Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Grammmmánia - a végletekig

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6538 hozzászólás a témában

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
van az alábbi kerékszettre összetevõkre -nem magasabb ár mellett - jobb/könnyebb alternatívátok?

bts xc elite agyak, revolution küllõk, alu anyák, mavic xm 317-es felnik.
~60 000 Ft

tárcsás kerékszett, könnyû ember alá

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Ðave

Ðave

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.011 hozzászólás

Már van aki ráállt a témára (nem én), jövõhéten kiderül, hogy mi lesz.
Én mindenképpen a weboldal mellett vagyok, a mindenki által szerkeszthetõ adatbázishoz kell moderátor, mert biztos lesznek olyanok, akik poénból beleírnak baromságokat.

yuppi, be kell szerezzek egy grammérleget :D

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás

Amin rajta van a közjegyzõ, az OMH képviselõje és két független tanú. Ne bonyolítsuk már túl.

Nem erre gondoltam, hanem mondjuk: THM Clavicula: 62,4g
Persze nem kell kötelezõvé tenni... gondolom, van olyan értelmes mindenki, hogy nem ír be hülyeségeket.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Támogatom az elképzelést, már nekem is volt a fejemben, nekem a legszimpatikusabb a weight weenies féle megoldás, de ott leginkább öreg adatok vannak fenn...

másodsoban a google doc-ot támogatnám, de a fórumos megoldást nemigazán tudom feldolgozni, szeritnem sok adatnál kusza, kereshetõsége nehézkes...

ingyenes tárhelyre összedobni egy adatbázis alapú weboldalt, vagy valami sablont letölteni?

Már van aki ráállt a témára (nem én), jövõhéten kiderül, hogy mi lesz.
Én mindenképpen a weboldal mellett vagyok, a mindenki által szerkeszthetõ adatbázishoz kell moderátor, mert biztos lesznek olyanok, akik poénból beleírnak baromságokat.

A sebesség mindent megold.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

A topicos megoldásnál lehetne képet is linkelni a bizonyítás kedvéért. :)

Amin rajta van a közjegyzõ, az OMH képviselõje és két független tanú. Ne bonyolítsuk már túl.

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

http://www.julmtb.co...=marque&action=
http://www.julmtb.co...=marque&action=

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás

Ðave

Ðave

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.011 hozzászólás

vagy még egy ötlet, hogy olyan lenne a topik, hogy az elsõ hozzászólás szerkeszthetõ lenne, és akkor az frissülhetne, nem vesznének el az adatok, egy kézben lenne a szerkesztés.

Támogatom az elképzelést, már nekem is volt a fejemben, nekem a legszimpatikusabb a weight weenies féle megoldás, de ott leginkább öreg adatok vannak fenn...

másodsoban a google doc-ot támogatnám, de a fórumos megoldást nemigazán tudom feldolgozni, szeritnem sok adatnál kusza, kereshetõsége nehézkes...

ingyenes tárhelyre összedobni egy adatbázis alapú weboldalt, vagy valami sablont letölteni?

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
vagy még egy ötlet, hogy olyan lenne a topik, hogy az elsõ hozzászólás szerkeszthetõ lenne, és akkor az frissülhetne, nem vesznének el az adatok, egy kézben lenne a szerkesztés.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
lehetne nyitni egy topikot ahol ki lehet beszelni az adatokat meg egy google docs amit mindenki modosithat. es csak a linket kell ujra meg ujra bemasolni kozben meg mehet a csevej
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Ha van, vagy csináltok a google-n felhasználónevet, akkor csinálhatnánk egy bárki által szerkeszthetõ táblázatot.

http://docs.google.com

De egy új topik indítása még mindig szimpatikusabb volna, szigorúan csak az adatokat írjuk, valamilyen elõre megbeszélt formátumban.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

fordítsuk le a weight weeniest magyarra? :)

Azt is megtehetnénk. Nagyon sok minden nincs meg ott és nagyon sok számunkra érdektelen márka szerepel benne. Nekem pl rengeteg olyan mért adatom van, ami ott nem szerepel és hiába küldöm el nekik nem teszik be.

van is egy ötletem :)

Halljuk! Csinálsz egy blog oldalt neki?

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás
Az ötlet jó, de ott a weightweenies. Azon minden megvan ami kell.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

Inkább olyat kéne, mint a http://weightweenies...om/listings.php , mert topikként nagy összevisszaság lesz benne meg tele lesz offtopik hozzászólással és közel használhatatlan lesz.

fordítsuk le a weight weeniest magyarra? :)

És ha úgy csináljuk, mint a "Lámpaproject 2.0"-ban, hogy a következõ hozzászóló kontrolcé-kontolvézik és hozzáírja a sajátját?
Illetve "lámpa project 1.1"

az sem frankó.
nem tudsz átlátható rendszert alkotni azzal sem...
külön oldal kell neki.
van is egy ötletem :)

mod
kipage:
végülis igaz. ami meg nem ott van, azt ki lehet googlezni.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

Inkább olyat kéne, mint a http://weightweenies...om/listings.php , mert topikként nagy összevisszaság lesz benne meg tele lesz offtopik hozzászólással és közel használhatatlan lesz.

És ha úgy csináljuk, mint a "Lámpaproject 2.0"-ban, hogy a következõ hozzászóló kontrolcé-kontolvézik és hozzáírja a sajátját?

Illetve "lámpa project 1.1"

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

KandÚr

KandÚr

vendég

• fórumtag
  • 161 hozzászólás

Szerintem nem is volna rossz ötlet egy amolyan alkatrész adatbázis topik, saját mérésû súlyadatokkal.

Támogatom az 5letet...

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Szerintem nem is volna rossz ötlet egy amolyan alkatrész adatbázis topik, saját mérésû súlyadatokkal.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

akkor nyiss egyet. nem csak nekem szurja a szemem csak en emlitettem meg.

néma gyereknek az anyja sem érti a szavát :) (a béna gyereknek meg az anyja veri a ...)

akkor most ezentúl benn lesz a topic szabályzatában, hogy vázakról 1100 gramm alatt, telókról 1230 gramm alatt nyeregcsõrõl 190 gramm alatt stb... lehet írni? :)

kolin

kolin

törzsvendég

• fórumtag
  • 358 hozzászólás
Sziasztok!
Van itt valaki, aki érdekelt DH-s könnyítésekben?