Rákérdezzek Marcinál a gyorszárra?Enté, lenne hozzád 1-2 kérdésem.
Tudsz valakirõl, aki az új kcnc gyorszárat használja?
illetve ismerek olyat, aki kcnc vfékszett vásárlását tervezi.
Rákérdezzek Marcinál a gyorszárra?Enté, lenne hozzád 1-2 kérdésem.
Tudsz valakirõl, aki az új kcnc gyorszárat használja?
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Az Dávid bemutató bringáján volt, megfogta a kb. 90 kilóját, de végül nem negyedik lett.
Egyáltalán nem merev, viszont nem is kell annak lennie, az erõsség a lényeg.
A sebesség mindent megold.
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Ja, a tüske a készletben benne van, de a féktestben nincs benne. Nem emlékszem kire írtam, hogy használja.
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Apropó ... meylik az a kerék amit mondtál ma?
A 717 is bírja a 90kg-t.
9 kiló alá nem érdemes menned, mert az alatt már csak igen drágán tudsz hosszabb távon is megbízható alkatrészeket venni. Felejts el az AX Lightness és Schmolke szintû kiegészítõket, szerintem nem akarod minden pénzed ebbe ölni. Gondolom nem 1-2 hónap alatt fogod leadni a +20 kilót, és az erõdet sem ennyi idõ alatt szerzed vissza. Tehát jobban jársz, ha távol tartod magad az extrém könnyû cuccoktól és olyan bringát raksz össze mint pl. a Cube csúcs gépe. A fék pl. jó választás, de ugyanolyan jó az FRM is, nem is éreznéd köztük a különbséget. Volt könnyû bringám, de elég bizonytalan volt az irányítása, az újat pedig már a tartósságra építettem.A bringa alapvetõen terep felhasználásra lesz hivatott,lehetõleg napi gyakoriságal,ezért a használhatóság igen fontos szempont,és a "lehetõ" legmegbizhatobb,legtartosabb,legjobb teljesítményt nyujtó szerkezet szükséges,igyekszem ezt a könnyítgetés elé helyezni...
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
RAUH-Welt
B E G R I F F
Sztem. CrossMaxx lehet h. nehezebb de legalább erõs,szinte az összes profi versenyzõ azt használ.
A 717 is bírja a 90kg-t.
Nehéz. A profik azzal mennek, amit alájuk tesznek...
a csapatban 3an is vettek saját pénzen slr-tNehéz. A profik azzal mennek, amit alájuk tesznek...
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
vagy xm819, UST gumival - és akkor nem gond, hogy a 90 kilóval esetleg felütöd. igaz, kicsit nehezebb lesz így...
Sztem. CrossMaxx lehet h. nehezebb de legalább erõs,szinte az összes profi versenyzõ azt használ.
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy