Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Gumitopik

* * * * * 4 votes

• Please log in to reply
15857 replies to this topic

bringavarázs

bringavarázs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,029 posts
Szabi, ez a minta (Michelin) úgy csúszik, mint az állat, de mondtam már.

Egyébként amit vettél elõre, szerintem elég rámpázott ahhoz, hogy ha feldobod hátulra fordítva, jó legyen.

Ne támadj, jót akarok! Tanulni nem szégyen...nekem se.

Szabii

Szabii

törzsvendég

• fórumtag
  • 349 posts
...és ezen gondolkozom hátra, van valakinek valami véleménye errõl a gumiról? Szerintem ennyi pénzért nem drága. Vagy esetleg jobban járnék X-Kinggel?

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,069 posts
Max a Torába kis férõhelyet hagyna, de cserébe lehet alacsony nyomásom használni és ezért nagyon brutálisan tart minden körülmények között. Én imádom, nagyon jó érzés vele lefelé rombolni.

Szabii

Szabii

törzsvendég

• fórumtag
  • 349 posts

Tudom kicsit késõn, de ez is lehetett volna egy olcsóbb megoldás, ugyanolyan súlyban, nagyon merev oldalfallal, igen jó tartással és gördüléssel.
Maxxis Ardent EXO-protection (Kerék | Gumiköpeny | 26 coll MTB) | Kerékpár Webshop

Ja nem rossz gumi olcso is csak a Maxxis 2.4 sztem nekem nagyon nagy, de azert koszi.

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,069 posts

Lemértem a 2.35-ös Wicked Will-t 59.5 ~ 60mm széles, megegyezik a gyártói adattal. Bõven befért a Torába majdnem 1 centi sárférõhely maradt körbe, nem sok de van. :)
Egyébként nekem nagyon tetszik, elsõ komolyabb Schwalbe külsõm, remélem jó lesz, ja és VV köszi a segítséget! :)

Tudom kicsit késõn, de ez is lehetett volna egy olcsóbb megoldás, ugyanolyan súlyban, nagyon merev oldalfallal, igen jó tartással és gördüléssel.
Maxxis Ardent EXO-protection (Kerék | Gumiköpeny | 26 coll MTB) | Kerékpár Webshop

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,932 posts

Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata a Ritchey Speedmax Beta gummákról?a pro változatot néztem ki és az érdekelne elsõsorban, hogy mennyire tartós?mert 470 g nem túl sok.bringakönyítés lenne a cél vele, elég vegyes felhasználás...aszfaltra ajánlják, mert a gördülési ellenállás kicsi,csak félek hamar megeszi a város.
valaki?

haveromnak azt hiszem ilyen van (volt a régebbi, meg most az újabb, de ne kérdezd melyik melyik)

õ aszfalton használta(ja) szinte kizárlóag, és elég jól bírja, szerintem 5 ezernél még nem volt neki látványosan elkopva

Szabii

Szabii

törzsvendég

• fórumtag
  • 349 posts
Lemértem a 2.35-ös Wicked Will-t 59.5 ~ 60mm széles, megegyezik a gyártói adattal. Bõven befért a Torába majdnem 1 centi sárférõhely maradt körbe, nem sok de van. :)
Egyébként nekem nagyon tetszik, elsõ komolyabb Schwalbe külsõm, remélem jó lesz, ja és VV köszi a segítséget! :)

zsolesz777

zsolesz777

vendég

• fórumtag
  • 137 posts
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata a Ritchey Speedmax Beta gummákról?a pro változatot néztem ki és az érdekelne elsõsorban, hogy mennyire tartós?mert 470 g nem túl sok.bringakönyítés lenne a cél vele, elég vegyes felhasználás...aszfaltra ajánlják, mert a gördülési ellenállás kicsi,csak félek hamar megeszi a város.
valaki?

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Azoknál a típusoknál, amiket te vagy én említettünk, teherbírás tekintetében általában min. -30 kg differencia van a 2011-s és a 2012-s modellek között. Az általad választott Willy még idei, így elvileg 150kg. Szerintem egyébként csak kisebb számokat írtak a 2012 évi modellekhez, mert azt tuti bírják.

Szabii

Szabii

törzsvendég

• fórumtag
  • 349 posts
Most néztem a katalógust, a Wilire is 115 kg terhelhetõséget írnak, létezhet ez egy FR külsõnél?
Bringabutikon 150 kg-t írnak, de ha 115-ös akkor veszek mást...

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Hajtogatható. Egyébként minden adat megtalálható a Schwalbe honlapján és katalógusában. A Hans hajtogatható változatai 760-850gr között vannak.

Szabii

Szabii

törzsvendég

• fórumtag
  • 349 posts
Hans Dampf tetszik, a drótos Bikestore-on 8300 a hajtogatható meg 13625, de súlyadat nincs.
Ezt rendeltem, nincs kiírva hogy hajtogatható-e, de remélem ennyiért nem drótost adnak.
SCHWALBE WICKED WILL HS415 KÜLSÕ (26x2,35) - Bringa Butik Webáruház

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Fat Albert front, Hans Dampf? Mindkettõ könnyebb a Willynél.

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs

nekem elol-hatul az lesz, mar megvannak, de majd csak nyaron teszem fel oket. van egy olyan erzesem hogy sarban nem volna tul jo otlet

ha nem durva sar nem rossz oda sem (es konnyen is tisztul)... hatul viszont gyorsan fog kopni.

Szabii

Szabii

törzsvendég

• fórumtag
  • 349 posts

FR/DH gumi minek abba a bringába?

Mert 115 kg vagyok és az új Nobbyk már csak 110-et bírnak, a régit nem lehet már kapni, és kéne valami masszív ami elbír.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

Na végülis Schwalbe Wicked Will lesz elöl remélem befér a Torába, jó guminak ígérkezik.

FR/DH gumi minek abba a bringába?

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
nekem elol-hatul az lesz, mar megvannak, de majd csak nyaron teszem fel oket. van egy olyan erzesem hogy sarban nem volna tul jo otlet
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs

Hali, elsõ keréken mennyire jó egy 2.25-ös Rocket Ron?

nagyon

Szabii

Szabii

törzsvendég

• fórumtag
  • 349 posts
Na végülis Schwalbe Wicked Will lesz elöl remélem befér a Torába, jó guminak ígérkezik.

Szabii

Szabii

törzsvendég

• fórumtag
  • 349 posts
Hali, elsõ keréken mennyire jó egy 2.25-ös Rocket Ron?