Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Gumitopik

* * * * * 4 votes

• Please log in to reply
15857 replies to this topic

Sengakov

Sengakov

törzsvendég

• fórumtag
  • 476 posts
Nekem volt vagy félévig RK-m, én annyi defektet nem szereltem életemben mint azzal a gumival! A menettulajdonságai nekem tetszettek, de hogy minden szar kiszurta az nem normális! A homokon a Race King szinte suhant a por felett! Aztán végül az egyik szétnyilt teljesen, és akkor aztán idegbajt kaptam, és egy erdei túrista kukában végezte mind a kettõ! JA és a párból nekem az egyik ütött!

Buki

Buki

törzsvendég

• fórumtag
  • 870 posts
Meki!

Elol mit hasznalsz?

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
most szereztem én is két versenykirályt, 2.2-eset.
meglátjuk tavasszal mit mutat.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,854 posts
Racekinget használok 2éve hátsókeréken, elõl nem. Adtam neki esélyt elsõkeréken is, de ferde-poros-morzsalékos-kisköves helyeken simán kiment alólam a bringa eleje.
Ellenben hátsókeréken zseniális. Jó magas és széles a 2,2es verzió, jól tompít, jól gurul, mivel gyér az oldalmintázat, így kevésbé szedi fel a sarat a gumi oldalára.

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,932 posts

Sõt! Nem értem, miért erõltetik a nagyon eltérõ mintamagasságot, vagy az egymástól nagyon távol levõ középsõ és szélsõ mintát. Nagy különbségeket nem szoktam észrevenni külsõknél, de az feltûnt, hogy poros/puha talajon az ilyen gumik kiszámíthatatlanabbak kanyarodás közben.

lehet, hogy mert az emberek ránézésére azt gondolják jobbnak

mint amikor azt írják/gondolják, hogy a slic gumi csúszik, holott aszfalton jobban tapad akármelyik bütykösnél, még esõben is

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts

Aha.

A magas szélsõ minta nem mindig elõny. Kemény talajon pl hátrány.

Sõt! Nem értem, miért erõltetik a nagyon eltérõ mintamagasságot, vagy az egymástól nagyon távol levõ középsõ és szélsõ mintát. Nagy különbségeket nem szoktam észrevenni külsõknél, de az feltûnt, hogy poros/puha talajon az ilyen gumik kiszámíthatatlanabbak kanyarodás közben.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts

Én elhiszem, meg versenyzõ szemmel biztosan jobban látod, de nekem , mint hobbistának elég sokat jelent, hogy az adott külsõn van némi oldalminta. ( pl. Ralph)

sisqo

sisqo

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 posts
Ezeket terepen használtam, de nem vagyok olyan gazdag, hogy sarazzak, ezért nem zavart a bütykök hiánya.

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,932 posts
ja, monjuk nem terep, de a slic gumi helyett, most land crusierrel nyomom, amin elég nagy a szélsõ minta

mit mondjak, aszfalton elég para, mikor azok leérnek és elkezdenek darálni :) én is épp arra gondoltam, hogy ennél azért kissebbre is vehették volna

sisqo

sisqo

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 posts
Nem tudom miért ragaszkodnak egyesek a szélsõ mintákhoz. Én imádtam a Race Kinget hátul, csak az enyém gusztustalanul ütött. Lehet, hogy én nem vagyok mérvadó, mert a Conti Twistert is szerettem.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

A Race Kingnek ilyen pöpec mintája van?
Megvan, mi lesz a maratonos külsõm jövõre :)

Aha.

Nem is értettem, hogy miért nincs normális szélsõ mintája a Race Kingnek, hiszen a Ralphon is van, nem is kicsi.

A sebesség mindent megold.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
Nem is értettem, hogy miért nincs normális szélsõ mintája a Race Kingnek, hiszen a Ralphon is van, nem is kicsi.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts

A Ritchey logón kívül változtattak valamit a Race Kingen? :D
"A WCS Shield egy jól bevált mintázatra hajaz Tom Ritchey újragondolásában, hogy a „verseny királya” lehessen használója." :)

A Race Kingnek ilyen pöpec mintája van?
Megvan, mi lesz a maratonos külsõm jövõre :)

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,932 posts

Sziasztok!Egyedi ss bringára milyen márkába tudnátok ajánlani elfogadható árú,több színben létezõ külsõt?

a színes külsõknél azért vedd figyelemne, hogy még a schwalbe katalógusban is feltûntették, hogy rosszabbak a tulajdonságai mint a sima feketének

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,283 posts
gumik | Herce-Hurca

Vittoria gumik elég jó ár/érték arányúak. Ulrta Race meg nagyon kopik

silboy

silboy

törzsvendég

• fórumtag
  • 428 posts
Sziasztok!Egyedi ss bringára milyen márkába tudnátok ajánlani elfogadható árú,több színben létezõ külsõt?

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,854 posts
Ahogy nézem, a leglényegesebb változtatás a legszélsõ mintasor masszívabbá tétele.

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,124 posts

Honnan ismerõs nekem ez a gumi? :)
Feltöltött kép

A Ritchey logón kívül változtattak valamit a Race Kingen? :D
"A WCS Shield egy jól bevált mintázatra hajaz Tom Ritchey újragondolásában, hogy a „verseny királya” lehessen használója." :)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Honnan ismerõs nekem ez a gumi? :)
Feltöltött kép

A sebesség mindent megold.

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,932 posts

szerintem ez 180 tpi-s+spec anyagkeveréke van.Puha ,mint atom,nem keményedik be hidegben.
Nem csak a mintával operálnak.Sõt talán az itt a legkevesebb.

igen, szeintem is olyan anyaga van, ami nem keményedik fel hidegben, és így a lamellák is be tudnak támaszkodni rendesen.

A mintája csak azért érdekes, mert sokan nem adnak ennyit egy téli gumiért, és megy a találgatás, hogy milyet érdemes venni. Szerintem ez a minta aszfalton, meg jeges úton is optimális lehet, mert ez ilyen általános vagy túra gumi.

Ha nem kokain árban lenne, akkor szerintem vennék ilyet. Ha nem túl tartós, akkor is kibírna pár telet.