ami viszont mindre elmondható, hogy nedvesen nyálkásan csúszik. Állítólag kishazánkba a B minõségû érkezik. .
ez így nem igaz
lehet kapni dobozos elsõ osztályút is. pl egy 2,25-ös ust rubber queen vhol 20K pro darab. azzal valszínû nincs gond.
ami viszont mindre elmondható, hogy nedvesen nyálkásan csúszik. Állítólag kishazánkba a B minõségû érkezik. .
Errõl a gumiról van valakinek infója?
90 kilóm alá kéne endurós/FR felhasználáshoz. Néztem még a 2.4 es Mountain Kinget is, de ez valamivel szimpatikusabb.
Esetleg más tippek 2.2-2.4 méretben 600g körül? 5000ft/db-nál nem akarok rákölteni többet.
Na megnéztem a mostani gumik 2.5-sek, de majd azért amikor élõben megnézem õket lehet h a vastagabbat választom:-)
A michelin dh gumijairól esetleg tudsz valamit, vagy más valaki?
Vagy ott csak a nevet akarják megfizettetni?
Ja, és még egy kérdés, pesten hol találok olyan boltot ahol azért van elég nagy árukészlet és meg lehet nézni meg tapogatni a gummákat?
bocsi bocsi,egy szó kimaradt... még egyszer a pontosság kedvéért:VIZES aszfalton nagyon gáz,de ez érthetõ is mivel nincs rajta minta.
Ja, és még egy kérdés, pesten hol találok olyan boltot ahol azért van elég nagy árukészlet és meg lehet nézni meg tapogatni a gummákat?
Nem inkább "terepen nagyon gáz"?
nekem is ilyen gumim van azfaltra,én is csak ajánlani tudom!aszfalton nagyon gáz,de ez érthetõ is mivel nincs mintája.ára szerintem baráti volt,4000-ért volt/van párban a Decathlonban.
nekem is ilyen gumim van azfaltra,én is csak ajánlani tudom!aszfalton nagyon gáz,de ez érthetõ is mivel nincs mintája.ára szerintem baráti volt,4000-ért volt/van párban a Decathlonban.Egyébként 1.4-es Michelin XCR Road-ot bírom még ajánlani! Jó kis gumi! Szeretem!
sokat adtunk el tavaly, szerették. szal mûfajában biztos jó.Specialized Fat Boy -t használ valaki?
- gördülés?
- tapadás (száraz,nedves)
- irányíthatóság aka kanyarodás
- kopás, élettartam
- defektállóság
ha valaki konkrét szélességet is tud mondani mm-ben az is megköszönném
edit: 1.25-ös gumit használhatok 1.5- ös belsõvel?
szeretnék venni valami hasonló gumit jövõ héten a neten, néztem még a Schwalbe Kojaket de ez most nincs drótosban, és drágább, nehezebb is.
Néztem IRC,Ritchey,Continental stb de ez tetszik a legjobban