Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Gumitopik

* * * * * 4 votes

• Please log in to reply
15858 replies to this topic

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

kint voltak az xpon is. de igazából sztem ez csak vmi kiegészítõ tevékenység nrkik. asszem még egy termékuk volt(van) abból meg nem lehet céget fenntartani.

jah, squezzy - energia izék.
meg van egy másik termék is, amibõl megélnek, volkswagennek hívnak :)

Lukinak csináltak egy csapatot, egy kft van mögötte. anno úgy robbant be a köztudatba, mint az elsõ kereskedelmi csapat magyarországon.

Szóval ha szólok a boltosomnak, hogy szerezzen tõlük akkor nagy valószínûséggel nem fog tudni nekem hozni.

A sebesség mindent megold.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

kint voltak az xpon is. de igazából sztem ez csak vmi kiegészítõ tevékenység nrkik. asszem még egy termékuk volt(van) abból meg nem lehet céget fenntartani.

jah, squezzy - energia izék.
meg van egy másik termék is, amibõl megélnek, volkswagennek hívnak :)

Én is megtaláltam a honlapot, de még életemben nem hallottam a cégrõl. Szóval ez egy létezõ nagyker...

Lukinak csináltak egy csapatot, egy kft van mögötte. anno úgy robbant be a köztudatba, mint az elsõ kereskedelmi csapat magyarországon.

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,271 posts

Én is megtaláltam a honlapot, de még életemben nem hallottam a cégrõl. Szóval ez egy létezõ nagyker...

"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
Tig: köszi.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Lukiék (LTV)

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

Ki forgalmazza itthon a joe's no flats lötyit?

Lukiék (LTV)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,271 posts

ltv

http://www.no-flats.hu/
meg most már úgy rémlik a cseke is

Kela most így fejbõl nem megy de kb jó a gyári adat. +- 30 g szórás meg bõven van benne

ron nem ust 2,25 mért 436g/ gyári adat 465 g
a 2,1 es ust gyári : 600g

ralph 2,25 ugyenezek : mért adat 513 katalog 520 g

a 2,1 es ust katalog 640g

a nem ust mérteket csak viszonyításnak
gondolom a fritz újságnál azért végig mértek vagy 5 tucatot mire talaátak ilyen könnyûeket :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
UST Racing Ralph ill. Rocket Ron milyen súlyban van?(2.1)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,271 posts

Köszönöm a válaszokat..utána nézek azoknak is amiket küldtetek és tetszés szerint eldöntöm:)

Üdv,Péter

olcsobbik rocket ron
-- Bikemarket.hu -- Schwalbe

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts

ill azt az apro, amde nem tul elhanyagolhato szempontot se felejtsuk mar el, hogy a kinti bolt elvileg a kinti koltsegszinthez van igazitva, az itteni meg az itthonihoz... ha melleteszem a kinti es az itteni fizetest (arerzekenyseg oka), inkabb csak sirni lenne kedvem, nem bringara kolteni. ha a kinti kollega a havi fizetesenek tobbszoroset koltene cangara, annyiert tuti kinyaljak a segget, es nem lesajnalva mehet kulfoldre vasarolni. persze az itthoni korulmenyek az itteni bringaboltokat ugyanugy sujtjak, de az egesz akkor sem kerek: nehany hazai disztibucio egyszeruen szanalmas es lehuzo.

Ezzel alaposan mellé lõttél.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

Funki

Funki

vendég

• fórumtag
  • 147 posts
Köszönöm a válaszokat..utána nézek azoknak is amiket küldtetek és tetszés szerint eldöntöm:)

Üdv,Péter

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Conti DoubeFighter?
Vagy ha az már túlságosan aszfaltos, akkor simán az XC Dry.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Vagy continental race king, maxxis crossmark.

