Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Grammmmánia - a végletekig
Indította
ruff
, 2002. október 17. 20:20
Írta 2005. február 01. - 11:01
Devecser...a lomisok mekkája!!!!
Nem rossz ötlet!!!!
Nem rossz ötlet!!!!
"Ha tanulmányozzuk a külömbözõ vallások tanításait, észrevesszük, hogy mindnek a pozitív emberi tulajdonságok fejlesztése, az erényes ember nevelés a célja. Ez elég ok arra,hogy tiszteletet érezzünk minden vallás iránt." - Õszentsége a Dalai Láma elmélkedése
Írta 2005. január 31. - 12:33
némi hegesztési alapismeret és egy devecseri 70es évekbeli gép és máris ott van a fixi. Egyébként nekem is úgy csinálták (mert nincs hozzá felszerelésem) hogy hátul 5ös racsni behegeszt, így nincs szabadon futása és még áttételt is variálhatsz - kerék kiszed, lánc átrak, kerék visszarak.
Pesten is meg lehet csináltati bringásboltban de úgy 3-5e huf lesz.
Pesten is meg lehet csináltati bringásboltban de úgy 3-5e huf lesz.
Írta 2005. január 31. - 12:08
blash: Arra gondolsz, amit én írtam.
Másfajta a középrész, nem közös tengelyen fut a bal és a jobb oladli hajtókar.
így egymástól független m a mozgásuk.
Ha az álló bringán megforgatod a bal kart, nem forog vele együtt a jobb.
Marchello:
Te hogyan építetted az örökhajtóst??,
Hol szerezted be az alkatrészeket???
Másfajta a középrész, nem közös tengelyen fut a bal és a jobb oladli hajtókar.
így egymástól független m a mozgásuk.
Ha az álló bringán megforgatod a bal kart, nem forog vele együtt a jobb.
Marchello:
Te hogyan építetted az örökhajtóst??,
Hol szerezted be az alkatrészeket???
"Ha tanulmányozzuk a külömbözõ vallások tanításait, észrevesszük, hogy mindnek a pozitív emberi tulajdonságok fejlesztése, az erényes ember nevelés a célja. Ez elég ok arra,hogy tiszteletet érezzünk minden vallás iránt." - Õszentsége a Dalai Láma elmélkedése
Írta 2005. január 31. - 09:57
énis a jó öreg öreghajtós masinámra esküszöm, ha pár ezresbõl egy egész bringát ki lehet hozni... Sõt mivel váltórendszer se kell a bringa súlya is baráti lesz
Írta 2005. január 31. - 02:57
Nekem inkabb vmi kulonleges tengelyu pedal remlik, hogy rakenyszerit a pedal huzasara. Fogalmam sincs markarol, tipusrol...
Írta 2005. január 30. - 11:29
Hmm... érdekes cucc.
Azthiszem õk gyártanak olyan hajtókart,h a bal és a jobb kar nem közös tengelyen fut.
Tehát kénytelen vagy húzni és nyomni is mindkét oldalt.
Ha haladni akarsz, hamar meg kell tanulnod a körköröös pedálozást...
Csak kurva drága...egy fixivel könyebb kivitelezni a tanulás 1-2 hónapos fázisát.
Azthiszem õk gyártanak olyan hajtókart,h a bal és a jobb kar nem közös tengelyen fut.
Tehát kénytelen vagy húzni és nyomni is mindkét oldalt.
Ha haladni akarsz, hamar meg kell tanulnod a körköröös pedálozást...
Csak kurva drága...egy fixivel könyebb kivitelezni a tanulás 1-2 hónapos fázisát.
Írta 2005. január 30. - 05:51
Az ISIS-en kivul me'g hatszog tengelyes (bar me'g csak protipus(?)) is van, mert hat a Tune-nal konnyebb (jobb, dragabb) kozepcsapagyat nehez talalni:
Storck PowerArms ISIS* --->*
Storck PowerArms Proto Sixpack #1* --->*
Storck PowerArms Proto Sixpack #2 --->*
Me'g jo par kep a 2004-es Eurobike-rol:
Rennrad-News.de -> Home > Mitglied > Fabian > Eurobike 2004* @ 2004.09.06.
francos kep limit
Storck PowerArms ISIS* --->*
Storck PowerArms Proto Sixpack #1* --->*
Storck PowerArms Proto Sixpack #2 --->*
Me'g jo par kep a 2004-es Eurobike-rol:
Rennrad-News.de -> Home > Mitglied > Fabian > Eurobike 2004* @ 2004.09.06.
francos kep limit
Írta 2005. január 30. - 05:50
Strock Power Arm Pro MTB (Compact pattern): 94 BCD, to fit JIS Square taper or ISIS axle, 310grams, 175mm; only £383.00
Írta 2005. január 28. - 15:32
Ha okosan válogatja össze az alkatrészeket az ember, 1-3 hónap alatt 1 kis trógerolással(hirdetések, internet böngészése) lehet nagyon jó biciklit építeni.
Itt a bikemag-on is el lehet kapni olyan hirdetéseket, ahol vadonatúj dolgokat adnaka bolti árnál 10-40%-al olcsóbban.
De én pl. alig 2 hónapja vettem Ultegra hajtómûvet dobozban, bontatlanul 17000Ft-ért(bolti ár: 43700Ft) tehát több mint 60%-al olcsobban.
