Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Gumitopik

* * * * * 4 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
15858 hozzászólás a témában

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
Mennyire könnyû? Van az országban? :)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Smoke/Dart-ból van most "könnyû" változat is, amit azt hiszem az idei évtõl gyárt a Pana. Azért az egy etalongumi volt annó, ha nem vagytok grammániások, érdemes lenne kipróbálni.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.069 hozzászólás
Schwalbe Albert. Igen jó gumi. Jó a mintázat, többféle méretben és súlyban is létezik. Nem törnek a bütyik (én szeretem az NN-t de az oldalsó bütykök körbeszakadnak), jó a kopásállósága. És megint gyártják (ha jól tudom egy kis idõt kihagytak).
Egyetértek az elõttem szólóval. Mit, mire, mikor, milyen tudáshoz? Nincs csodafegyver.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás

Dante akkor mi a tökéletes?

Aki azt mondja, hogy van, az valszeg hazudik :)

Ballonosság-súly-defektállóság-tapadás-tartósság-gördülési ellenállás-kanyartartás-fékezhetõség-gyorsíthatóság-"sártûrés"- ár-stb

Bizonyos igényekhez, terepekhez tartoznak megfelelõ kompromisszumok, mondjuk inkább így.

A legtöbb maratonon, ha száraz és kemény a pálya, akkor a Michelin Comp S Light (olcsóbb alternatívája a Serac XC) gumijait imádom. De pl. 24 óráson halál volt, nagyon csúszkált a gép a porban, ami azonnal megszûnt, amikor felkerült a Kenda Blue Groove / Nevegal páros. Tesóm Dart/Smoke külsõkkel biciklizik, az olcsón pöpec megoldás HC terepgumira/edzõgumira, és tartósak, defektet is nehéz velük kapni, csak épp meg is kell hajtani õket rendesen, és így tovább, a legtöbb külsõ jó valamilyen felhasználási területre, különben nem gyártanák õket, csak tudni kell, h mire, és nem szabad bedõlni a hirdetéseknek.

hoy

hoy

vendég

• fórumtag
  • 71 hozzászólás
NN-hez szólnék hozzá:

Elõre nekem fordítva jött be de úgy egy álom. Kopik mint állat, de sajnos ez sejthetõ volt! Amin elgondolkodtam egy kicsit: esõs idõben tekertem, defektet kaptam s a nedves gumin az elszökõ levegõ AZ OLDALFAL ILLESZTÉSEKNÉL buborékokat alkotott körbe! Nem nyugtatott meg a dolog, hisz ahol kijön a levegõ ott nincs gumi, könnyebben tud szakadni...

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

Tigrincs, valljuk be, akiknek bejön, nem használják olyan távon és körülmények között, mint amire hivatalosan tervezték. Az arányok meg picit fordítva vannak, kábé van 5 ember, akinek bejön...de végül is, mindegy, mindenki azt vesz, amit akar. Ha szereted, vedd meg az enyémeket, még van pár a polcon - bár amit megkezdtem, már edzõguminak elhasználom, de azért nem egy megbízható anyag.

A NN a következõk miatt nem egy jó választás:
-nem univerzális (ha azt gondolod igen, menj 100 km-t sárban, s majd megbeszéljük), holott elvileg igen
-nem stabil minden helyzetben
-nem tartós (bütykök szakadnak)

Nem állítom, hogy nincs olyan helyzet, amelyben tökéletesen jó. :)

kösz az ajánlatot de sztm Neked max 2,1-es van, én meg mindig nem használok virsligumit. meg nem hiszem hogy tudnál versenyképes árat mondani...:)

az elégedett használók számát meg az átlalam sk eladott több tucatra alapoztam..

többin meg felesleges vita, úgysem gyözzük meg egymást...:)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Nem csak cécóból áll a világ.:)

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
Gumikról is fogtok beszélgetni? ;)
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Nálam is csak elõl van és 2,5bar alá nem merek vele menni.
Régen mintha lett volna igazi ust-s változata, az lenne az igazi.

A sebesség mindent megold.

Zoomstag

Zoomstag

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.046 hozzászólás
nekem eddig a Panaracer Smoke/Dart felállás volt a legszimpatikusabb.Meg a Schwalbe Mountaineer II is nagyon tetszett. Most meg valami Michelin van fent, az is eléggé tetszik(talán wildgripper?).Holnaptól meg Continental Traffic, mert az ésszerûbb döntésnek bizonyul aszfalt/földút/enyhe terepre.

Izomtéridõninja-geológus!

gakos

gakos

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 hozzászólás
ezert van elol, hatul nem birna :)

----

FÁJVÓ

----

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Specialized enduro pro d2. :)

Csak az oldalfala lenne erõsebb...

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
Khm. Nekem is van egy tökéletes gumim. :)

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

gakos

gakos

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 hozzászólás
ja tenyleg, elsonek nekem is az van, jo is :)

----

FÁJVÓ

----

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Specialized enduro pro d2. :)

gakos

gakos

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 hozzászólás
nemis, mert panaracer rampage a tokeletes gumi :) amiket eddig kiprobaltam...

----

FÁJVÓ

----

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Z-max wcs + panaracer cinder.
Tavasztól én is kipróbálom a cindert.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
Dante akkor mi a tökéletes?

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
Hát azért nem olyan rossz az... Nem mondom hogy jó, közel sem, de azért el lehet vele menni sárban is. Nemtom voltál-e Crosskovácsin, de ott sár volt. Kényszerbõl mentem NN-el, de igazából nem volt vele nagy gond.

Elöl meg szerintem igenis jó gumma, ha nem úgy rakod fel ahogy a gyár ajánlja hanem fordítva.
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Tigrincs, valljuk be, akiknek bejön, nem használják olyan távon és körülmények között, mint amire hivatalosan tervezték. Az arányok meg picit fordítva vannak, kábé van 5 ember, akinek bejön...de végül is, mindegy, mindenki azt vesz, amit akar. Ha szereted, vedd meg az enyémeket, még van pár a polcon - bár amit megkezdtem, már edzõguminak elhasználom, de azért nem egy megbízható anyag.

A NN a következõk miatt nem egy jó választás:
-nem univerzális (ha azt gondolod igen, menj 100 km-t sárban, s majd megbeszéljük), holott elvileg igen
-nem stabil minden helyzetben
-nem tartós (bütykök szakadnak)

Nem állítom, hogy nincs olyan helyzet, amelyben tökéletesen jó. :)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)