csaba8

csaba8

törzsvendég

• fórumtag
  • 955 posts

Helló

Igazából olyan gumit keresek amilyen nincs..ugye az igények..:D úgy lehetne jellemezni amit keresek,hogy aszfalton is tekerek viszonylag sokat ezért kell alacsony gördülékenységi,de mivel céljaim között van 1-2 környékbeli "maraton" verseny terepen így tehát valami terepesebb kell,viszont itt az erdei utak inkább agyagosak emiatt kemények(mert ugye esõben nem mennék be inkább)viszont sok kaptató van illetve lejtõ amin azért nem kellene gyökkettõvel suhanni:Dezért gondoltam olyan típusra amin középen alacsonyabbak a bütykök az oldalsóin meg tud kapaszkodni,plusz a súly sem mellékes...crossride kerékszettem van és innen tudok könnyebben faragni a gördülõ tömegbõl,ezért kell könnyebb gumi
õsszel a mátrában is fogok bringázni és költségvetésem szûkösen van erre a nyárra,szóval nem szeretnék sokszor költeni sokezreket gumira...és jó gumit drágán adnak el..de kétségkívül terepre szánt gumit keresek (elsõ önállóan vásárolt gumim egy larsen tt,valami hasonlóra vágyok csak picivel jobb tapadás mellett mert ez..huhh,volt már meglepi):D

tipikus mindenes gumi kellene:)

üdv,Péter

Szerintem is Schwalbe smart sam ...kevláros 500-540g drótos 650g

"just chillin killin"

Ðave

Ðave

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,011 posts
Schwalbe Smart Sam???

Funki

Funki

vendég

• fórumtag
  • 147 posts
Helló

Igazából olyan gumit keresek amilyen nincs..ugye az igények..:D úgy lehetne jellemezni amit keresek,hogy aszfalton is tekerek viszonylag sokat ezért kell alacsony gördülékenységi,de mivel céljaim között van 1-2 környékbeli "maraton" verseny terepen így tehát valami terepesebb kell,viszont itt az erdei utak inkább agyagosak emiatt kemények(mert ugye esõben nem mennék be inkább)viszont sok kaptató van illetve lejtõ amin azért nem kellene gyökkettõvel suhanni:Dezért gondoltam olyan típusra amin középen alacsonyabbak a bütykök az oldalsóin meg tud kapaszkodni,plusz a súly sem mellékes...crossride kerékszettem van és innen tudok könnyebben faragni a gördülõ tömegbõl,ezért kell könnyebb gumi
õsszel a mátrában is fogok bringázni és költségvetésem szûkösen van erre a nyárra,szóval nem szeretnék sokszor költeni sokezreket gumira...és jó gumit drágán adnak el..de kétségkívül terepre szánt gumit keresek (elsõ önállóan vásárolt gumim egy larsen tt,valami hasonlóra vágyok csak picivel jobb tapadás mellett mert ez..huhh,volt már meglepi):D

tipikus mindenes gumi kellene:)

üdv,Péter

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
terep gumit keresel, vagy inkabb valami semislick-et? mert ha csak dongolt folduton mesz akkor ilyenek is jok lehetnek mint a kenda small block8, ritchey speedmax, schwalbe hurricane GX, continental twister
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Funki

Funki

vendég

• fórumtag
  • 147 posts
Helló.

ha már úgyis visszatérésben vagyunk gumikhoz akkor gyorsan kérdezek is.....szerintetek érdemes lenne vennem két darab Michelin xc dry2 (hajtogathatós) gumit 10eFt ért vagy pedig költsek inkább a michelin wildracer gumiért 7500 pénzt/darab...esetleg még hasonló kategóriájú gumit tudnátok ajánlani döngölt,kemény,poros talajon haladó xc-s bringához???pénz számít,sajnos:)lélektani határ 16ezer/pár és súlyban is 600g körülit keresnék,jelenleg egy maxxis larsen TT van fent:)

spooon

spooon

vendég

• fórumtag
  • 198 posts

de akkor innentol most mar tenyleg csak gumik!

kezdem is. epres vagy mentolos? [boccs]

szoval ON pliz!

:)))))))))
Sp