési ellenállás növelkedése viszont összeségében sokkal jobb, mint a tömlõs rendszer....nem használtam még belsõ nélküli rendszert, de azért figyelem az ezzel kapcsolatos infókat. arra nem igazán sikerült ezidáig rájönnöm, hogy a belsõ nélküli rendszerrel kapcsolatban mért jön elõ állandó jelleggel ez a "lehet kis nyomáson is használni" dolog. nem egészen vágom, hogy a kisebb nyomáson üzemeltetett külsõ megnövekedett gördülési ellenállását, nehezebb tekerhetõségét hogyan tudja behozni a - talán - nagyobb kanyarsebesség és kényelem? hagyományos rendszernél is ki lehet tapasztalni egy olyan nyomásértéket, ahol optimális a gördülési ellenállás/kényelem/kanyartartás/fékezhetõség/minimálisfelütésveszély aránya. ennél miért kéne alacsonyabb nyomás egy belsõ nélküli gumába?
ja, és még valami: az mba szerint kb. egyfoma nyomást érdemes használni adott gumi belsõ nélküli és belsõs változatában.
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
felhasználásnak megfelelõen méretezett cuccot kell venniA belsõ nélküli rendszernél, ha alacsony nyomáson használom a gumit akkor az addig oké, hogy nincs felütéses defekt, de a felnit szét tudom verni ugyanúgy, igaz?
Egyébként pont ezért szar a kisnyomású rendszerben. Ráadásul egy zúzós lejtõ után spriccelve fog távozni a peremnél a külsõbe töltött dzsúz.
Ááá nem, a tubeless felni 17,763482364 %-al rugalmasabb, a lépcsõzést is kibírja.
Egyébként pont ezért szar a kisnyomású rendszerben. Ráadásul egy zúzós lejtõ után spriccelve fog távozni a peremnél a külsõbe töltött dzsúz.
én nem, és azt sem tudom, hogy mettõl meddig gyártott és hol forgalomba került külsõkrõl van szó. lehet, hogy minket ez egyáltalán nem is érint. majd irok a Nadine-nek, és megkérdem.Köszi a segítséget. Ti tudtok egyébként errõl?
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.