Használom 2 évig, belmegy 22-25e km, aztán eladom ugyanennyiért.
Tiszta ügy!
Itt a bikemag-on is el lehet kapni olyan hirdetéseket, ahol vadonatúj dolgokat adnaka bolti árnál 10-40%-al olcsóbban.
De én pl. alig 2 hónapja vettem Ultegra hajtómûvet dobozban, bontatlanul 17000Ft-ért(bolti ár: 43700Ft) tehát több mint 60%-al olcsobban.
Használom 2 évig, belmegy 22-25e km, aztán eladom ugyanennyiért.
Tiszta ügy!
Írta 2005. január 28. - 10:58
Pl fogaskoszoru.Xt 100g-mal konnyebb,sokkal merevebb,tartosabb stb.
Ha már fogaskoszorú, akkor Sram 9.0. Sokkal olcsóbb, szintúgy tartóbakos, és súlyban is elég jó szerintem.
Egyébként gyári bicót én se vennék. Inkább összerakosgatom szép lassan.
Just for fun.
Öregen szenilis és süket akarok lenni, hogy ezzel aztán mindenkinek az agyára menjek. (bár ez már most is sikerül) Ne szólj szád nem fáj fejed.
Öregen szenilis és süket akarok lenni, hogy ezzel aztán mindenkinek az agyára menjek. (bár ez már most is sikerül) Ne szólj szád nem fáj fejed.
Írta 2005. január 20. - 16:42
vendég_rvilike_*
Írta 2005. január 20. - 16:11
300bol k jo bicajt lehet osszerakni,csak jo helyrol kell beszerezni a cuccokat,meg figyelni az akciokat.Ebike-on szoktak pl nagyon olcson lenni a dolgok.De mashol is vannak jo cuccok olcson,csak korul kell nezni.Meg sztem aki mar teker egy ideje,az tudja milyen alkatreszek jonnek be neki,nem lenne elegedett egy gyari bicoval.De lehet h csak en vagyok ilyen.Meg egy gyari bicon csomo olyan cucc van ami foloslegesen draga,mert pl Xt,kozben meg sz*r is,es nehez is ) Ahova viszont kene a jo,oda tesznek Deoret.Pl fogaskoszoru.Xt 100g-mal konnyebb,sokkal merevebb,tartosabb stb.
Nem tudom valahogy en sose vennek komplett bicajt.Max ha valami nagyon megeri
Nem tudom valahogy en sose vennek komplett bicajt.Max ha valami nagyon megeri
Írta 2005. január 20. - 16:06
Írta 2005. január 20. - 15:47
Csak nyomtatott formában kapható a nagyobb újságosoknál, ahol külföldi sajtót is árulnak.Ezt a német bike workshop címet nem ismerem, meg tudnád adni? Köszi.
Ez a borítója:
http://www.delius-kl...p/bilder/bw.jpg
Írta 2005. január 20. - 14:42
Ha súlyadatok kellenek weigtweenies, vagy a német bike Workshop-ja.
Ezt a német bike workshop címet nem ismerem, meg tudnád adni? Köszi.
Írta 2005. január 20. - 14:39
Skareb Super 60 ropi a Velotrade-nél...
X
edit: megállapításom (kizárólag) a Mobsterre nem vonatkotik.
X
edit: megállapításom (kizárólag) a Mobsterre nem vonatkotik.
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
Írta 2005. január 20. - 14:12
230ért megveszed a skareb supert meg az xt hajtómûvet
jó nem, de majdnem
szóval azért 230ból közelsem raksz össze ilyen gépet...
jó nem, de majdnem
szóval azért 230ból közelsem raksz össze ilyen gépet...
Írta 2005. január 20. - 14:09
KissCADman: az építésen nem gondolkozol? Annyiból már össze lehet rakni ezt-azt...
Amin utólag sem kell azon gondolkodni, hogy mit kéne kicserélni, mert f@s...
X
Amin utólag sem kell azon gondolkodni, hogy mit kéne kicserélni, mert f@s...
X
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
Írta 2005. január 20. - 14:00
kellysnek a racing supportos akciója nagyon meg szokta érni, 240 körül kapsz egy skarebes, xt-s, 11kg körüli bicót + versenyruházatot...
csak asszem most errõl pont lecsúsztál, de biztosan lesz jövõre is
Novemberben hívtam a kelly'st, de nagyon hamar véget ért az akciójuk. Szétkapkodták seperc alatt. Ár érték arányban tényleg nagyon jó vásár lett volna.
Helyette ajánlottak csak vázat. 1400gr 60.000 pézért. Ezt nem tudom megéri-e megvenni?
Írta 2005. január 20. - 13:52
Láttam Fürti bicóját! Az enyém is hamarosan felkerül. A Litebike-on meg az carbon Giantja van fönn.
Igaz a weightweenies-en tényleg csak alkatrészsúlyok vannak. Akkor Bike Workshop. A 2005-ösben vannak komplett bike-ok is, az elsõ 100 valahány oldalon.
Igaz a weightweenies-en tényleg csak alkatrészsúlyok vannak. Akkor Bike Workshop. A 2005-ösben vannak komplett bike-ok is, az elsõ 100 valahány oldalon.