Köszi Rabit. Anno Speedblasterrel jött ki pár Author (lehet ez azóta is így van) akkor tetszett meg. Nem nagyon találtam viszont róla véleményt. 50 kilós hölgyeménynek lenne egyébiránt maratonozós (és aszfaltos) felhasználásra. Ami gyárilag van a Sintesi-n az valami kegyetlen sárgumi, aszfalton képtelenség haladni vele. Lehet Õ is beérné 1,75-össel. Van itthon szélesebb egyébként?
MI volt ez a tavaszi móka?
Hogy értve idejétmúlt a dart-smoke? vannak hasonló árban-súlyban jobban teljesítõ külsõk?
A Biker honlap szerint van 1,95-ös. 1800-ért (drótos persze).
Valami amcsi tesztet néztem tavaly róla, ott a Cinderrel párosították: elöl ez, hátra a Speedblaster -, persze a drága, nálunk nem forgalmazott verziókat.
Ezek a gumik minimum egy generációval modernebbek, mint a dart/smoke, azoknak azért voltak határai, bár igaz, sokan használták õket nagy elégedettséggel közel 20 éve: nagy gördülési ellenállás, a hátsóval nem nagyon lehet kanyarodni, az elsõ meg nem fékezhetõ, nem lévén keresztirányú mintája.
Mondjuk egy sima fekete Explorerre nem gondoltál? Nem lenne sokkal drágább, hajtogatós, így könnyebb is.
Lánynak ez fontosabb szempont, szerintem.
Assasinbug:
Lehet, hogy február volt, de még a hó elõtt. A KFKI mögötti mókára utaltam....
![:)](http://forum.bikemag.hu/public/style_emoticons/default/smile.png)
Vagy az mikor volt, õsszel?