Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Gumitopik

* * * * * 4 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
15858 hozzászólás a témában

bacsesz

bacsesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 532 hozzászólás
valakinek van tapasztalata vagy hallott már valami jót, rosszat a schwalbe új gumijáról a Rochet Ronról?Magyarországon lehet már kapni?

retizotyo

retizotyo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.760 hozzászólás
Csak a váz igazán régi, az agyak már annyira nem, a gumit pedig gyártják, a honlapon ott figyel, csak ugye a forgalmazó nem hozza...

imi72

imi72

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.541 hozzászólás
  • Locationa Pilis
No de ez nem is egy mai darab...szerintem (a bringák felszereltsége alapján gondolom).

Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."

retizotyo

retizotyo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.760 hozzászólás
Köszi!
Megtudtam, hogy milyen gumim nem lesz: itthon ugye nincs, CRC, bike.components és hasonló oldalakon nincs... áááá

Köszi, hogy kiderítetted

imi72

imi72

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.541 hozzászólás
  • Locationa Pilis

Valakinek van ötlete, hogy ez mi a pék lehet: http://www.flickr.co...817750/sizes/o/

További képek itt (sajnos ömlesztett), de számomra nem ismerõs sem a design, sem a felirtatok, sem semmi. Viszont tetszik :P

Ezen a képen jobban látszik (kétszeres tükrözés, kis élesítés és nagyítás után meg különösen :) ), hogy Panaracer külsõrõl van szó.

Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."

retizotyo

retizotyo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.760 hozzászólás
Valakinek van ötlete, hogy ez mi a pék lehet: http://www.flickr.co...817750/sizes/o/

További képek itt (sajnos ömlesztett), de számomra nem ismerõs sem a design, sem a felirtatok, sem semmi. Viszont tetszik :P

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás

Egy két maratonon elindulni,terepen tekeregni,túrázni.Amire szerintem egy terepgumi használható....110 kiló alá.
De a kérdés még mindig fennáll,hogy hol számít a szélesség..

Ritchey Z Max Ahogy lentebb írták a GUMI ugyan abban a mintában 4- 9k -ig lehet kapni minöségtõl függõen én már 10 éve is mentem vele akkor is jó volt most is az 3 minöségi lépcsõben lehett kapni pl itt
http://www.bringabut...as/113/?page=9
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

silencio

silencio

vendég

• fórumtag
  • 23 hozzászólás

nekem 1.9-es van.:)
télen csak akkor nem használom majd, ha csúszik az út.
de sok sikert a talpon maradáshoz:D

kösz,viszont:) de ahogy ma éreztem,meg is jött a tél..

Zoomstag

Zoomstag

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.046 hozzászólás
nekem 1.9-es van.:)
télen csak akkor nem használom majd, ha csúszik az út.
de sok sikert a talpon maradáshoz:D

silencio

silencio

vendég

• fórumtag
  • 23 hozzászólás

madgab:
igen, én is észre vettem, hogy nem igazán akar kopni.
azt már én is érzem, hogy nem a legkönnyebb, de ilyen ár mellett mit nem akarunk már...:)
az tuti, hogy lesz még ilyen gumim, mert városba, meg földútra megbízható.pont ahova való:D
és még nem kaptam vele defektet!pedig már ideje lenne, rég nem volt:D

silencio:
azér' nem tökéletes az:p
de jól mondod, csendes és kényelmes. terepet valóban nem bírja, meg a kavicsos utakat, de erre a célra nem ez a gumi való.

túrákra az egyik legjobb választás, ha a súly nem elsõdleges szempont:)

nem t'om a telet hogy fogja birni,idén nyár elején raktam fel,úgyhogy még nincs tapasztalat.csak nem tudom,hogy miért tünik vékonykábbnak a 2.0-ás Michelin-emnél,holott ez 2.1-es.

