Víz alatt tartósan megnézve?
semmi... probaltam kisebb, nagyobb nyomason vegignyomkodni, de semmi. biztos vmi user error, de mar osszeraktam az uj gumikkal, aztan meglatom, hogy mi tortenik.
Víz alatt tartósan megnézve?
Szelep rendben van?vki irt olyasmirol, hogy ereszt neki a latex, de nem talal lyukat. arra mi lett a megoldas? nekem is leeresztett, de semmi... probaltam bele tobb levegot fujni, elkezdtem korbenyomkodni a viz alatt, erre az egyik reszen lett egy baszom nagy gomb (kidudorodas), oda ment az osszes levego
A sebesség mindent megold.
és drótos lesz, nem hajtogatós. az idei cube-okon már ez van.
lattam, hogy van olyan tiptopban, hogy tubeless kulsok ragasztasahoz folt. jo ez pl szimpla vekonyfalu kulsokhoz szakadast javitani varras helyett? elegansabb modszer lenne...
Ha a RaRa-ot hátsókerékre elsõként teszed, akkor igen, jobban gurul, jobban fékezhetõ és elvileg rosszabbul mászik. Én a rosszabb mászásból nem érzékeltem semmit váltós gépen, egysebességessel lehet kijönne a különbség.
és drótos lesz, nem hajtogatós. az idei cube-okon már ez van.
A defektgátló szalaggal egy a gond elég sûrûn okoz magától defektet.
és drótos lesz, nem hajtogatós. az idei cube-okon már ez van.(erdekes, hogy a korabbi ralph mintaja most rapid rob neven fog futni).
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
erre vki?
nem vartam tovabb ron+ralph lesz, 2011es csak (erdekes, hogy a korabbi ralph mintaja most rapid rob neven fog futni).
mar nem is emlekszem: schwalbenal, ha hatul az elso kereknek megfeleloen teszem fel, akkor jobban gurul, es jobban fekezheto?
És tényleg. Én 29 euro körül találtam... (?) Köszi!
Rakok bele defektgátló szalagot, meg talán még azt az öntömítõ belsõt is megveszem, és jöhetnek a szögek. Egy hónap múlva kiderül bírja-e...
Vakon, teszt olvasás nélkül vettem egy Conti X-king-et, 29-est. Nem vagyok nagy rajongója a Continak, de ez a gumi nagyon jó. Elsõ keréken használtam, nagyon jól gördül és jól tart mindenhol. És még a németeknek is tetszik:-)
Rocket Ron nem gurul jól? Na ez nekem új. Tapasztalataim sem ezt mutatják és a német Bike-ban is olvastam valami tesztet (szokásos mûszeres alaposságút:-) ami igen jó gördülési adatot mutatott.
Arn: Szerintem az X king jó lesz neked. És a Maxxis Ardent is egy nagyon jó mindenes gumi. 2.2-esben 1.8 baron megyek vele és imádom. (menetkészen 85 kg vagyok:)