Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Grammmmánia - a végletekig

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6538 hozzászólás a témában

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás

és menyibe kerül?

2.950 Ft
492 oldal
"In idem flumen bis non descendimus"

vendég_rvilike_*

vendég_rvilike_*
  • vendég
300bol k jo bicajt lehet osszerakni,csak jo helyrol kell beszerezni a cuccokat,meg figyelni az akciokat.Ebike-on szoktak pl nagyon olcson lenni a dolgok.De mashol is vannak jo cuccok olcson,csak korul kell nezni.Meg sztem aki mar teker egy ideje,az tudja milyen alkatreszek jonnek be neki,nem lenne elegedett egy gyari bicoval.De lehet h csak en vagyok ilyen.Meg egy gyari bicon csomo olyan cucc van ami foloslegesen draga,mert pl Xt,kozben meg sz*r is,es nehez is :)) Ahova viszont kene a jo,oda tesznek Deoret.Pl fogaskoszoru.Xt 100g-mal konnyebb,sokkal merevebb,tartosabb stb.
Nem tudom valahogy en sose vennek komplett bicajt.Max ha valami nagyon megeri

yvorl

yvorl

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.030 hozzászólás
és menyibe kerül?

XC_Rider

XC_Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.218 hozzászólás

Ezt a német bike workshop címet nem ismerem, meg tudnád adni? Köszi.

Csak nyomtatott formában kapható a nagyobb újságosoknál, ahol külföldi sajtót is árulnak.
Ez a borítója:
http://www.delius-kl...p/bilder/bw.jpg

KissCADMan

KissCADMan

vendég

• fórumtag
  • 84 hozzászólás

Ha súlyadatok kellenek weigtweenies, vagy a német bike Workshop-ja.

Ezt a német bike workshop címet nem ismerem, meg tudnád adni? Köszi.

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
Skareb Super 60 ropi a Velotrade-nél...

X

edit: megállapításom (kizárólag) a Mobsterre nem vonatkotik.

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.613 hozzászólás
230ért megveszed a skareb supert meg az xt hajtómûvet :D
jó nem, de majdnem :)

szóval azért 230ból közelsem raksz össze ilyen gépet...

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
KissCADman: az építésen nem gondolkozol? Annyiból már össze lehet rakni ezt-azt...
Amin utólag sem kell azon gondolkodni, hogy mit kéne kicserélni, mert f@s...

X

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

KissCADMan

KissCADMan

vendég

• fórumtag
  • 84 hozzászólás

kellysnek a racing supportos akciója nagyon meg szokta érni, 240 körül kapsz egy skarebes, xt-s, 11kg körüli bicót + versenyruházatot...
csak asszem most errõl pont lecsúsztál, de biztosan lesz jövõre is

Novemberben hívtam a kelly'st, de nagyon hamar véget ért az akciójuk. Szétkapkodták seperc alatt. Ár érték arányban tényleg nagyon jó vásár lett volna.

Helyette ajánlottak csak vázat. 1400gr 60.000 pézért. Ezt nem tudom megéri-e megvenni?

XC_Rider

XC_Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.218 hozzászólás
Láttam Fürti bicóját! Az enyém is hamarosan felkerül. A Litebike-on meg az carbon Giantja van fönn.

Igaz a weightweenies-en tényleg csak alkatrészsúlyok vannak. Akkor Bike Workshop. A 2005-ösben vannak komplett bike-ok is, az elsõ 100 valahány oldalon.

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.613 hozzászólás
kellysnek a racing supportos akciója nagyon meg szokta érni, 240 körül kapsz egy skarebes, xt-s, 11kg körüli bicót + versenyruházatot...
csak asszem most errõl pont lecsúsztál, de biztosan lesz jövõre is

KissCADMan

KissCADMan

vendég

• fórumtag
  • 84 hozzászólás

weigtweenies-en csak alkatrészek vannak, komplett bicó az nincs. Vagyis nem eredeti gyári bicókat találtam csak õsszerakottakat. Ott figyel Fürti régi bicója is.

XC_Rider

XC_Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.218 hozzászólás

KissCADMan

KissCADMan

vendég

• fórumtag
  • 84 hozzászólás
A súlycsökkentést én is magamon kezdtem. Tavaly lefogytam 70-rõl 60 kg-ra. 168 cm magas vagyok, úgyhogy ez így elvileg ideális.

Bicajokat nézegettem a neten, de a súlyadatokat sehol sem tüntetik fel.
Tudom hogy a scandium, meg kinesium vázas bicók azok jó könnyüek.
Eddig ezt találtam KELLY'S MYSTERY ár: 235.000,- Ft - 11,75 kg, de még nyomozok tovább.
Olyan 300.000 körül tudtok esetleg 11kg-s bicajt ajánlani.