Zoomstag

Zoomstag

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.046 hozzászólás
madgab:
igen, én is észre vettem, hogy nem igazán akar kopni.
azt már én is érzem, hogy nem a legkönnyebb, de ilyen ár mellett mit nem akarunk már...:)
az tuti, hogy lesz még ilyen gumim, mert városba, meg földútra megbízható.pont ahova való:D
és még nem kaptam vele defektet!pedig már ideje lenne, rég nem volt:D

silencio:
azér' nem tökéletes az:p
de jól mondod, csendes és kényelmes. terepet valóban nem bírja, meg a kavicsos utakat, de erre a célra nem ez a gumi való.

túrákra az egyik legjobb választás, ha a súly nem elsõdleges szempont:)

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
Race King 2.2 sima változat: tegnap voltam vele elõször bringázni... elsõ tapasztalataim: nem csúsztam meg sehol, nagyon jól tapad kanyarban, aszfalton sem rossz a gyorsíthatósága, jól mászik, lejtõn sem volt vele bajom... ma voltam vele versenyen: ugyanezek a tapasztalataim... kopás eddig még nincs;):D tavaszig ezekkel a gumikkal fogok nyomulni, szóval lesz tapasztalatom:D

silencio

silencio

vendég

• fórumtag
  • 23 hozzászólás

Continental Traffic.
Megszerettem nagyon.Használ ilyet valaki?:)
Városba, földútra tökéletesnek mondható.

Conti traffic tökéletes!nekem is az van fent,az is igaz,nem durvulásra van kitalálva.csendes,kényelmes,az aszfaltot szereti:)

madgab

madgab

vendég

• fórumtag
  • 150 hozzászólás

Continental Traffic.
Megszerettem nagyon.Használ ilyet valaki?:)
Városba, földútra tökéletesnek mondható.

Használtam majdnem 4000 km-t, tipikus mindenre jó, de igazán semmire sem gumi.:) Viszont az tény, hogy kopás még most is alíg látható a hátsón, az elsõn szinte semmi, de amit nem szerettem benne, hogy 800 gramm és a városi gyakori megállásoknál és gyorsításoknál ez nem elõny.
Inkább vettem aszfaltra schwalbe kojak 2.0-t, terepre meg 2.25-ös Nobby Nic-et, ezek nekem beváltak nagyon.

juby

juby

törzsvendég

• fórumtag
  • 540 hozzászólás
A szélesseb gumik általában ballonosabak is igy kényelmessebek kisebb nyomáson használhatók a felütés veszélye nélkül nagyobb sulyú rider alá ajánlott a balonossab gumi használata de nem kötelezö:D a futófelület szélessége szerintem nem túl befolyásoló legalább is én nem éreztem külömbséget az 1.9 és 2.2-es gumi között (azonos tipus) uttartásban nagyábol azonos nyomás mellet
:D ...Nem,nem tündérke a kívánság,az kívánság. Térdelj csak le szépen!:D

outcast

outcast

vendég

• fórumtag
  • 194 hozzászólás

Mire szeretnéd használni, fontos kérdés!

Egy két maratonon elindulni,terepen tekeregni,túrázni.Amire szerintem egy terepgumi használható....110 kiló alá.
De a kérdés még mindig fennáll,hogy hol számít a szélesség..

juby

juby

törzsvendég

• fórumtag
  • 540 hozzászólás

Hóban, városban mivel érdemes küzdeni? Elõbb-utóbb a Big Apple karcsú lesz.

Haver a Conti TopContact Winter Reflex-re esküszik ha minden jól megy idén már nekem is az kesz fent 1.9-es a mérete de a Contikra jellemzöen picit vékonyabb viszont kimondottan téli gumikeverék nem keményedik be a hideg miatt és jól tapadt tavaj jégfoltos itt ott havas úton úgy tudtam menni vele mintha nyár lenne
csak nehéz 740g és picit drága kb 10k
:D ...Nem,nem tündérke a kívánság,az kívánság. Térdelj csak le szépen!:D

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás

Kivánok,
az érdekelne,hogy gumik szélessége hol játszik szerepet?Mert ugye írjátok sokan, hogy ez vagy az a méret csirke vagy nagy stb,viszont nemigen olvasom hogy hány kiló alatt.
Még nem használtam terepgumit, de most lesz aktuális a vétel,viszont ilyen infót nemigen találtam.

Mire szeretnéd használni, fontos kérdés!
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

_kz_

_kz_

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.374 hozzászólás
Hóban, városban mivel érdemes küzdeni? Elõbb-utóbb a Big Apple karcsú lesz.
People should know when they are conquered.
Would you, Quintus? Would I?

outcast

outcast

vendég

• fórumtag
  • 194 hozzászólás
Kivánok,
az érdekelne,hogy gumik szélessége hol játszik szerepet?Mert ugye írjátok sokan, hogy ez vagy az a méret csirke vagy nagy stb,viszont nemigen olvasom hogy hány kiló alatt.
Még nem használtam terepgumit, de most lesz aktuális a vétel,viszont ilyen infót nemigen találtam.