Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Gumitopik

* * * * * 4 votes

• Please log in to reply
15857 replies to this topic

kenguru

kenguru

törzsvendég

• fórumtag
  • 472 posts
Sziasztok!
HAsznált már valaki Specialized Sauserwind gumit? jókat olvasok róla, de még embert nem láttam, aki használta volna. Hol lehet ilyet venni egyáltalán?
kösz!

Rodint

Rodint

vendég

• fórumtag
  • 35 posts

ritchey zed zmax

köszönöm,ezt pont tegnap este néztem én is,jókat olvastam róla,az egyik opció mindenképpen ez nálam.ezer éve nem bringáztam,most kezdem újra,ezért érdeklõdök.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts

Hali,
hogy repedtek szét?hirtelen,bringázás közben,vagy szép lassan az idõk alatt,gondolom az oldalfaluk ugye?
Ha hasonló a tapasztalat a Schwalbe-val is akkor melyik a jó választás?Nem nyûhetetlen külsõt keresek(bár jó lenne),csak olyat szeretnék választani ami talán a legjobban bírja a különbözõ igénybevételeket.

ritchey zed zmax
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

Rodint

Rodint

vendég

• fórumtag
  • 35 posts
Általános túrázásra,persze terepre.Egy hónapja jött meg az össztelós Rushom Angliából,elöl 120-as úttal,úgyhogy amennyire lesz rá lehetõségem és idõm remek pályákon akarom használni.Akarok külön sárgumit is venni.

Kánya

Kánya

törzsvendég

• fórumtag
  • 846 posts
  • LocationMecsek
Milyen célra szeretnéd használni? Én ezt a gumit használom Kerkprzlet * Merida, Kona, Giant kerkpr akci * Trekking kerkprok * Shimano, Rock Shox

Nem a legkeskenyebb de nagyon jól mászik és a lefeléket is szereti mert jó az oldaltartása! Néha sajnos aszfalton is kell használni, és ha fel van tólva 3 bárra szépen gurul! És az ára sem rossz!

Rodint

Rodint

vendég

• fórumtag
  • 35 posts
Hali,
hogy repedtek szét?hirtelen,bringázás közben,vagy szép lassan az idõk alatt,gondolom az oldalfaluk ugye?
Ha hasonló a tapasztalat a Schwalbe-val is akkor melyik a jó választás?Nem nyûhetetlen külsõt keresek(bár jó lenne),csak olyat szeretnék választani ami talán a legjobban bírja a különbözõ igénybevételeket.

löpapp

löpapp

törzsvendég

• fórumtag
  • 406 posts

Sziasztok,látom,hogy most éppen a Conti Race King-et megosztott arányban dicséritek,van esetleg tapasztalatotok a Hutchinson gumikkal kapcsolatban? Általában gondolom ezzel a márkával.Most keresgélek,hogy mit is vegyek.Sikerült nagy nehezen egy Cannondale Rush Carbont vennem,amin jelenleg is ez a márka van,de szeretnék sárgumit is venni rá,illetve pótlási célra is száraz terepre.Van egy két mintája a Hutchinsonnak ami nagyon tetszik.
???

Hai!
Használtam 1-2 Hutchinson külsõt, a Bulldogot és talán Python volt a másik neve.Mintára és súlyra nagyon jók (kevlárosom volt), viszont nekem szétrepedtek.Havernak szintén a Bulldogja.Viszont az egyik bicómon elöl egy 26x1,2-es Hutchinson van már pár éve.Szintén könnyû és 6 bárig lehet fújni.Az jól bírja.
Most Schwalbe van a montimon, ezek jók csak kopnak persze, de hallottam már, h szintén repednek.