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Hát nem hinném,hogy a 11.5kg-os tárcsafékes Giantom nehéz lenne,hiszen sokaknak a merev cc-gépe van ilyen súlyban (kivéve a millereket,akik scandiummal nyomják:D )
És a kövi gépem meg le fog menni 11kg alá....ha minden igaz...
És most már itthon is vannak könnyû össztelós cc vázak...NRS Composite,Scott Genius MC,Speckó Stumpjumper,és Epic...

XC_Rider

XC_Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.218 hozzászólás
A magyar pályákra teljesen megfelel egy könnyû merevfarú is! Az össztelósnak tényleg csak a komfortérzés miatt van elõnye hosszabb távon (100km).Kicsit gyorsabban lehet jönni vele lefelé, de nem annyival, hogy megérje, viszont fölfelé meg sokkal lassabb, és kevésbé hatékony. Az itthon kapható össztelós vázak zöme nagyon nehéz. Ami igazán könnyû az csak magánimportból lehet szerezni, vagyonokért. Itt egy gyönyörû példa hogy lehet könnyû össztelóst is építeni: :) http://www.light-bik...ting.asp?id=358

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.613 hozzászólás

Sziasztok,
Vagyis oda akarok kilyukadni hogy van-e értelme lecserélni a fulltelós 14 kg-os montimat mondjuk egy 10-11 kg-os merevvázasra. Egy maratonon 100km ez idõnyereségben jelentene valamit? Gondolom igen, de vajon megéri-e a csere?

Szerintem ez kicsit arról is szól, hogy fel akarod e adni a komfortot, a könnyû bicó kedvéért, fultelós után elég darabos érzés egy merev nem?

Marchello

Marchello

törzsvendég

• fórumtag
  • 345 hozzászólás
Egyébként az tény hogy a súlyoddal sokat tudsz spórolni, de az egy idõ után már más képességeid rovására mehet (pl idõfutatm).
Meg amúgy is pl Armstrong 72 kg és veri a <60kg hegyi versenyzõket...
Indurain 188cm volt és hozzá 80kg. Tudott hegyre menni.. (pl 5x Tour gyõzelem nem véletlen)

tpresident

tpresident

törzsvendég

• fórumtag
  • 898 hozzászólás
Ha könnyebb súlyú vagy, vehetsz ultra-könnyû alakatrészeket és azt használhatod bátran évekig.
Mindenkire igaz,h ha 2-3kg-al kevesebbet kell cipelned, azt már nagyon megérzed.

Magad is kipróbálhatod:

Menj el egy nap bringázni.
Majd másnap ha ugyanazok a feltételek(idõjárás), semmin ne változtass ,csak tegyél a hátadra egy 2-5kg-os hátizsákot.
Egész úton érezni fogod,h mennyivel lassabb vagy, vagy 1-1 emelkedõre emnnyivel nehezebb felmenni.
Ha pár kg-ot meg tudsz spórolni(akár a bringán) Magadon...az nagyon sokat számít.

Én, olyan fajta o.útis vagyok, aki sosem lesz jó a hegyen, mert 186cm magas vagyok...ehhez 75-77kg szoktam lenni, ezt fel kell cipelnem a hegyre.
Viszont idõfutamon jól megyek( Tahitótfaluban 26:00 alatt).

De mikor tavaly(2004) nyarán voltam 71-72kg...úgy mentem a hegyre, mint az álom....nagyon meg lehet érezni azt a 2-3kg mínuszt.
És magadon nagyon nagyokat lehet spórolni.
"Ha tanulmányozzuk a külömbözõ vallások tanításait, észrevesszük, hogy mindnek a pozitív emberi tulajdonságok fejlesztése, az erényes ember nevelés a célja. Ez elég ok arra,hogy tiszteletet érezzünk minden vallás iránt." - Õszentsége a Dalai Láma elmélkedése

KissCADMan

KissCADMan

vendég

• fórumtag
  • 84 hozzászólás
Sziasztok,

Szerintetek mennyire igaz az a tény, hogy egy kisseb súlyú emberkének 60 kg sokkal inkább megéri egy nagyon könnyû bicajjal versenyeznie (maraton), mivel súlyához viszonyítva a bringáján megtakarított Kg-ok, grammok arányában többet jelentenek mint egy nehezebb embernek?

Vagyis oda akarok kilyukadni hogy van-e értelme lecserélni a fulltelós 14 kg-os montimat mondjuk egy 10-11 kg-os merevvázasra. Egy maratonon 100km ez idõnyereségben jelentene valamit? Gondolom igen, de vajon megéri-e a csere?