Igen ez az.erre gondoltam én is. nekem is tervben van
Kicserélték neki??Nem tudom hány kg-osak vagytok, de a haveromnak kb. 78-80 kg alatt megrogyott a 31,6-os. Pedig nem is volt eszetlenül kihúzva.
Igen ez az.erre gondoltam én is. nekem is tervben van
Kicserélték neki??Nem tudom hány kg-osak vagytok, de a haveromnak kb. 78-80 kg alatt megrogyott a 31,6-os. Pedig nem is volt eszetlenül kihúzva.
erre gondoltam én is. nekem is tervben vanSzerintem ez. http://boneshaker.hu...os_fl_7075.html
Nekem is ilyen van.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
A sebesség mindent megold.
ez melyik syncros nyeregcsõ?Az elõbb méricskéltem, és kiderült, hogy a Syncros 400mm-es nyeregcsövem, meg a Bontrager nyergem grammra pontosan ugyan annyi: 237g
Én most valami nagyon könnyûvel szemezgetek...(bár kinek mi a könnyû...) konkrétan õ lenne az, vele kombinálva... 270g-os nyereg-nyeregcsõ kombó kb. 26000,-Ft-ból nem olyan rossz.
Persze kizárólag versenyekre tenném fel.
mostani szerzeményem:
601 gramm. (42-28, kipróbálom majd montin)
egy könnyebb monoblokkal (162 gramm körül láttam bike+-ot) elég jó súlyba tudom kihozni
abból indultam ki, hogy a kistányérat elenyészõ számmal használtam, mióta bringázok. ahhoz szoktam, hogy inkább keményen hajtok...
a nyereghez képest túl nehéz az a nyeregcsõ
a Te súlyod alatt simán tudna mûködni a rendszer!
aha, országúti kar. most holtszezonban ráérek tesztelgetni...Ez egy országúti hajtómû, nem? Én nem bíznám az életemet rá, valamelyik lejtõn eltörik...az fájni fog. Meg az isis sem túl tartós, két havonta új monoblokk.
eddig 4500 Ft-nál járok. egy 7500 Ft-os monoblokkal is még elég jó ár/grammánia aránylegalább occsó ?
mert szum 760 g 2 tányérral annyira nem kiemelkedõ ....legalábbis ebben a topikba.
Ez egy országúti hajtómû, nem? Én nem bíznám az életemet rá, valamelyik lejtõn eltörik...az fájni fog. Meg az isis sem túl tartós, két havonta új monoblokk.mostani szerzeményem:
egy könnyebb monoblokkal (162 gramm körül láttam bike+-ot) elég jó súlyba tudom kihozni
legalább occsó ?mostani szerzeményem:
abból indultam ki, hogy a kistányérat elenyészõ számmal használtam, mióta bringázok. ahhoz szoktam, hogy inkább keményen hajtok... úgyhogy nekem nem fog hiányozni a kistányérÉn benne lennék.
Andris: jónak néz ki... nem tudom... nekem szerintem hiányozna a középsõ tányér, meg persze a kisebb kistányér is...De azért kipróbálnám...(egy 11-36-os Sram XX kazettával...
)
Én most valami nagyon könnyûvel szemezgetek...(bár kinek mi a könnyû...) konkrétan õ lenne az, vele kombinálva... 270g-os nyereg-nyeregcsõ kombó kb. 26000,-Ft-ból nem olyan rossz.Persze kizárólag versenyekre tenném fel.
Aki rendelne velem, az szóljon!
Tényleg... ez a pedál mire jó?
"Sorstársak!" Mit szólnátok egy a külföldiekhez hasonló, magyar gramm-mániás oldalhoz? A mi keróinkkal, barkácsolt alkatrészekkel, ötletekkel, fotókkal stb...
ha nem haragszotok meg akkor csak hogy "témánál" maradjunk linkelnék egy kerékpárt...
ennek ugyis inkább itt a helye mint a mutis topicba
http://www.light-bik...-thomas-kalisch
jó hogy nem már leméri vki hogy hány g-ot szart és azt fogja mondogatni :wallbange: