Én a következõkre gondoltam:
Elõrebocsátom, hogy még nem vettem semmit, egyenlõre csak terv minden.
1.
egy Sram Red hátsóváltó, csavartuninggal (140g) egy elsõváltó plusz az aramidbilincs (75g) egy 9es országúti sor (KCNC 12-27es) meg egy KCNC XC1 (700g) majdnem 200got fognék az xtrhez képest, a kulcs hogy megy e a Red 3tányért, de attól félek nem.
2.
XTR váltó (180g) átdobó dura ace 7900 (2es ~80g) 9es KCNC MTB kazetta (12-32) Tune Big Foot hajtókar 44/28as fogak. Tune Sixpack Ti középrész (~650g) Itt a könnyû karon van a hangsúly, a montiváltó a 2tányéros rendszer miatt kell, hogy hátra fel tudjam tenni a 32es sort. A könnyû karral tudnám ellensúlyozni a nehezebb váltást.
Az is fontos lenne, hogy tudjam valamennyire használni a cuccot, nehogy az legyen, hogy nem tudok majd felkapaszkodni vele valami "dombocskán" szóval áttételeket is szeretnék.
Ja, meg az összes között a legfontosabb, hogy nem szeretném, hogy úgy nézzen ki a bicaj mint egy karácsonyfa, így próbálok homogén márkákat színeket választani. Az a baj, hogy túl drágák ahhoz ezek az alkatrészek, hogy nekiálljak próbálgatni, rögtön élesben kell mindent