Halkan kérdezem, hogy azért belsõvédõ szalag ugye van a felnin?
Mivel utoljára, amikor a hátsó kereket meg a fogaskereket meg a láncot vettem, akkor azt a boltossal csináltattam meg, ezért feltételezem/remélem, hogy van.
Halkan kérdezem, hogy azért belsõvédõ szalag ugye van a felnin?
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
enté ugyan írta, de tess PSI-ben: 58
Mit jelent az, hogy megfelelõ guminyomás ?
PSI-ben ?
+ megfelelõ guminyomás.
nem lehet, hogy mindig felütötted a kereket?
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Sziasztok,
van egy ilyenem : http://www.schwinncs...page=12&prod=28
már meg van vagy 3 éve, úgy egy éve lett egy defektem mert belementem egy csomó hegyes 'valamibe', azóta állandóan defektem van hátul. már vettem csomó új külsõt, kicseréltem a teljes hátsókereket, láncot, fogaskereket, és most megint defektem lett, kezdem unni.
Kérdés, kérés:
Légyszi' ajánljatok nekem olyan belsõt és/vagy külsõt amit bp. és környéki utakon használva normálisan közlekedve kibírnak annyit mint az eredeti belsõ és külsõm és még egy kicsit többet is.
Csak hátulra kellene és az egészre max. 10-15.000 HUF-om van.
Ja és kb. 130kg-ot elbír.
Elõre is köszi.
Köszi a választ .. aszem megveszem okos sam-et.Érdemes visszakeresni a keresõvel. Például:
Ezt azzal tudom kiegészíteni, hogy én a snakeskin-es 2.1-es ust-s verziót használom. Ez még igazi ust, szóval a súly brutális (~700), találtam már benne félig beletört tüskét, ami nem bírta átvinni.
A nagyon apró murva szemek a központi mintába beleragadhatnak.
sztem eddig súlyos pénzeket fizettek valami hulladékkezelõ cégnek. aztán hans a fejére csapott hogy a balkánra el lehetne adni occsóért kilóra. még mindig jobban járnak mintha õk fizetnek hogy megszabaduljanak veszélyes hulladéktól
Az már régen rossz, ha felnifüggõ a dolog...
Visszavittem,adtak egy másik gumit,ebben alig van nyolcas,de többet nem veszek ilyen ipari hulladékot.Én nem tudtam,hogy szart is lehet árulni boltban.Eddig nem találkoztam ilyennel.Igaz,többnyire a Kuszinál vásároltam,nála nincsenek ilyen szemetek,de ezt most nem tõle vettem.Itt is megkérdeztem,miért ilyen olcsó ez a gumi,de nem mondták meg az igazat,csak amikor visszavittem a gagyijukat.Szóval ha tudom hogy ez egy másodosztályú szar,nem vettem volna meg.
Az már régen rossz, ha felnifüggõ a dolog...Üdv mindenkinek.
Szerintem ez a 8-as a gumiban egy kicsit talán felni függõ is
majd egyszer mesélekSzerintem ez a 20/80-as arány kicsit durva, itthon van 4db Explorer, 2db Edge, 2db Speedking, 4db Sportcontact, 2db Raceking és 3db Mountainking, de ebbõl összesen egy MK üt csak nagyobbat (fél centis 8as van benne), de az sem zavaró. Szóval most nálam 16/1 az arány. Elõtte is csak B-s Contikat vettem, de egyik sem ütött zavaróan, pár mm meg nem gond. 2db Speedkingem volt ami kihasadt, mind2 2,1"-os volt, a most meglévõ B-s 2,3" Protection verziókkal nincs ilyen gondom.
Lehet, hogy csak én vagyok ennyire szerencsés...
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
ezek az olcsó kontik mind B kategóriás, német minõségellenõrzésen megbukott gumik.
ha szerencséd van, csak a felirat van forditva rajta, ha nincs, akkor ugy üt mint az állat. (szerencse/nem szerencse aránya 20/80)
ezek az olcsó kontik mind B kategóriás, német minõségellenõrzésen megbukott gumik.
ha szerencséd van, csak a felirat van forditva rajta, ha nincs, akkor ugy üt mint az állat. (szerencse/nem szerencse aránya 20/80)
ezek az olcsó kontik mind B kategóriás, német minõségellenõrzésen megbukott gumik.Én 2700-ért vettem boltban,de viszem vissza,mert kva nagy 8-as van benne.Igaza volt a haveroknak,akik azt mondták,hogy valami selejt szériával van elárasztva az ország,ezekkel a nagyon olcsó Conti Race King és Speed King kevláros gumikkal.
Szóval,szerintem ennyit sem ér meg...
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.