Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Gumitopik

* * * * * 4 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
15857 hozzászólás a témában

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

kenda=kend a hajadra.
kemény, csúszik, fos.

van vittoria zaffiro fehérben, drágán (mert asszem pro verzió). van sima zaffiro feketében, olcsón, ami szerintem egy nagyon jó gumi.

amúgy azon a csepelen nem 630mm-es felni van?

A kenda nem csak szar gumikat gyárt.

A sebesség mindent megold.

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.283 hozzászólás
kenda=kend a hajadra.
kemény, csúszik, fos.

van vittoria zaffiro fehérben, drágán (mert asszem pro verzió). van sima zaffiro feketében, olcsón, ami szerintem egy nagyon jó gumi.

amúgy azon a csepelen nem 630mm-es felni van?

Vidra581

Vidra581

törzsvendég

• fórumtag
  • 977 hozzászólás
Ha már fehér gumi.
A csepel SS bringákra szerelnek egy elég olcsó (max 2e ft, ha jól tudom) FEHÉR Kenda gumit. Azzal van valakinek tapasztalata? Mennyire jó a minõsége? nem versenyre kell hanem egy rohangálós Csepel vázas SS gépre. Csak vettem már egyszer ilyen olcsó panaracer gumit ami szálszakadt lett 200km alatt, szóval mostanában kicsit vigyázok az olcsó gumikkal. Az hogy kopik az nem gáz, nem hosszútávú túrázógép, hanem napi használatos cucc lenne. Le boltba, vissza, stb.
Tekerj egyet és feltárul elõtted a világ! :D
http://www.sports-tr...gmetjdai9sa4li9

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
1.85os van a fekete szinubol. az mar nincs messze.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás
és, nem van belõle kicsike (max1,75) :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
haver szokott ilyennel menni - jo gyorsan kopik :) az evo ronhoz kepest is.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
full feher Rocket Ron esetleg? :D

Feltöltött kép
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
elvileg létezik road cruiser 26*1,75 "white wall" oldalfallal.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

jfekete

jfekete

vendég

• fórumtag
  • 43 hozzászólás

schwalbe-ból vannak ilyen krém oldalfalú gumik, holnap majd pontosan megnézem melyik is.
road criuser szvsz tuti van.
mondjuk fehér is van, de az neked nem elég széles, mert a delta cruiser az 622*28

Köszi!
Néztem amúgy néztem már én is fehér schwalbe-kat, de mind túl vastag volt , jellemzõen 2.125-ösök. Ha találsz nekem max 1.75-öst, azt nagyon megköszönöm!

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
schwalbe-ból vannak ilyen krém oldalfalú gumik, holnap majd pontosan megnézem melyik is.
road criuser szvsz tuti van.
mondjuk fehér is van, de az neked nem elég széles, mert a delta cruiser az 622*28

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

jfekete

jfekete

vendég

• fórumtag
  • 43 hozzászólás

krém nem jó csak fehér?

de, persze, ha nincs fehér, akkor krém is OK.
Köszi
jfekete

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
krém nem jó csak fehér?

jfekete

jfekete

vendég

• fórumtag
  • 43 hozzászólás
Sziasztok!
Átépítek egy retro bringát és ehhez 559-es méretû fehér oldalfalú gumit keresek. 37 mm széles lenne a legjobb (de max 47-ig, mert vastagabb már nem fér el). Egy csomó helyet végignéztem, szinte csak a Kendának lennének ilyen modelljei és az mindenhol kifogyott, egy helyen azt is mondták, hogy a forgalmazó csak márciusban kap legközelebb szállítmányt...
Tud Valaki esetleg ebben segíteni, honnan tudnék elõbb ilyet szerezni? (584-es méretben lenne több helyen, de az nekem nem jó)
Elõre is köszi.
jfekete

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
off: onjelolt kemikusok mindig vannak - unokaocsem unokatesoja pl 10 eves koraban megkerdezte az apjat, hogy kell molotov koktelt csinalni. az elmondta neki, emez meg "legyartotta", aztan az arokbol dobalta, sikerult is a sajat hatat leegetni.

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
Ha érdekes elküldhetnéd :)

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

imi72

imi72

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.541 hozzászólás
  • Locationa Pilis
diákoknak tartott bemutató kísérlethez (a többi infó max. priviben ha érdekel, mert egyrészt off, másrészt nem adnék ötletet nem hozzáértõknek...ez nem neked szól, tudom, hogy megvan hozzá a végzettséged)

Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
Mire kellett???

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

imi72

imi72

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.541 hozzászólás
  • Locationa Pilis
off
tõlem egyszer sem kérdezték meg, pedig több részletben elhoztam kb. fél litert ...mondjuk ha tudták volna, hogy mire kell, tuti nem adnak :)

Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."

Vidra581

Vidra581

törzsvendég

• fórumtag
  • 977 hozzászólás

de készülj fel, hogy meg fogják kérdezni mihez kell majd.

Miért? mihez szokták vinni? csak nem nitroglicerinhez? :)
Tekerj egyet és feltárul elõtted a világ! :D
http://www.sports-tr...gmetjdai9sa4li9

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
gyógyszertárban kapni 90%-os glicerint, azt még tetszés szerint higithatod vizzel
vagy csak veszel egy szivacsot, és bedörzsölöd vele.
1 deci kb 250-300 forint, az vagy 10 gumira elég lesz :)
de készülj fel, hogy meg fogják kérdezni mihez kell majd.