Nekem konkrétan fentiek közül egyik sincs, csak azért írtam ezeket, mert a Continál valszeg nincs gyorsabb, az XCR meg elvileg minõségi alapanyaggal készül. (sima XC az a gazdaságos változat)
Használtam viszont Xenith-et és Sportcontactot, plusz országutin pár külsõt már, és amennyire én látom, nagy jelentõsége ezeknek a bordáknak/árkoknak nincs, a Xenith tök kopasz, mégis biztonságosabb volt nedves körülmények között, mint a Sportcontact, ezért gondolom, hogy sokkal inkább a gumi összetétele számít, mint pár miniatûr árok. Persze, lehet, hogy ettõl még tévedek.
Hello!
Országútira szeretnék külsõt venni 700*25ös méretben. Fõleg városi használatra, de mennénk vele nagyobb utakon is (Balaton körül is), max 8ezret költenék rá, mit tudtok ajánlani?
Ilyen méretben nekem Michelin Krylion van, 290 gr. a katalógustömeg, és 9e az ára. Mást nem is nagyon tudok ilyen ballonosabb méretben. Meg van még a Dynamic, az 28-as, és 3e az ára, 335 a tömege, illetve lehet, a Schwalbenak is van már ilyen nagy outis külsõje.