igen pl. saválló acél még lehet, csak azt bicajon még az életbe nem láttam! (savállót nem fogja a mágnes)
Nekem majd' minden csavar saválló a bringán (váltókar, kulacstartók stb.)
igen pl. saválló acél még lehet, csak azt bicajon még az életbe nem láttam! (savállót nem fogja a mágnes)
nem tart sok mindent az a kis csavar.mi volt vele a gond?
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
U.S.E. cyclops nyeregcsovet ne! egy 2mm-s csavar tartja ossze az egeszet. nekem van itthon egy karbonos, orszagutiban hasznaltam, de meg abban se volt megbizhato. montiba soha nem tennek.
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
igenEz az a nyeregcsõ, ami a Cseke Rt. szerint 190g?
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
Sárgás színe van az anyagnak..Örülök neki.
A pazzaz nyeregcsövemben gyárilag ilyen anyagból vannak az acél csavarok plusz a sapim küllõket sem fogja a mágnes. Meg a régi xt elsõ váltómban is olyan anyagból van a csavar ami acélnak néz ki (biztos, hogy nem titán és nem alu), de a mágnes szerint nem az.
Egyébként mibõl látod, hogy saválló?
bts xc elite hátsóagy: 280 gr
bts hátsó gyorsszár: 57 gr
bts xc elite nyeregcsõ (27,2 x 350): 291 gr ?!?!?!
bts nyeregcsõbilincs 34,9: 33 gr
nyeregcsõ szûkítõ (valami fekete) 30,6 -> 27,2: 39 gr
folyt. köv.
... nem tudom azt használnak-e ilyen helyre.
Örülök neki.szinte tudtam hogy Jani kapcsiból reagálni fog
A pazzaz nyeregcsövemben gyárilag ilyen anyagból vannak az acél csavarok plusz a sapim küllõket sem fogja a mágnes. Meg a régi xt elsõ váltómban is olyan anyagból van a csavar ami acélnak néz ki (biztos, hogy nem titán és nem alu), de a mágnes szerint nem az.igen pl. saválló acél még lehet, csak azt bicajon még az életbe nem láttam!
meg ha saválló lenne azt egyébként is látni lehetne!
tehát ha bizton tudod hogy nem alu és mágnessel megnézed akkor nagy valószínûséggel kijelenthetõ egy csavarról hogy titán.
A sebesség mindent megold.
Mégse titán.mágnessel könnyen megbizonyosodhatsz róla
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
A mágnes csak abban segít, hogy biztos legyél benne, hogy acél. Ha nem fogja a mágnes attól még lehet acél.mágnessel könnyen megbizonyosodhatsz róla
A sebesség mindent megold.
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
RAUH-Welt
B E G R I F F
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"