Jelentkezz be Regisztrálj
Gumitopik
Posted 2010. December 26. - 16:27
HAsznált már valaki Specialized Sauserwind gumit? jókat olvasok róla, de még embert nem láttam, aki használta volna. Hol lehet ilyet venni egyáltalán?
kösz!
Posted 2010. December 26. - 14:29
ritchey zed zmax
köszönöm,ezt pont tegnap este néztem én is,jókat olvastam róla,az egyik opció mindenképpen ez nálam.ezer éve nem bringáztam,most kezdem újra,ezért érdeklõdök.
Posted 2010. December 26. - 14:09
Hali,
hogy repedtek szét?hirtelen,bringázás közben,vagy szép lassan az idõk alatt,gondolom az oldalfaluk ugye?
Ha hasonló a tapasztalat a Schwalbe-val is akkor melyik a jó választás?Nem nyûhetetlen külsõt keresek(bár jó lenne),csak olyat szeretnék választani ami talán a legjobban bírja a különbözõ igénybevételeket.
ritchey zed zmax
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Posted 2010. December 26. - 13:54
Posted 2010. December 26. - 13:38
Nem a legkeskenyebb de nagyon jól mászik és a lefeléket is szereti mert jó az oldaltartása! Néha sajnos aszfalton is kell használni, és ha fel van tólva 3 bárra szépen gurul! És az ára sem rossz!
Posted 2010. December 26. - 13:32
hogy repedtek szét?hirtelen,bringázás közben,vagy szép lassan az idõk alatt,gondolom az oldalfaluk ugye?
Ha hasonló a tapasztalat a Schwalbe-val is akkor melyik a jó választás?Nem nyûhetetlen külsõt keresek(bár jó lenne),csak olyat szeretnék választani ami talán a legjobban bírja a különbözõ igénybevételeket.
Posted 2010. December 26. - 02:37
Sziasztok,látom,hogy most éppen a Conti Race King-et megosztott arányban dicséritek,van esetleg tapasztalatotok a Hutchinson gumikkal kapcsolatban? Általában gondolom ezzel a márkával.Most keresgélek,hogy mit is vegyek.Sikerült nagy nehezen egy Cannondale Rush Carbont vennem,amin jelenleg is ez a márka van,de szeretnék sárgumit is venni rá,illetve pótlási célra is száraz terepre.Van egy két mintája a Hutchinsonnak ami nagyon tetszik.
???
Hai!
Használtam 1-2 Hutchinson külsõt, a Bulldogot és talán Python volt a másik neve.Mintára és súlyra nagyon jók (kevlárosom volt), viszont nekem szétrepedtek.Havernak szintén a Bulldogja.Viszont az egyik bicómon elöl egy 26x1,2-es Hutchinson van már pár éve.Szintén könnyû és 6 bárig lehet fújni.Az jól bírja.
Most Schwalbe van a montimon, ezek jók csak kopnak persze, de hallottam már, h szintén repednek.
Posted 2010. December 25. - 23:21
???
Posted 2010. December 20. - 09:19
volt valami bringás mûsor régebben a national geographichon, és ott armstrong csapatnák az edzõdje, vagy csapatvezetõje mutogatta, hogy a sarokban azok a gumik vannak amiket éppen öregítenek. Már nem emlékszem, hogy pontosan miért, meg hány évig, de valami olyasmi, hogy addigra jobb lesz a gumi állaga.
Azok a szingók. Azt elvileg kell öregíteni.
Posted 2010. December 19. - 21:48
elõre: Geax Barro Mountain TNT XC/Enduro Tyre | Buy Online | ChainReactionCycles.com
hátra: Geax Saguaro TNT XC/Enduro Tyre | Buy Online | ChainReactionCycles.com
???
Tökéletes kombó! Annyiban használok mást, hogy hátulra Barro Race-t teszek. (ami amúgy mm-e ugyanolyan széles, mint a Mountain)
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Posted 2010. December 19. - 18:29
Posted 2010. December 19. - 15:46
Én most használtam el egy minimum 5 éve pincében tárolt külsõt, semmi baja nem volt. Viszont sokkal tovább szerintem nem éri meg tárolni. Naptól védett helyen nagy baja nem lehet. De az erkélyen tárolt bringának szétrepedezett a gumija elég hamar.A külsõk mennyire öregednek,meddig lehet õket tárolni?Érdemes belõlük bespájzolni ha mondjuk olcsón lehet hozzá jutni?
Posted 2010. December 19. - 10:53
Azokat 10 évnél tovább nem javasolt felhasználni, mert az anyag akkor már nem az igazi.
"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager
Posted 2010. December 19. - 08:41
Posted 2010. December 17. - 19:38
elõre: Geax Barro Mountain TNT XC/Enduro Tyre | Buy Online | ChainReactionCycles.com
hátra: Geax Saguaro TNT XC/Enduro Tyre | Buy Online | ChainReactionCycles.com
???
Dantét kérdezd. Õ használ geax-eket.
A sebesség mindent megold.
Posted 2010. December 17. - 18:06
Posted 2010. December 14. - 10:57
Sõt! Nem értem, miért erõltetik a nagyon eltérõ mintamagasságot, vagy az egymástól nagyon távol levõ középsõ és szélsõ mintát. Nagy különbségeket nem szoktam észrevenni külsõknél, de az feltûnt, hogy poros/puha talajon az ilyen gumik kiszámíthatatlanabbak kanyarodás közben.
elol azert raktam fel rocket ront a ralph helyett - dongolt-poros talajon baromira sodrodott. igy most jo relativ alacsony a gordules, de sokkal jobb a kanyarban.
Posted 2010. December 14. - 06:20
Meki!
Elol mit hasznalsz?
26"-os méretben tereptõl tereptõl és bringától függõen 2,2" v. 2,4"-es Conti MountainKing volt fent, 29"-es méretben jelenleg WTB Motoraptort használok elõl.
Posted 2010. December 13. - 23:05
Nekem volt vagy félévig RK-m, én annyi defektet nem szereltem életemben mint azzal a gumival! A menettulajdonságai nekem tetszettek, de hogy minden szar kiszurta az nem normális!!
A defektállóságra megoldás a No Flats szmötyi, de az elszálló elsõ keréken ez nem segít. Alig várom, hogy a hátsó is elkopjon s dobhassam ki nyugodt lélekkel a francba, bár hátul azért bõven elmegy.