Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Gumitopik

* * * * * 4 votes

• Please log in to reply
15858 replies to this topic

joshua

joshua

vendég

• fórumtag
  • 225 posts
Szerintem is jó gumi a michelin xcr a.t nekem tubelessbe van.Elég sokat volt fent elöl ebben az évben,és nagyon jól szuperált köves murvás uton,de szerintem elég nehéz gumi és elég nagy a gördülési ellenállása hátulra semmiképpen nem tenném fel.Próbálj ki egyszer egy jó ballonos 2.1-2.2 gumit és majd megérzed a különbséget én is megérzem fõleg a köveken pedig 66kg vagyok persze ust gumit próbálj.

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,708 posts

Erõsen elkopott a ritchey Z MAXom gondolkodóba estem maradjak ennél vagy váltsak, ti mit ajánlotok csak NN-t ne

Én szinte sosem használtam 2.0 feletti gumit, valahogy nem szeretem, és még tubeless-ben sem volt semmi ilyesmi. Amíg volt belõle nekem az 1.9-es Jimmy volt az isten, a 2 feletti bátyjával már nem szimpatizálok. Azóta viszont amibõl már a második garnitúra kopott el az a Michelin XCR A/T 2.0. Számomra hihetetlenül jól mûködik sáros talajon is, és még mielõtt valaki rámondja - nem igaz, hogy ami mindenhova jó az sehova sem jó... Én ezt a gumit csak ajánlani tudom, bár a belsõs változat tulajdonságairõl nem tudok nyilatkozni.

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,662 posts
nemsokára veszek majd két darab 2.2-s Race King-et... kíváncsi vagyok, én is érzem-e a "tényleg kényelmesebb/ballonosabb" érzést... bár itt a Dabasi-sivatagban... :D de azért majd elnézek vele Pilis felé is... legalább meglátom milyen aszfalton, meg igazi terepen... remélem a jövõ évi idényig sikerül rendesen elkoptatnom
szóval már alig várom, hogy összejöjjön a pénz:D

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Azt hiszem maradok a Z Maxnál lehet felfelé nagyon meredeken nem a legjobb ( bár lehet inkább a technikámmal van a gond ) de vizes füvön is kapaszkodik, nem úgy mint némelyik agyon favorizált gumi
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

Yaroslav

Yaroslav

törzsvendég

• fórumtag
  • 304 posts
Nálam néhány csere óta Jimmy-k szolgálnak, teljes megelégedésemre, bár én aszfalton már csak minimálisat tekerek, de sztem ott sem vészes.
Õszre a kopott hátsó helyére felkerült egy Michelin Country Mud 2.1. Hihetetlen kapaszkodás és fékerõ, de aszfalton erõsen döntve bizonytalan, mivel nagyon puhák a bütykei. Ebbõl adódóan hihetetlen mértékben kopik, pár száz kilcsi után szinte minden bütyök foszlik, de van amelyik már tõbõl kiszakadt. Mindegy, a gumi arra való, hogy fogyjon, tavaszig úgyis kitart, aztán meg vissza Jimmyre.
Úgyis Jimmy a Király! ;-)

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,297 posts

Maradj, hátul mindenképpen. Z-max "A gumi".

nekem is z-max van hátul, múlt vasárnapi Vinye-Veszprém útvonalon meglepõen jól teljesített fölázott, avaros, sáros erdei utakon és aszfalton egyaránt.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Erõsen elkopott a ritchey Z MAXom gondolkodóba estem maradjak ennél vagy váltsak, ti mit ajánlotok csak NN-t ne

Maradj, hátul mindenképpen. Z-max "A gumi".

A sebesség mindent megold.

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5,592 posts
Vertical, Speed King. Nekem egyikkel sem volt bajom.

RR Evo hajtogatós nem UST jó gumi? Nyáron lett véve. Semmi többet nem tudok róla. Esetleg ha valakinek kell kettõ pár, akkor privi. :)

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5,592 posts
Edge Protection 1.9-esben. Ûberbrutál kanyartartás!

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

Merida-harcos

Merida-harcos

törzsvendég

• fórumtag
  • 334 posts
Hello!

Valaki tudna súlyadatot a Specialized Compound gumihoz, 26-os méretben ?
Hivatalos oldalon nem találom...

Köszi elõre is!

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
ja
nagyelõny hogy kurva olcsó

Zoomstag

Zoomstag

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,046 posts
nem versenygumi, így a súly nem elsõdleges szempont[legalábbis nálam nem]:)
nálam is tartósnak ígérkezik, de a következõ is ilyen lesz[vagy ki tudja még addig...]
a kedvencem akkor is a Panaracer Smoke/Dart páros:)

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
ezzel mentem bükk maratonon
elég gagyi anyag, sztem túl fog élni jó pár kilót most már a városi bicón
amugy teljesen ok gumma, nekem nem kellett agyonfújni a vastag oldalfal miatt
így vhogy stabilabbnak tûnt, mint az agyonkönnyített falú kevláros gumik 3 bar körül /90kg/
csak így meg a súly... :-)

Zoomstag

Zoomstag

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,046 posts
Nekem hátul csúszik egy picivel jobban, mint a többi gumim.De már megszoktam, kanyarban sem vagyok vele bizonytalan [lehet csak meg kellene fordítani].
Ma mentem vele földúton sokat.Ott sem volt rossz.Túrákra, városba szerintem igen jó választás.
Nagyon jó vétel.:)

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,387 posts

Continental Traffic.
Megszerettem nagyon.Használ ilyet valaki?:)
Városba, földútra tökéletesnek mondható.

múlt idõben.
nekem csak az nem tetszett benne, hogy kanyarban nagyon könnyen kicsúszott. elõl. hátul annyira nem zavart volna, de erdõbe így nem volt az igazi. meg felfele se volt etalon lazább terepen, révén, hogy középen majdnem egybefüggõ a mintája. de el lehet vele lenni, nem rossz gumi.

Zoomstag

Zoomstag

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,046 posts
Continental Traffic.
Megszerettem nagyon.Használ ilyet valaki?:)
Városba, földútra tökéletesnek mondható.

Janes

Janes

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 posts

Rubena... elég tág kifejezés... pontosan milyen típus? nekem volt még anno a Polarison drótperemes Rubena, hát... nehéz, és nem tapad igazán(nekem legalábbis)

Neptune 2.1-es.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Nekem van két külsõm tõlük, az Odüsszeia két tengeri veszedelmérõl kapták neveiket, leírni nem fogom, mert tuti beégnék velük :)
Könnyû, gyors külsõk. És persze, mint ilyen esetekben mindig, keményebb talajra.

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,662 posts
Rubena... elég tág kifejezés... pontosan milyen típus? nekem volt még anno a Polarison drótperemes Rubena, hát... nehéz, és nem tapad igazán(nekem legalábbis)