Na most akkor én is ledobtam az ékszíjat...
Én is úgy tettem fel a Nobby-t, hogy amikor felül van a kerék jelölt része, akkor elõre mutat a "Front" felirat. Most akkor így rossz?
Az úgy jó.
Na most akkor én is ledobtam az ékszíjat...
Én is úgy tettem fel a Nobby-t, hogy amikor felül van a kerék jelölt része, akkor elõre mutat a "Front" felirat. Most akkor így rossz?
A sebesség mindent megold.
"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager
Egyébként az nem tûnt fel amikor raktad fel a gumit, hogy mászó irányban állnak a bütykök?
Egyébként az nem tûnt fel amikor raktad fel a gumit, hogy mászó irányban állnak a bütykök?Á, nem gond, még úgysem bírtam rávenni magam, hogy megfordítsam a külsõt az elsõ keréken.
A túl sok tejben a szilárd szemcsék amúgy hamarabb összeállnak, olyan kis gumigolyóvá.
Úgy képzelem el, mint a bolygóképzõdést, amikor a kritikus tömeget túllépõ csillagközi por elkezd összeállni. Na megyek is vissza aludni...
Kell a 110 ml tej az igazi UST külsõhöz és igazi UST felnihez? Amúgy honnan van a GEAX? Nem is olyan kõnehéz, ha tényleg ballonos.
Akkor tedd fel újra, mert a Traction nem az oldalstabilitást fokozza, hanem, elsõ keréken, a fékezhetõséget. Általában hátul szokták "Traction" üzemmódban használni, azok, akik elpörögnek.
Köszi!
E/H: traction/speed. NNic után gondoltam lehet, szokni kell még elõl. ;-)
Sok sikert hozzá, nekem bevált, kõnehéz, de megbízható, egész évben mentem vele, s kábé alig van megkopva. (remélem SPEED/SPEED irányban tetted fel)
Igen.köszi, ezt a Ritchey Z max WCS-t kipróbálom hátra! az e-bike-n ezt találtam:
Ritchey Z-Max Evolution WCS [1.9]
Ez lenne az?
Elõl Rocket Ron 2.1, hátul Ritchey Z max WCS 1.9
RAUH-Welt
B E G R I F F