Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Grammmmánia - a végletekig

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6538 hozzászólás a témában

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

Nem lett túl rugalmas? Esõben kiöblíti a víz a végbeled...

Zavaróan nem. Határozottan jobb érzés rajta ülni, és egy kicsit jobban beül, mint elötte, ennyi változást érzek.

sisqo

sisqo

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 hozzászólás
Nem lett túl rugalmas? Esõben kiöblíti a víz a végbeled...

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Egy kis tuning. Ha gyárilag volna a lyuk, akkor Selle Italia SLR XP Super Flow lehetne a neve. 167 g.

Feltöltött kép

sisqo

sisqo

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 hozzászólás
A rosseb enné le a szemhéjadat. Ez nagyon szép.

end.re:

end.re:

vendég

• fórumtag
  • 203 hozzászólás
  • LocationBP

Feltöltött kép

Az alkatrész halmaz végre 8X ide került beépíttésre, remélem minden szempontból jobb lesz…s persze könnyebb ( :

zscs

zscs

bringás

• fórumtag
  • 3.321 hozzászólás
  • LocationBdapest - Wien - Mondsee

A helyes link ‹--›

Nagyon komoly cuccok! Hol vásároltad, vagy honnan rendelted? A bicajról, amiben 2x10-es rendszer dolgozik, jöhetnek fotók. ;-)

end.re:

end.re:

vendég

• fórumtag
  • 203 hozzászólás
  • LocationBP
A helyes link ‹--›

end.re:

end.re:

vendég

• fórumtag
  • 203 hozzászólás
  • LocationBP
Pár (számomra) friss alkatrész mérlegen fotózva itt --››

Feltöltött kép

Feltöltött kép

Feltöltött kép

Feltöltött kép

Feltöltött kép

Feltöltött kép

Feltöltött kép

Feltöltött kép

Feltöltött kép

Feltöltött kép

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Közben megnéztem a horgász-mérlegeket: horgász mérleg árverések - Eladók és Vevõk Online Aukciós Piactere | Vatera.Hu Alapvetõen háromféle van. Olcsóak, talán túlságosan/gyanúsan olcsóak. Valakinek van ezekkel tapasztalata? Használhatóak?

így ránézésre az enyém pont így néz ki, mint az a sárga 1790-ért árult, csak az enyém fekete, és DAM nevezetû, valami horgászboltban vettem anno vagy 6K-ért. amúgy kiválóan mûxik 5-6 éve. aztán hogy a beltartalom egyezik e,az passz.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

andersen

andersen

törzsvendég

• fórumtag
  • 349 hozzászólás
OK, azt hittem kisebb... 26-osban már nem gond könnyû alkatrészekbõl építkezni. A húzást csak poénnak szántam ...

Ez már 26-os bringa, a korábbi kerékpároknál ez a könnyítés projekt nyilvánvalóan reménytelen volt. A húzás nem fog mûködni, mert már edzésre jár (PCCC), nem is mindig vagyok ott.

mephisoft

mephisoft

törzsvendég

• fórumtag
  • 453 hozzászólás
Közben megnéztem a horgász-mérlegeket: horgász mérleg árverések - Eladók és Vevõk Online Aukciós Piactere | Vatera.Hu Alapvetõen háromféle van. Olcsóak, talán túlságosan/gyanúsan olcsóak. Valakinek van ezekkel tapasztalata? Használhatóak?

mephisoft

mephisoft

törzsvendég

• fórumtag
  • 453 hozzászólás
Ez már 26-os bringa, a korábbi kerékpároknál ez a könnyítés projekt nyilvánvalóan reménytelen volt. A húzás nem fog mûködni, mert már edzésre jár (PCCC), nem is mindig vagyok ott.

andersen

andersen

törzsvendég

• fórumtag
  • 349 hozzászólás
Nekem is ilyen terveim voltak a fiam 20-as mongoose bringájával. Az alu váz ellenére dögnezéz.
Szerintem már nem vágok bele, majd ha belenõ a 24-esbe ott jobban odafigyelek mit választunk.
Már a teló leváltásnál megállt a dolog, mert nem találtam könnyû, olcsó 20-as merev villát V-fék felfogatással.
Az az a baj, hogy ezeknél minden dögnezéz, a teló,a kerék a váz a hajtómû, a kormány, a nyeregcsõ a pedál....
Õket tudom ajánlani, ha mégis normális gyerekbicót vennél, egyébként pedig egy vontató rudat, amivel felhúzod az emelkedõkön :)