Rodint

Rodint

vendég

• fórumtag
  • 35 posts
Sziasztok,látom,hogy most éppen a Conti Race King-et megosztott arányban dicséritek,van esetleg tapasztalatotok a Hutchinson gumikkal kapcsolatban? Általában gondolom ezzel a márkával.Most keresgélek,hogy mit is vegyek.Sikerült nagy nehezen egy Cannondale Rush Carbont vennem,amin jelenleg is ez a márka van,de szeretnék sárgumit is venni rá,illetve pótlási célra is száraz terepre.Van egy két mintája a Hutchinsonnak ami nagyon tetszik.
???

sisqo

sisqo

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 posts

volt valami bringás mûsor régebben a national geographichon, és ott armstrong csapatnák az edzõdje, vagy csapatvezetõje mutogatta, hogy a sarokban azok a gumik vannak amiket éppen öregítenek. Már nem emlékszem, hogy pontosan miért, meg hány évig, de valami olyasmi, hogy addigra jobb lesz a gumi állaga.

Azok a szingók. Azt elvileg kell öregíteni.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts

elõre: Geax Barro Mountain TNT XC/Enduro Tyre | Buy Online | ChainReactionCycles.com
hátra: Geax Saguaro TNT XC/Enduro Tyre | Buy Online | ChainReactionCycles.com

???

Tökéletes kombó! Annyiban használok mást, hogy hátulra Barro Race-t teszek. (ami amúgy mm-e ugyanolyan széles, mint a Mountain)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,932 posts
volt valami bringás mûsor régebben a national geographichon, és ott armstrong csapatnák az edzõdje, vagy csapatvezetõje mutogatta, hogy a sarokban azok a gumik vannak amiket éppen öregítenek. Már nem emlékszem, hogy pontosan miért, meg hány évig, de valami olyasmi, hogy addigra jobb lesz a gumi állaga.

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,662 posts

A külsõk mennyire öregednek,meddig lehet õket tárolni?Érdemes belõlük bespájzolni ha mondjuk olcsón lehet hozzá jutni?

Én most használtam el egy minimum 5 éve pincében tárolt külsõt, semmi baja nem volt. Viszont sokkal tovább szerintem nem éri meg tárolni. Naptól védett helyen nagy baja nem lehet. De az erkélyen tárolt bringának szétrepedezett a gumija elég hamar.
Marci

DannyL81

DannyL81

Dancó a hegyről...

• fórumtag
  • 1,373 posts
  • LocationVeresegyház
Szerintem annyira mint egy autógumi.
Azokat 10 évnél tovább nem javasolt felhasználni, mert az anyag akkor már nem az igazi.

"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager

silboy

silboy

törzsvendég

• fórumtag
  • 428 posts
A külsõk mennyire öregednek,meddig lehet õket tárolni?Érdemes belõlük bespájzolni ha mondjuk olcsón lehet hozzá jutni?

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

elõre: Geax Barro Mountain TNT XC/Enduro Tyre | Buy Online | ChainReactionCycles.com

???

Dantét kérdezd. Õ használ geax-eket.

A sebesség mindent megold.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts

???

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs

Sõt! Nem értem, miért erõltetik a nagyon eltérõ mintamagasságot, vagy az egymástól nagyon távol levõ középsõ és szélsõ mintát. Nagy különbségeket nem szoktam észrevenni külsõknél, de az feltûnt, hogy poros/puha talajon az ilyen gumik kiszámíthatatlanabbak kanyarodás közben.

elol azert raktam fel rocket ront a ralph helyett - dongolt-poros talajon baromira sodrodott. igy most jo :) relativ alacsony a gordules, de sokkal jobb a kanyarban.

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,854 posts

Meki!

Elol mit hasznalsz?

26"-os méretben tereptõl tereptõl és bringától függõen 2,2" v. 2,4"-es Conti MountainKing volt fent, 29"-es méretben jelenleg WTB Motoraptort használok elõl.

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,152 posts

Nekem volt vagy félévig RK-m, én annyi defektet nem szereltem életemben mint azzal a gumival! A menettulajdonságai nekem tetszettek, de hogy minden szar kiszurta az nem normális!!

A defektállóságra megoldás a No Flats szmötyi, de az elszálló elsõ keréken ez nem segít. Alig várom, hogy a hátsó is elkopjon s dobhassam ki nyugodt lélekkel a francba, bár hátul azért bõven elmegy.

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,627 posts
én elõl-hátul race kinget használok,az éven kb mindíg az volt fent.nem volt vele semmi problémám,sárban is simán elmentem vele