regen sokan csinaltak, mert 29er belsot se nagyon lehetett kapni
igy jott a kepbe a 26os latex. michelin azota is nyomja a 26ost, nem igazan ertem kinek gyartjak.
gondolom van rá vevő, ha gyártják. ...vagy elfelejtették beszüntetni a gyártást.
regen sokan csinaltak, mert 29er belsot se nagyon lehetett kapni
igy jott a kepbe a 26os latex. michelin azota is nyomja a 26ost, nem igazan ertem kinek gyartjak.
gondolom van rá vevő, ha gyártják. ...vagy elfelejtették beszüntetni a gyártást.
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
a kérdés, hogy honnan és mennyiért?
(ahol láttam mostanában, mindenhol drága.)
29er-be nem merném beletenni, de 27,5-be simán.
regen sokan csinaltak, mert 29er belsot se nagyon lehetett kapni igy jott a kepbe a 26os latex. michelin azota is nyomja a 26ost, nem igazan ertem kinek gyartjak.
Edited by arn, 2019. April 12. - 19:28.
Csak nem bírtam ki, ezúttal rendeltem Michelin latex belsőket a montiba. 26-osakat a 29-es kerékbe, ahogy kell ;-)
Ha túlélem, beszámolok, úgysem ússzátok meg.
Egyébként tervben van a tubelessesítés, de addig tudom, hogy új gummákat is akarok, nem mellesleg új kereket is, kellett valami pótcselekvés a köztes időre.
a kérdés, hogy honnan és mennyiért?
(ahol láttam mostanában, mindenhol drága.)
29er-be nem merném beletenni, de 27,5-be simán.
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
Edited by arn, 2019. April 12. - 18:50.
Csak nem bírtam ki, ezúttal rendeltem Michelin latex belsőket a montiba. 26-osakat a 29-es kerékbe, ahogy kell ;-)
Egyébként tervben van a tubelessesítés, de addig tudom, hogy új gummákat is akarok, nem mellesleg új kereket is, kellett valami pótcselekvés a köztes időre.
Na, és milyen? Mekkora, illetve milyen 29-es gumival használod? Egyszer és is gondoltam rá, hogy teszek egy ilyen próbát, de annyira olcsón nem találtam, hogy legyen kedvem ezzel kísérletezni. Meg szívtam már azzal, hogy a belső állandóan elmászott, s volt amelyiknél kiszakadt a szelep tövénél. Najó, de ez csak akkor volt, mikor 2,4-es gumit tettem fel előre, s maradt a régi belső, pedig elvileg szélesebb belsővel nem lenne ilyen gond...
Izé, jahogy rendelted... Akkor majd írd meg, ha sikerült kipróbálnod )
Edited by arn, 2019. April 11. - 21:39.
akkor marad a levegő nélküli szivacs-belső!
(Egyébként ezekbe is kell levegő? Meg eleve, hogy rakja bele? A crush-core-t még értem, az nem tölti ki a teljes térfogatot. Vagy ez tényleg annyira összenyomható? Ezek a modern dolgok....)
a gumis a szakadt gumit mekkora esellyel tudja megjavitani? mar ketto is van belole, es egyik sincs agyonhasznalva. megis csak 40-45 eur/db.
szerintem esélytelen
Én inkább megpróbálnám saját kezőleg, külsőhöz való folttal, de belső nélkül nem biztos, hogy merném használni utána.
a gumis a szakadt gumit mekkora esellyel tudja megjavitani? mar ketto is van belole, es egyik sincs agyonhasznalva. megis csak 40-45 eur/db.
Én inkább megpróbálnám saját kezőleg, külsőhöz való folttal, de belső nélkül nem biztos, hogy merném használni utána.
Én most ezt a gumit fogom kipróbálni:
https://www.cyclesto...e_2019-ID_75821
Az oldalról rendelhető Renegade s-works is
Nem reklam, de a Cyclestore-nak nagyon jo arai vannak es szinte mindent ingyen postaznak Mo.-ra. Brexit elott erdemes rendelni
Én most ezt a gumit fogom kipróbálni:
https://www.cyclesto...e_2019-ID_75821
Az oldalról rendelhető Renegade s-works is
remelem zscs nem sertodik meg, de ezt a privatuzenetet be kell masolnom.
most jovok haza bringazasbol, mert 2km utan kiszakadt a thunderburt hatul fel cm hosszan a futofeluleten
erre most oszinten szolva mekkora az esely? egy evet hasznaltam mar elotte.
az elejen eleg gyorsan veszitette a nyomast, spriccelt egy ideig, de aztan szerencsere haza tudtam vele gurulni. tekeres helyett szerelek, megy vissza a ralph.
Talan ideje lenne ilyenre valtani. Es nem aprilis trefa (csak reszemrol az), tenyleg van aki ebben lat fantaziat
https://www.pinkbike...-show-2019.html
remelem zscs nem sertodik meg, de ezt a privatuzenetet be kell masolnom.
Sent ma, 07:41
a minimál minta ellenére egész jó a Burt még elől is. Azért az Aspen egy fokkal jobb szerintem tapadásra, kopásállóságában pedig sokkal jobb. Már valami kivágta egy helyen fél centi hosszan a Thunder Burtot hátul, szerencsére a lyukat lefelé fordítva a szmötyi megfogta, csak levegőt kellett utána fújnom. Aspenekkel ha volt is defektem, nem vettem észre.üdv,zsolti
most jovok haza bringazasbol, mert 2km utan kiszakadt a thunderburt hatul fel cm hosszan a futofeluleten erre most oszinten szolva mekkora az esely? egy evet hasznaltam mar elotte.
az elejen eleg gyorsan veszitette a nyomast, spriccelt egy ideig, de aztan szerencsere haza tudtam vele gurulni. tekeres helyett szerelek, megy vissza a ralph.
Edited by arn, 2019. April 01. - 12:08.