Egy olcsón, használtan vett Merida Kalahari bringáról van szó. Ránézésre a teló gyanús rajta, mintha vasból lenne. Amúgy természetesen semmire sem jó, az én súlyom alatt is épphogy csak megmoccan, alatta semmit. A kerekek is nagyon drabálisnak néznek ki, furcsa homorú a profiljuk. Elõl egy mechanikus tárcsafék van, arra is kíváncsi lennék, mennyit nyom. Arra gondoltam, hogy egyszer rászánom a pénzt a jó cuccokra, és amikor nõ a kiscsaj, majd csak a vázat cserélgetem. Neki sokkal fontosabb lenne most egy könnyû bringa mint nekem, olyan neki a mostani, mintha nekem 35kilós lenne a kerékpárom, és hegyen föl ez nagyon sokat számít.

A horgász mérleg jó ötletnek hangzik, nem jutott eszembe, de akkor irány a Vatera! Köszi!

mephisoft

mephisoft

törzsvendég

• fórumtag
  • 453 hozzászólás
Egy olcsón, használtan vett Merida Kalahari bringáról van szó. Ránézésre a teló gyanús rajta, mintha vasból lenne. Amúgy természetesen semmire sem jó, az én súlyom alatt is épphogy csak megmoccan, alatta semmit. A kerekek is nagyon drabálisnak néznek ki, furcsa homorú a profiljuk. Elõl egy mechanikus tárcsafék van, arra is kíváncsi lennék, mennyit nyom. Arra gondoltam, hogy egyszer rászánom a pénzt a jó cuccokra, és amikor nõ a kiscsaj, majd csak a vázat cserélgetem. Neki sokkal fontosabb lenne most egy könnyû bringa mint nekem, olyan neki a mostani, mintha nekem 35kilós lenne a kerékpárom, és hegyen föl ez nagyon sokat számít.

A horgász mérleg jó ötletnek hangzik, nem jutott eszembe, de akkor irány a Vatera! Köszi!

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.662 hozzászólás

Milyen mérleget használtok méricskélésre? - Ugyan alapból nem vagyok gramm-mániás, de a kislányom bringája nehezebb, mint az én 29-esem, és ezen akarok változtatni, ehhez pedig mérleg kell, hogy tudjam, hol fogjak neki.

Én lebeszéllek errõl a projektrõl. Kilókat akarsz könnyíteni. Ez olyan költség, ami nagyon nem éri meg. Rövid idõ alatt úgy is ki kell cserélni a bringájukat, mert kinövik. Amúgy is, a vázzal-villával kéne kezdened, gondolom szénacél cuccok
Marci

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.181 hozzászólás

a kislányom bringája nehezebb, mint az én 29-esem, és ezen akarok változtatni, ehhez pedig mérleg kell, hogy tudjam, hol fogjak neki.

Milyen bringája van?
Pl. "teleszkóp", acél alkatrészek azonnal cserélendõk.
Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Race, no Rest!

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás

Alkatrészek méréséhez konyhai mérleget, komplett bringa méréséhez meg ajánlatos olyan mérleget keresni, amit fel lehet akasztani, és úgy méri le a bringát, hogy az lóg a mérleg "tányérján".

Horgászboltban simán jók vannak ilyen célra ;) Vaterán meg igen ócsón.

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.152 hozzászólás

Milyen mérleget használtok méricskélésre? - Ugyan alapból nem vagyok gramm-mániás, de a kislányom bringája nehezebb, mint az én 29-esem, és ezen akarok változtatni, ehhez pedig mérleg kell, hogy tudjam, hol fogjak neki.

Alkatrészek méréséhez konyhai mérleget, komplett bringa méréséhez meg ajánlatos olyan mérleget keresni, amit fel lehet akasztani, és úgy méri le a bringát, hogy az lóg a mérleg "tányérján".

mephisoft

mephisoft

törzsvendég

• fórumtag
  • 453 hozzászólás

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.413 hozzászólás

Vintrinbe való az! :-) Képek jöhetnek! ;-) Milyen kerekek azok?

Sajnos szedett-vedett :( szettben érne is valamit
hátsó DT190agy/kardküllõ/4.2 felni,elsõ Tune agy/ZTR felni