Jelentkezz be Regisztrálj
Gumitopik
Posted 2011. July 19. - 06:59
megerdesiteni a foltok elott nem is mertem, mert siman szetcincalta volna. jo es konnyu gumi, de ez a vekony es puha anyag kombo nem tul nyero meg visszafogott hasznalatnal sem.
Posted 2011. July 18. - 22:07
Köszi!!!Ez egy 1.000-es itthon:ZEFAL > Maintenance & Repair > Repair > KIT TUBELESS
"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager
Posted 2011. July 18. - 21:53
A review-kban sok helyen azt olvasom, hogy miután ezt rátették vígan használták tovább a gumit, nem csak hazáig.
Úgyhogy kipróbálom aztán meglássuk. Legfeljebb csak városban használom majd a javított külsõt, túrákra meg rendeltem egy Nobby-t elõre, az eldurrant Ralph úgysem volt az igazi durva terepen.
Ez egy 1.000-es itthon:ZEFAL > Maintenance & Repair > Repair > KIT TUBELESS
Posted 2011. July 18. - 21:38
Úgyhogy kipróbálom aztán meglássuk. Legfeljebb csak városban használom majd a javított külsõt, túrákra meg rendeltem egy Nobby-t elõre, az eldurrant Ralph úgysem volt az igazi durva terepen.
Posted 2011. July 18. - 21:18
Posted 2011. July 18. - 21:08
Köszi, ezt kipróbálom.Ilyet hordok magamnál rendszeresen, a CRCn lehet kapni. Hosszútávra szerintem autógumihoz használt folt lenne az ideális, az valószínûleg ugyanaz mint amit a belsõhöz használunk, csak nagyobb. Az autókerékbe állt jó vastag drótdarabbal, eresztõ gumival mentem el a gumishoz, kijavította, végleges. Azt nem tudom tudom mennyire fogja össze a szétvágást, de meg lehet próbálni.
Találtam ebay-en is: Park Tool TB-2 Emergency Tire Boot - 3 Pack | eBay
Posted 2011. July 18. - 20:54
Futófelületen, 1 cm szélességben szétvágott külsõt lehet/érdemes javítani valahogy?
Ilyet hordok magamnál rendszeresen, a CRCn lehet kapni. Hosszútávra szerintem autógumihoz használt folt lenne az ideális, az valószínûleg ugyanaz mint amit a belsõhöz használunk, csak nagyobb. Az autókerékbe állt jó vastag drótdarabbal, eresztõ gumival mentem el a gumishoz, kijavította, végleges. Azt nem tudom tudom mennyire fogja össze a szétvágást, de meg lehet próbálni.
Posted 2011. July 18. - 20:48
Posted 2011. July 18. - 20:37
Futófelületen, 1 cm szélességben szétvágott külsõt lehet/érdemes javítani valahogy?
Persze, én ilyennel mentem Trans Germany-n, nem volt gond.
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Posted 2011. July 18. - 20:35
Posted 2011. July 17. - 19:56
Hordok magammal lezyne foltot is, az a leírás szerint arra jó, hogy hazáig menj vele. Gondoltam rárakom, otthon majd megfoltozom rendesen. Alig bírtam levakarni és az alatta levõ ragasztó maradék sehogy nem jött le. Sebaj, arra raktam foltot, kétszer is lejött. Már el akartam dobni a belsõt, végül rájöttem, hogy a rema ragasztó oldja és 100%-osan eltávolítja, akkor sikerült a ragasztás. Szerencsére már belsõ nélkül megyek, nincs ilyen gondom.
Posted 2011. July 17. - 19:44
Mindezt úgy, hogy nem volt olajos a belsõd a ragasztás körül, a lyuk környékét dörzspapírral megdörzsölted ragasztózás elõtt, ragasztózás után pedig vártál 5 percet, amíg a ragasztó megköt és utána tettel fel a foltot, amit aztán jó alaposan rámasszíroztál?
Kb. így.Mondjuk 5 percet biztos nem,de annyit vártam,hogy húzzon a ragasztó valamennyit.A teknikámmal biztos nincs baj ragasztottam már egy jó párat sikeresen,kb. 99%-os sikerességgel(mostanáig).
Posted 2011. July 17. - 19:39
Milyen folt? Milyen öreg a ragasztó?
Nekem vannak többéves tiptop ragasztóim, de amit most használok azt is minimum tavaly nyár óta hurcolom és még jó. Ellenben volt gagyi foltom ami nem nyúlt és amit tágult a belsõ azonnal ledobta magát. Folt milyen volt? tiptop?
A ragasztó bõ egy éves,tavasszal még ragasztottam vele,tökéletes volt.Az elsõ esetben mind a három folt tiptop volt,a mostani kettõ valamilyen más,de már ilyet is használtam azelõtt és mûködött.
Posted 2011. July 17. - 15:41
Olyan van,hogy a gumi ragasztó bedöglik,elveszti vulkanizásó hatását?Történt ugyanis,hogy defektet kaptam,és megfoltoztam a belsõt háromszor!És egyszer sem lett jó!A folt elvált!Mindez otthontól 10 km-re,hívhattam mentõcsapatot.A belsõt kidobtam,vettem új foltokat,a ragasztó maradt.Aztán tegnap ugyanez a játék,csak 30 km-re.Tehát marad az,hogy a ragasztóval van a gond(Tip-Top).Valamikor tavasszal már ragasztottam vele,akkor még jó volt.
Mindezt úgy, hogy nem volt olajos a belsõd a ragasztás körül, a lyuk környékét dörzspapírral megdörzsölted ragasztózás elõtt, ragasztózás után pedig vártál 5 percet, amíg a ragasztó megköt és utána tettel fel a foltot, amit aztán jó alaposan rámasszíroztál? Legalább 3 évig hurcolászott Tip-Top ragasztót használtam idén tavaszig, amíg ki nem fogyott, nem volt soha ilyen gondom.
Posted 2011. July 17. - 15:07
Olyan van,hogy a gumi ragasztó bedöglik,elveszti vulkanizásó hatását?Történt ugyanis,hogy defektet kaptam,és megfoltoztam a belsõt háromszor!És egyszer sem lett jó!A folt elvált!Mindez otthontól 10 km-re,hívhattam mentõcsapatot.A belsõt kidobtam,vettem új foltokat,a ragasztó maradt.Aztán tegnap ugyanez a játék,csak 30 km-re.Tehát marad az,hogy a ragasztóval van a gond(Tip-Top).Valamikor tavasszal már ragasztottam vele,akkor még jó volt.
Milyen folt? Milyen öreg a ragasztó?
Nekem vannak többéves tiptop ragasztóim, de amit most használok azt is minimum tavaly nyár óta hurcolom és még jó. Ellenben volt gagyi foltom ami nem nyúlt és amit tágult a belsõ azonnal ledobta magát. Folt milyen volt? tiptop?
http://www.sports-tr...gmetjdai9sa4li9
Posted 2011. July 15. - 12:00
Posted 2011. July 08. - 15:04
Nem látom hol írják, hogy akció, de ez fél éve is 3990 itt, ha jól rémlik.
Akkor máshogy fogalmazok nem akciós, hanem 22% kedvezmény van rá, azért másoltam be mert szerintem jó ár érte
Posted 2011. July 08. - 14:21
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2011. July 08. - 12:29
Itt a nem "B" osztályos MountainKing most akciós:)
Nem látom hol írják, hogy akció, de ez fél éve is 3990 itt, ha jól rémlik.
http://www.sports-tr...gmetjdai9sa4li9